25.KOLO SIGMA OLOMOUC B : MFK F-M 0:0

19.05.2013 19:54

19.5.2013 10:15

 

SK Sigma Olomouc B – Frýdek-Místek 0:0 
 
Rozhodčí: Ogrodník – Ondráš, Páral. 
ŽK: Sukup, Bernard – Žídek
Diváci: 120. 
 
SK Sigma B: Blaha – Janotka, Svozil, Štěrba, Sukup – Holub, P. Ševčík, Bernard (67. Vavřík), Texl, Zahradníček (85. Schmidt) – Rolinc (60. Klesnil). Trenéři Augustin Chromý a Jiří Derco. 
Fr.-Místek: Prepsl (22. Hlaváč) – Švrček, Coufal, Žídek, Literák, Mozol, Korneta, Gulajev, Talián, Ceplák (62. Pešek), Teplý (74. Bačík).
 
Do utkání vstupovali valcíři s osmibodovou ztrátou na Třinec s jasným cílem zvítězit,ikdyž nás čekal druhý nejlepší tým jara – Olomouc B ! Do první šance se dostal už v páté minutě Ceplák,ale Mirek akci Švrčka nedotáhl do úspěšného konce. V 15.minutě Sigma rozehrála rychle roh a chvilkové zaváhání naší dobře pracující defenzivy nevyužil Ševčík. V 17.minutě po rohu Mozola,nejvýše vyskočil Žídek,jeho hlavičku vykopával domácí Sukup z brankové čáry a stav 0:0 trvá ! V 19.minutě střílí Janotka,brankář Prepsl sice v pohodě chytá,ale při zákroku se zraňuje ( záda ) a mezi tyče se postavil Jirka Hlaváč ( naposledy chytal mistrovské utkání v Zábřehu ) ! První dotyk s míčem Hlaváče sice nedopadl nejlépe, jeho chybnou rozehrávku soupeř naštěstí  netrestal . Ve 29.minutě se chtěl v bývalém působišti ukázat Teplý,ale jeho chytrý lob spacifikoval brankář Blaha.Ve 39.minutě Zahradníček prověřuje z trestného kopu Hlaváče,ten jeho střelu vyráží a Coufal odkopává na roh. Do kabin jsme mohli jít za stavu 0:1,ale to by svou šanci musel proměnit Teplý a v samém závěru Žídek,výborný hlavičkář Žídek by takovou tutovku měl proměnit,škoda !
V začátku druhé půle byli domácí aktivnější,v 52.minutě se ocitl v šanci Rolinc,těsně míjí a v 59.minutě po střele Janotky zazvonila tyč Hlaváčovy svatyně ! Zraněného Cepláka ( 3 stehy na čele ) nahrazuje Pešek. Lipina se v šanci objevuje až v 66.minutě,ale po průniku Švrčka se k zakončení nedostal Gulajev. Gulajev se řítil do další šance,za záchranou brzdu zatáhl Sukup,ale místo jasné červené karty vytahuje rozhodčí Ogrodník k údivu všech jen žlutou ! Následný trestňák Gulajeva končí střelou do zdi ! I rezerva Sigmy chce potvrdit svou jarní formu brankou,ale střídající Klesnil míří hlavou nad ! A znovu se v šanci objevuje dvakrát Gulajev,ale jeho hlavičkám chyběla přesnost ! Utkání končí bezbrankovou remizou a naděje na postup z prvního místa je bohužel už hodně malá,ale hráči jednohlasně vzkazují : „ je to sport a budeme bojovat do posledního kola,stát se může vždycky cokoli !!! „ 
Milan Duhan : „ dnešní zápas se mi hodnotí moc smutně,po této zasloužené remize nám Třinec odskočil už na 7 bodů,přesto jsem z výkonem spokojen,tým předvedl bojovný,zodpovědný výkon .Jen mě mrzí menší sebevědomí a finální fáze útoků. Kdybychom to měli lepší,tak jsme mohli i vyhrát,ale soupeř byl velice kvalitní a taky tam měl šance,takže remiza je spravedlivá !
 
JAK TO VIDĚL WEB. FANOŮŠKŮ :
V Olomouci se dnes dopoledne servíroval třetiligový fotbal té nejvyšší kvality. Ve velkém horku se hrál celých 90 minut fotbal nahoru dolů, obě mužstva si vytvořila několik vyložených šancí, gól však nepadl ani jeden.
První poločas vyšel lépe Lipině. Hned v úvodu se v tutovce objevil Kuba Teplý, kterého vychytal Blaha. Po gólu z naší strany volaly především šance po rozích. Nejprve za již překonaného Blahu zaskakoval u tyče jeden domácí hráč, který vykopával míč z brankové čáry. Hlavička Radka Coufala šla jen těsně nad břevnem. Další obrovskou šanci nevyužil Kuba Teplý, jehož střela z levé strany jen těsně minula domácí branku. Možná i vlivem náročného programu měli ve druhém poločase více šancí domácí. V té největší trefil z boku spojnici břevna a tyče Janotka. Domácím pomohl také rozhodčí. Ten zavřel obě oči a Sukupovi udělil nesmyslně pouze žlutou kartu poté, co fauloval Gulajeva, který běžel sám na domácí branku. Právě Radek Gulajev měl deset minut před koncem na hlavě vítězný gól. Z cela sám na malém vápně však bohužel mnoho starostí Blahovi nenadělal.
 
 
Fotogalerie : ....                                         Jak si vedl náš středeční soupeř Prostějov ....
Jak to viděl web. Sigmy ....                        Výsledkový servis 25.kola ....
Jak to viděl Olomoucký deník ....               Statistiky našich hráčů ( z webu fanoušků ) ....
Tak se bohužel dočkal .... 
 
 
 
                       
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode