30.KOLO SFC OPAVA : MFK F-M 2:0 ( 1:0 )

01.06.2015 18:59

NEDĚLE 31.5.2014 17:00

SFC OPAVA - MFK FRÝDEK-MÍSTEK  2:0 (1:0)
VIDEO ....
Branky: 11. Jurečka       1:0
             90. Machálek     2:0  
Rozhodčí: Hrubeš - Hock, Fišer
ŽK: Svatonský - Mehremić
Diváci: 1728
Slezský FC Opava: Květon – Schaffartzik, Horka (80. Habusta), Dvorník, Čelůstka – Metelka – Machálek, Janetzký, Jursa (82. Pospěch), Jurečka – Mrázek (70. Svatonský).
 
MFK F-M: Prepsl - Švrček (80. Vaněk), Literák, Žídek, Mehremić – Talián (72. Ilko) ,Ďuriška, Bello, Zapalač- Hykel (65.Jurišič ), Staško. Trenér: Karel Orel.
 
Porážkou s Opavou ročník 2014/15 začal a porážkou to i končí! Stejně jako loni končíme na 14.příčce FNL!
Kvalitní zápas ve skvělé atmosféře začal střelou Zapalače v 8.minutě,ale bohužel třetí nejlepší jarní hráč Lipiny z ankety fanoušků nemířil přesně. To Juřena ve 12.minutě tvrdou střelou nedal šanci Prepslovi a SFC vede 1:0! Síť trefil v 19.minutě i Bello,ale pouze boční.Ve 21.minutě si Slezané vytvořili poslední šanci prvního poločasu,ale Prepsl fantastickými zákroky vychytal Jurečku a Machálka! Ve zbytku poločasu dominovali hráči v bílých dresech, jenže ta naše koncovka ?! Ve 27.minutě nadějný brejk zbrkle zakončil nepřesně Hykel. Ve 32.minutě odvážný průnik Mehremiče končí střelou do ochranné sítě za brankou Květoně.Ve 34.minutě chytře prostrčil Hykel míč na Mehremiče,ale tvrdou ránu Adiho vyráži Květoň do bezpečí.A o dvě minuty později si MFK vypracoval další šanci,ale Taliánova střela končí znovu nad bránou.Staško minutu před poločasem trefuje zařízení,ale pozorný Květoň míč za svá záda nepouští a tak poločas končí vedením Opavy v poměru 1:0!
I druhý poločas začíná tlakem Frýdku, naše levá strana Mehremič – Zapalač vybízí ke skórování ve 49 a 52 minutě skvělými centry Staška,ale Honza se na jaře prostě ne a ne prosadit! Jestliže v prvním dějství se hrál nadprůměrný druholigový fotbal tak po gólových šancích Staška se fotbal už trochu vytratil a k vidění už další šance nebyly. Jen naší závěrečnou hru vabank potrestala Opava brankou v 90.minutě, kdy Jurečka přesnou přihrávkou našel Machálka a bylo vymalováno 2:0!
Na jaře jsme získali pouze 10 bodů a 10 porážek není zrovna to co jsme po kvalitní a úspěšné zimní přípravě očekávali! V jakém složení ať už realizačního týmu  ( UŽ JE ROZHODNUTO .... ) nebo hráčského kádru se sejde MFK F-M 24.června k další druholigové sezóně je otázkou nejbližších dnů! Tak věřme ,že sezóna 2015/16 bude radostnější než ta letošní! 
 
NÁZORY TRENÉRŮ ....                           
 
Martin Blahuta :“ Kdyby se hrálo na krásu, tak zvlášť za první poločas bychom si zasloužili vyhrát ,jenže bez gólu se vyhrát nedá! Opava měla tři šance a dala dva góly a proto vyhrála zaslouženě! Na jaře jsme dali pouze 13 branek, sedmkrát jsme se gólově neprosadili a to je hlavní důvod,že se nacházíme na poslední nesestupové příčce, tak snad bude v další sezóně lépe, já v to věřím !"
 
Martin Blahuta : Loučím se, se všemi fanoušky Lipiny a přeji všem ať v nové sezóně 2015/16 zažijete s lipinským fotbalem více radosti než tomu bylo v posledních měsících. Budu rád, když budete dále navštěvovat můj web., a je vám stále k dispozici, bohužel už vás nebude informovat o dění v druholigovém týmu !   
 LIPINA JE NAVŽDY V MÉM SRDCI A ODCHOD JE PRO MĚ MOC BOLESTIVÝ !
 
                   Literak Petr Orel Karel Prepsl Ondrej Svrcek Michal Talian Erik Vojvodik Frantisek
       DÍKY ZA TY 3 ROKY S VÁMI .... !
 
Z WEBU OPAVY .... Z WEBU FNL .... Z WEBU DENÍKU ....
SOUHRN 30. KOLA ....
FOTOGALERIE ....
  VÝSLEDKY ANKETY - HRÁČ JARA 2015 ....
Zidek JanLiterak PetrZapalac Petr
Prepsl OndrejMihalek MatejMatus MartinMehremic Adi
Talian ErikBabatounde BelloDuriska LukasHykel TomasIlko PavolSvrcek MichalVasenda Dalibor
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode