3.KOLO MSFL PROSTĚJOV : MFK F-M 1:3 ( 1:0 )

26.08.2012 02:41

25.8.2012 16:30

 

1. SK Prostějov – MFK Frýdek-Místek 1:3 (1:0)

Branky: 29.Pavlík 1:0

             64.Mozol ( Molnár ) 1:1

             70.Mozol ( Švrček ) 1:2

             86.Molnár ( Mozol ) 1:3

         

Rozhodčí: Černý – Ogrodník, Tomanec. ŽK: 85. Mazouch – 57. Švrček, 83. Teplý. Diváků: 1040.

 

1. SK Prostějov: Bureš – Krejčíř, Hunal (55. Mazouch), Zbožínek, Kazár – Hirsch, Zelenka, Pavlík, Papoušek (80. Dostál) – Zatloukal, Machálek. Trenér: František Jura.

Frýdek-Místek: Hlaváč – Švrček, Wozniak, Literák, Prokeš – Talián,Staněk, Förster (66. Teplý), Pešek (46.Mozol ) – Molnár, Neubert (56. Chýlek). Trenér: Milan Duhan.

 

Před zápasem : .......

Jak to viděli na on-line : ......

A jak to viděli z prostějovského deníku : .......

Papírově nejsilnější tým MSFL – Prostějov poprvé narazil na přemožitele – MFK F-M a to před zraky nejvyšší návštěvy letošního ročníku – 1040 fanoušků,ale domácí prostředí měla Lipina, které hnala za cenným vítězstvím opět početná skupina skvěle povzbuzujících válcovenských fandů !

Nováček MSFL začal tlakem, hrozil zvlášť ze standartních situací, ale v 10. minutě Prokeš přímo z rohu vystrašil Bureše ! Ve 13. minutě se povedl trestňák Papouškovi,ale Hlaváč vytěsňuje na roh. Rohy i dalekonosné vhazované auty na Zbožínka ( 195 cm ! ) jsou velkým nebezpečím pro Frýdek, ale Neubert , který dostal od trenéra Duhana Zbožínka osobně bránit si počíná skvěle ! Další nebezpečí pro naše barvy přichází ve 20.minutě a jak jinak než po rohu – Machálek naštěstí těsně míjí ! Ovšem ve 29. minutě se už domácí z branky radují zásluhou krásně trefeného voleje Pavlíka, to ovšem na půlicí čáře leží zraněný Wozniák, proč rozhodčí Černý nepískl faul a Prostějov sportovně nepřerušil hru je záhadou ! Až po obdržené brance začali valcíři hrát svoji hru a po akci Peška mohl srovnat Talián ! Hrdina utkání se Slováckem B Molnár dnes neměl svůj den a i proto ve 36 minutě Sláva Bureše z dobré příležitosti nepřekonává a tak poločas končí asi zaslouženě 1:0 !

Do druhé půle nastupuje uzdravený Mozol a Frýdek začíná přebírat iniciativu ! Důležitý moment utkání přichází v 58.minutě , zákrok dne předvádí náš brankář Hlaváč, který na dvakrát zneškodnil tutovku domácích – naděje na dobrý výsledek stále žije ! Domácím rapidně docházejí síly a Mozol toho po akci Molnára v 64. minutě  využívá , je srovnáno na 1:1 a začíná se znova ! Jenomže to už je na hřišti jen jedno mužstvo – MFK F-M a zásluhou Mozola po chytré přihrávce Švrčka svítí na tabuli 70. minuta a stav 1:2 ! Domácí nemají sílu překonat opět vzorně bojující Frýdek a tak přicházejí další naše šance, ale Teplý,Molnár a Mozol si vylámali zuby na zkušeném Burešovi ! Naši fanoušci se přeci jen dočkávají další branky , žolík Mozol připravuje gólovku pro Molnára a ten zvyšuje na 1:3 a tak i utkání končí a nutno dodat, že zvlášť za druhý poločas je vítězství FRÝDKU – MÍSTKU naprosto zasloužené !

A teď vzhůru na Zlín v poháru : ..... ! A jak dnes hrál Zlín s Bohemkou ...... !

OHLASY Z TISKOVKY Z AUTOBUSU

Milan Duhan ( trenér ) : „Po prospaném začátku a po obdržené brance jsme začali hrát svoji hru a zaslouženě zápas otočili !

Martin Blahuta ( asistent trenéra ) : „ O našem vítězství rozhodla nesrovnatelně lepší fyzička, větší touha po vítězství,taktická vyspělost,vynikající zákrok brankáře Hlaváče z 58 minuty, chytré branky Mozola a nesmíme zapomenout na naše skvělé fandy,kterým patří velký dík ! Výsledek je skvělou pozvánkou na středeční pohár se Zlínem !

Václav Mozol ( posila z Hlučína)  : „ Ubránili jsme největší zbraň Prostějova – standartky a po brejkových situacích jsme zápas zaslouženě vyhráli !

Slavomír Molnár ( slovenská akvizice ) : „ Boli jsme jednoznačně lepší v druhom poločase ! Domácích jsme v prvom ubehali ( lebo máme natrénované ) a v 2.poločase jsme už hrali svoji hru !

Jiří Hlaváč ( posila z Baníku ): „ Věděli jsme, že domácí naskočí s velezkušeným týmem,který je svým věkovým průměrem snad nejstarší v soutěži .V 1. poločase nás domácí přehráli, ale ve druhém jsme ukázali, že jsme velice dobře připraveni fyzicky a zlepšenou hrou ve středu pole a hlavně týmovým výkonem jsme Prostějov jasně přehráli ! Obrana fungovala na 100% a jsem strašně rád, že se vrátil po zranění Venca Mozol,který dal krásné góly ! JOOOOOO ! LIPINA !!!!

Standa Pobuda ( fanoušek ) : „ Lipina byla prostě lepší a hercům z Prostějova padání nepomohlo :) !

 

 

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode