29.KOLO MFK F-M : VLAŠIM 0:2 ( 0:0 )

01.06.2014 18:58

Sobota 31.5.2014 16:00

MFK Frýdek-Místek - Vlašim 0:2 (0:0)
Branky: 62.Sus  0:1
             80. Sus 0:2
Rozhodčí: Jan Váňa - VAŇKÁT,Plesar.
ŽK: H. Prokeš, Cigánek, Uvíra, Žídek - Hauer, Vebr, Putz.
Diváci: 1326.
Frýdek-Místek: Prepsl - Švrček, Literák, Cigánek ( 67. Juříček), Palko ( 46.Schroner ) - Talián (78. Javorek), Žídek,Uvíra, Zapalač - H. Prokeš, Staško.
Vlašim: Boháč - Kryštůfek, Hauer (25. Tomášek), Starý (16. Radoš), Simerský - Sus, Vebr, Janda, Hronek (75. Bourenane) - Putz, Jícha.
 
MFK F-M co by druholigový nováček sice splnil cíl,ale v posledním domácím utkání se nedůstojně rozloučil s nejlepšími fanoušky FNL ! Sice jsme nastoupili bez zraněných ofenzivních hráčů Mozola,Kmoníčka,Soukupa,Kovaříka a pro víza odcestujícího Milunoviče,ale jak zbytek kádru přistoupil k utkání je trestuhodné a neomluvitelné !
V prvním poločase toho k vidění moc nebylo,jen hostující trenér Petržela musel už v 16.minutě střídat zraněného Starého ( Žídek za tento zákrok vyfasoval ŽK ) , v téže minutě „oblíbený“ pomezní sudí Vaňkát pouští metrový ofsajd,ale naštěstí rychlík Literák metrovou ztrátu smazává a Vlašim se tak do šance nedostává ! Lipina až ve 22.minutě chytrou střelou Taliána trefuje zařízení,ale brankář hostů Boháč je pozorný . Ve 30.minutě po snad jediné kloudné akci po ose Palko – Prokeš – Staško se host z Baníku k zakončení nedostává,chybí mu důraz a fotbalovost . Ve 40.minutě Palko jen za cenu zranění zabraňuje hostům ve skórování . Hrůzostrašný výkon obou týmů nevylepšil ani v poslední minutě Uvíra,jeho střela sice trefila bránu,ale byla až příliš slabá a tak stav 0:0 je spravedlivým vyústěním sil na hřišti.
Do druhého poločasu už bez zraněného Palka vstoupili domácí skvěle, už za 42 sekund se v šanci ocitává Prokeš po geniální kolmici Zapalače, ale Hynek se vystřílel v Praze ! Zapalač se přeci jen snaží náš tým rozhýbat,posílá další nezištnou přihrávku na Žídka, jeho centr se nedostává k Prokešovi díky obranému zákroku Kryštůvka, jenže nepíská se ani roh,protože ……. !I přes nevýrazný herní projev valcířů visí branka na vlásku, Taliánův centr nachází hlavu Prokeše,ale stav 0:0 trvá i v 54.minutě. Bohužel Vlašim v 62.minutě podniká ojedinělý brejk a Sus otevíra skóre utkání ! Trenér Duhan okamžitě reaguje střídáním, jediný ofenzivní hráč z lavičky Juříček střídá Cigánka, přeskupujeme řady a snažíme se o vyrovnání ! Nejblíže k němu má mladíček Juříček, ale krásný fotbalový moment ( volej z otočky ) míjí branku Boháče . První druholigový start si připisuje i další mladíček Javorek,který je ovšem u druhého gólu hostů a znovu ho má na svědomí Sus 0:2 a na zvrat už chybí síly a vůle ! Nejnižší druholigová návštěva na Stovkách pouhých 1326 fanoušků tak byla u ostudné porážky,která znamená pád na 12.příčku. Už ve středu odehrajeme poslední utkání ročníku 2013/14 v Praze na Bohemce a snad si napravíme pošramocenou reputaci !
 
MARTIN BLAHUTA .... :" Raději bez komentáře ! "
A ZAČÍNÁ SE BOURAT .... 
ZPOVĚĎ FANOUŠKA DROBKA ....
Z WEBU MFK F-M ....  Z WEBU FNL .... Z DENÍKU ....
FOTOGALERIE 1 .... FOTOGALERIE 2 .... FOTOGALERIE 3 ....
ROZHOVOR S JANEM STAŠKEM .... SOUHRN 29.KOLA ....

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode