26. KOLO PALKOVICE : OSTRAVICE 1:1 ( 1:0 )

19.06.2011 11:37

18.6. 17:00

 

PALKOVICE : OSTRAVICE 1:1 ( 1:0 )

Branky :

32. Kusý ( Poledník ) 1:0

76. Stonavský 1:1

Smolík -Závodný,Musil,Galásek -J.Merta ,R.Merta,Lesniák,Guzsi ( 57.Patkaň ) - Kusý ( 85.Marciňa ),Huška, Poledník ( 64. Honěk )

Z lavičky se na hřiště nedostali : Huška Jakub,Habrnal,Kašajík,Skurka,Andrle

Karty byly před posledním kolem OP 2010/11 rozdány : Palkovice se musely spoléhat na pomoc Bašky, ta díky obdržené brance před koncem první půle nepřišla a tak výsledek utkání s Ostravicí už vlastně ani není důležitý ! Už v 5. minutě Kusý trefuje tyč, ve 12. mají dvoušanci Kusý - Poledník, ve 23. Guzsi trefuje boční síť a tak jediná palkovická radost v dnešním utkání : Poledník nachází milimetrovou přihrávkou Kusého a v té chvíli PALKOVICE postupují, ale poločasový stav z Dobratic vše mění ! Druhá půle byla jen odvarem celé palkovické sezóny , Lesniák trefuje břevno, R.Merta v gólovce selhává a tak přichází trest : v 76. minutě napřahuje z 25 metrů Stonavský Ondřej a golman Smolík se musí poprvé v sezóně červenat 1:1. Závěrečný tlak už byl ze strany Palkovic bezzubý, konečný výsledek z Dobratic přichází v 80. minutě a Palkovice po jediné jarní domácí ztrátě končí na 2. místě ! Jak málo stačilo : neprohrát v Řepištích, vyhrát v Návsi - bohužel už to nejde vrátit, tak snad příští rok !

Martin Blahuta : " Zklamání, nezbývá mi nic jiného než pogratulovat Dobraticím k postupu ! Získali jsme na podzim 29 bodů a na jaře taky 29, ale ani to nestačí, přesto chci poděkovat všem ,kteří se v Palkovicích točili kolem fotbalu ! Bohužel jsem https://www.youtube.com/watch?v=zuf_TDzSCz8 palkovického fotbalu, co dál ? - nevím, jsem totálně vyšťavený a zklamaný !

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode