3.KOLO PALKOVICE : OSTRAVICE 2:0 ( 1:0 )

04.09.2011 21:21

3.9. 2011 16:30

PALKOVICE : OSTRAVICE 2:0 ( 1:0 )
Branky :
40. Kusý ( Lesniák ) 1:0
66. Guzsi ( Honěk )  2:0
 
Rozhodčí :Mankovecký,Machala,Laník
Diváci : 40
 
Smolík - Honěk ( 82.T.Vyvial ),Musil,Galásek - J.Merta,R.Merta,Lesniák,Kusý,Brantal - Poledník ( 65.Guzsi ),Skurka ( 72.Slípek ) Trenér . Martin Blahuta
 
 
Palkovice se dostaly do složité situace, byly bez bodu,bez vstřelené branky no prostě ve sr... ! Trenér Blahuta už měl k dispozici J.Mertu,Poledníka a rebela Guzsiho, takže chyběli " jen " Huška,Závodný a Marciňa.Trenér domácích změnil rozestavení na 3 5 2 nastalo sice mírné zlepšení, ale vstřelit branku je pro Palkovice problém ! Naštěstí i Ostravice je se střelbou na štíru a tak bezbrankový stav vydržel až do 40. minuty i díky výborným zákrokům brankářů Smolíka a Boháče ! Ovšem to co zazdil v 19 a 37 minutě Skurka se jen tak nevidí ! A tak Palkovice  se až po 220 minutách radují ze vstřelené branky, po dobře zahraném rohu Lesniáka se hlavou trefuje Kusý https://martinblahuta.rajce.idnes.cz/Palkovice_-_foceni_-_2011/#P4164839.jpg 1:0 ! Vstřelená branka Palkovice nabuzuje, ještě do poločasu přicházejí další šance, Poledník trefuje břevno a Lesniák z dobré pozice těsně míjí svatyni Boháče.
Druhý poločas začíná opět šancí Skurky, ale palkovický mladíček opět selhává ! V 65. minutě hřiště opouští bojovník Poledník, na jeho místo přichází Guzsi , který po 20 sekundách pobytu na hřišti střílí důležitou druhou branku po vynikající přihrávce Hoňka ! Nabuzený Guzsi se dostává do dalších šancí, ale Boháč ho vychytal a Kusý trefuje v závěru utkání jen tyč ! Rozhodčí Mankovecký píská ( měl písknout 2 penalty pro domácí - jinak výborný výkon - spokojeny byly oba týmy ) konec utkání, které bylo sice podprůměrné, ale domácí si vítězství zasloužili za velkou bojovnost !
 
Vojtěch Vranay ( kouč hostů ) : " Můžeme litovat neproměněných šancí. Domácí nás předčili v bojovnosti a vítězství si tudiž zasloužili ! "
 
Martin Blahuta : " Potřebovali jsme body jako sůl,nehráli jsme dobře,ale příkladně jsme bojovali a hráčům patří velký dík ! Podržel nás brankář Smolík a cenné vítězství jsme prostě vydřeli ! Na Lučinu pojedeme s pokorou, jejich výsledky budí respekt, ale věřím, že náš bojovný výkon bude slavit úspěch ! "

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode