28.KOLO FC SLOVAN ROSICE : MFK F-M 0:3 ( 0:1 )

03.06.2013 18:09

Neděle 2.6.2013 16:30

FC SLOVAN ROSICE : MFK F-M 0:3 ( 0:1 ) 
Děkovačka s fanoušky ....
Vítězný pokřik ....
Trenér Duhan k utkání ....
Trenér Orel k utkání ....
Hráči k utkání ....
Branky : 18. Gulajev ( trestný kop ) 0:1
              76. Bačík ( Pešek )            0:2
              88. Švrček ( sam.akce)      0:3
 
 Rozhodčí: Hájek - Fojt, Šenkýř.
 ŽK: Malata - Teplý, Coufal.
 
 
Frýdek-Místek: Hlaváč – Literák ( 86.Prokeš ), Coufal, Korneta, Žídek - Švrček, Talián, Mozol, Ceplák - Teplý (66. Pešek), Gulajev (50. Bačík).     Trenér: Milan Duhan.
 
Aby bylo ještě v sobotu 8.6. v 10:15 s Třincem o co hrát, musela Lipina vyhrát na půdě posledních Rosic, a to se díky zlepšení v závěru utkání zaslouženě podařilo!
Nebyl to jen souboj posledního celku MSFL s druhým celkem třetí nejvyšší soutěže v ČR, ale i souboj nejlepších fanoušků této soutěže, ale i v tom skupinka 18-ti lipinských fandů své kolegy ve všem předčila. Už v 18.minutě  Gulajev ze 30 metrů z trestného kopu otevřel skóre utkání, brankář Rosic Hoda se ale musel červenat – 0:1. Po minutě se v tutovce ocitl Teplý, jenomže modrobílí z této jasné příležitosti vytěžili jen roh, po kterém hlavou Žídek těsně míjí rosickou branku. A stav 0:1 tak trvá. V závěru poločasu Švrček vyzpovídal na pravé straně rosického Švarce, předložil míč na stříbrném podnosu Teplému, ale ten neobul střelecké kopačky a hubené poločasové jednobrankové vedení tak nebylo odrazem sil na hřišti.
Dispečer Mozol začal druhý poločas střelou, která díky teči rosických zadáků jen těsně minula cíl. V 50.minutě střelce branky Gulajeva střídá Bačík a v 66. Teplého nahrazuje Pešek. Přísné udělení žluté karty pro Coufala v 67. minutě znamená pro výraznou posilu z Hlučína stopku na klíčový zápas s Třincem! Trest mohl být i brankový, trestný kop Mataly však skvěle vytěsňuje na roh brankář Hlaváč. Utkání začíná připomínat nešťastné vystoupení v Hulíně, tam jsme taky dali Gulajevem branku z trestňáku. Taky jako dnes jsme zbytečně ve 2.poločase pustili Rosice do hry, ale naštěstí trenér Duhan dobře vystřídal a střídající Pešek s Bačíkem brankou ze 76.minuty odmítli podobný osud jako v Hulíně. Závěr utkání jsme zvládli na podtrženou jedničku, Mozol sice ještě v 87.minutě svou šanci nevyužil, ale Švrček v 88.minutě překrásnou střelou ze 25 metrů stanovil  konečný výsledek na 0:3 a lipinští fanoušci se tak mohou těšit na utkání roku MFK F-M : Třinec, škoda jen, že v něm nenastoupí vykartovaný Coufal, ale i tak je v silách tohoto kolektivu Třinec porazit a věřit v pomoc Baníku Ostrava „B“ v posledním kole MSFL.
 
Martin Blahuta : „ Až do 76.minuty jsem trnul,že se může opakovat Hulín,ve druhém poločase jsme nehráli to co je v nás ! V závěru utkání jsme ale potvrdili důležité vítězství krásnýma brankama ! Po zhlédnutí utkání Třinec : Prostějov jsem přesvědčen o tom,že máme nejlepší tým v soutěži a že to vítězstvím nad Třincem potvrdíme a budeme dál snít o postupu do druhé ligy z prvního místa ! Hráči by si zasloužili aby na Třinec přišla alespoň dvoutisícová návštěva,fanoušci uvidí výborný fotbal především z naší strany a naše vítězství !
 
Jak to viděl web. fanoušků ....
Lipina dnes splnila povinnost a porazila svého soupeře, na kterého čeká příští rok divize, o tři branky. Získané tři body kalí fakt, že stoper Radek Coufal dnes v Rosicích inkasoval čtvrtou žlutou kartu (všechny tři dostal na podzim v dresu Hlučína) a nebude tak moci nastoupit v sobotu v zápase proti Třinci.
 
Názory fanoušků :
Pes : 3:0 v suchem triku.Trošku jsem se bal asi 20 minut ve 2 poločase Rosice kousaly,ale gol Bačise na 2:0 je zlomil.Trefa švrka na 3:0 byla exkluzivni      .Tak ted to ještě trošku znepřijemnit tomu Třinci  !     
 
Maestro : 1. poločas byl úplně v naší režii,tam mělo přijít více branek.Ve druhé půli už jsme byli produktivnější a dali jsme 2 krásné góly.3 body máme a oslava v Třinci se ještě nekoná.V sobotu všichni na Stovky !
 
Šiga : V podstatě jsme Rosice až na jednu střelu k ničemu nepustili. Jen škoda, že ten rozdíl v kvalitě nebyl už do poločasu vidět i na skore. Jinak pohodový výjezd a splnění role favorita. Musím pochválit domácí kotel - konečně jsme někde měli soupeře. Je škoda, že tam kde je o fotbal zájem se padá.
Ale co - je to za námi a teď ať se Třinec třese. Takže v sobotu HRRRRR NA NĚĚĚ !!!!!!
 
O utkání Třinec : Prostějov .... zvlášť názoru trenéra Prostějova Jury je třeba zatleskat !
Výsledkový servis 28.kola MSFL ....
Jak to viděl web. Rosic ....
 
 
 
  Trenér Třince Miroslav Kouřil .
  Názor Toma : koukám na fotky a vidím, že vítězi kilometrovníku 2012/13 se stávají Pes, Jaryn a překvapení sezóny Kouřil.
  Kilometrovník fanoušků : ..... 
 
  

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode