3.KOLO FNL MFK F-M : TÁBORSKO 1:1 ( 1:0 )

17.08.2014 09:32

SOBOTA 16.8. 2014 17:00

MFK Frýdek-Místek:FC MAS Táborsko 1:1 ( 1:0 )
VIDEO ....
 
Branky: 23. Talián ( Pribula ) 1:0
            87. Mráz                   1:1
Rozhodčí: Kocourek - Kubr, Arnošt. 
ŽK: Literák, Žídek -  Javorek , Presl - za zákrok na Erika Taliána měl jít přímo do kriminálu !
Diváci: 2 632.
MFK Frýdek-Místek: Prepsl – Ilko, Uvíra, Literák,Švrček - Talián,Žídek, Mozol (81. Vašenda), Pribula (88. Coufal ) - Matúš (69. Zapalač), Uškovič.
 
FC MAS Táborsko: Toma – Divíšek, Kotrba, Ciferský (80. Tusjak), Mráz - Šiml (52. Traore), Džafič, Presl, Javorek - Přeučil (57. Musiol), Strnad.
 + KOCOUREK A KUBR !!!!!
V nelehké situaci se hráči MFK F-M nacházeli před tímto utkáním, na našem bodovém kontě byla 0 a i šest inkasovaných branek ve dvou utkáních nevěstilo nic pozitivního. Na frýdecké poměry prořídlé tribuny však od prvních minut viděly enormní nasazení našich hráčů, kvalita hry se výrazně zlepšila a i změna rozestavení na 4 4 2 potěšila opět skvělé fanoušky ! Právě dva naši hroťáci Matúš – Uškovič si v 10 minutě vytvořili první šanci,ale bývalý hráč Hradce Králové Uškovič mířil vedle. O střelu z dálky se ve 14.minutě pokusil Žídek,ale pořadatelé museli přinést míč až z umělé trávy ! V 18.minutě konečně dobře hrající Pribula si vyměnil míč s Mozolem,ale bývalý střelec z Prešova netrefil bránu Tomy ! Až ve 20.minutě se ukázali i hosté,ale trestňák Javorka taky nebyl přesný a skončil vysoko nad bránou pozorného Prepsla . Ve 23.minutě to už ale přišlo zpětnou přihrávku Pribuly, zužitkoval kanonýr posledních dnů Talián a Lipina vede 1:0 a to naprosto zaslouženě ! Naši hráči dál pokračují v tlaku a náš kotel se fotbalem baví i novými pokřiky,které přivedly do varu i hlavní tribunu ! A pod kotel mohli přiložit další brankou v rozmezí 29-30.minuty postupně Žídek,Uškovič,Matúš a Talián,ale bohužel stav 1:0 trvá ! Gól do šatny mohl táborským hráčům přidat Mozol,ale jeho střela jen o centimetry minula Tomovu branku – škoda ,ale i tak vládla ve Stovkách po poločase spokojenost !
A mohla být už ve 47.minutě i větší,ale Matúš z jasné gólovky netrefil branku ! V 53.minutě Uškovič branku trefil,rozvlnil i síť,ale AR1 Kubr zvedl praporek a branka uznána nebyla,velice sporná situace  ( REGULÉRNÍ BRANKA ) !
 V 55.minutě Uškovič hledal v pokutovém území svého parťáka z útoku Matúše,ale Toma zabránil další šanci bílomodrých pohotovým  zákrokem. I aktivní krajní bek Ilko mohl navýšit skóre,ale po svém průniku místo střely ještě hledal lépe postaveného Uškoviče,ale zkušený kapitán táborských Mráz to přečetl ! V 64.minutě i hosté se ocitli v polo šanci,ale střídající Musiol neprověřil pozornost Prepsla. Táborsko v závěru přeskupilo řady,chtělo si vytvořit šance,ale především naši stopéři Uvíra s Literákem do ničeho svěřence trenéra Frňky nepustili. Když už to vypadalo na první vítězství Lipiny v tomto ročníku ,přišla nešťastná 87.minuta a Mráz srovnal na nezasloužených 1:1 ! Co je to platné ,že jsme se zlepšili ve všech směrech,že diváci kvitovali naši bojovnost,fotbalovost, dva body jsou prostě fuč ! Ztracené body z dnešního utkání tak budeme muset najít za týden ve Vlašimi !
Martin Blahuta :“ Jenom tři minuty chyběly k tomu abychom chválili všechno a všechny ! Přesto bych chtěl vyzvednout bojovnost celého týmu a zvlášť Erika Taliána,škoda že jeho branka nebyla vítězná ! Ale když přistoupíme ke všem utkáním tak jako dnes ,ty body budeme získávat o tom jsem naprosto přesvědčen ! Rozhodčí nás poškodili minimálně třikrát - neodpískaná penalta na Mozola, o tom se dá třeba diskutovat , ale o regelérní brance Uškoviče a kriminálním zákroku Presla na Taliána není pochyb ! Suma sumárum , body nám vzali rozhodčí !"
SESTAVA MFK F-M 
 
                                                                                                       Prepsl Ondrej
                                                      Ilko Pavol       Uvira Martin             Literak Petr      Svrcek Michal
                               
                                                     Talian Erik        Zidek Jan             Mozol Vaclav      Pribula Martin
 
                                                                                     Matus Martin            Uskovic Dusan
 
                                                                                                      Goffa Vladimir
                                                                                    Orel Karel           Blahuta Martin

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode