24. KOLO PALKOVICE : BAŠKA 1:0 ( 0:0 )

05.06.2011 07:45

4.6. 2011 17:00

  PALKOVICE : BAŠKA  1:0 ( 0:0 )

Branka : 56. vlastní ( Galuszka )
Rozhodčí : Z.Mudra,A.Pokluda,P.Němec
Diváci : 400 !
 
Palkovice : Smolík - Závodný,Blahuta ( 14. Klaner - 70.Poledník ),J.Merta,Galásek - Musil,Huška,Lesniák,Guzsi - Skurka ( 85.Habrnal ),Kusý HRAJÍCI TRENÉR : M.Blahuta
 
Utkání před skvělou návštěvou rozhodla vlastní branka z 56. minuty ! Trenér domácích po porážce v Řepištích " překopal " sestavu , překvapivě nasadil sám sebe , recidivistu Guzsiho a do útoku poslal dorostence Skurku. Už ve 14. minutě však byl hrající trenér Blahuta odnesen na nosítkách, Musil se vrátil do obrany, která pracovala po celý zápas na podtrženou jedničku a jedničku s hvězdičkou si opět zasloužil Smolík ! Byl to boj bez šancí, Vegh byl pozorně střežen a ani Palkovice se za první poločas do šance nedostaly a tak poločasový stav 0:0 nemohl nikoho překvapit !
Protože remiza by nic neřešila pro oba týmy, chtěli jak Palkovice tak Baška strhnou vedení na svou stranu , první branku sice vstřelil hostující Galuszka, ale byla vlastní 1:0 !!!!! Vyrovnat mohl hostující špílmachr Uherek, ale byl tak překvapen ,že ho palkovická obrana pustila snad do jediné vážnější šance, že s malého čtverce těsně minul ! Hosté hráli závěr vabank, i díky tomu se do šancí dostali Guzsi,Huška ,ale utkání mělo pouze jednoho střelce! Rozhodčí Mudra nastavoval 5 minut, ale obětavě hrající PALKOVICE už cenné vítězství udržely a opět se vrátili minimálně do středy ( dohrávka Dobratice : Lučina ) na čelo tabuly ! Postup je však stále https://www.youtube.com/watch?v=XerIGy7GAbk ! 
Martin Blahuta : " Děkuji všem hráčům za hrdinský výkon , nebyli jsme lepší, utkání by slušela asi víc remiza, ale srdíčko rozhodlo !

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode