4. kolo PALKOVICE : FRÝDLANT B 6:1 ( 1:0) !!!!

04.09.2010 17:15

 

PALKOVICE : FRÝDLANT B 6:1 ( 1:0) !!!!
Branky :14. Kaulinec,67.Kusý,48.73.Huška, 85. a 89. Musil - 72. Hradil Karel
Rozhodčí : I.Čepčor
Diváci : 64
Palkovice :Smolík - Honěk , Galásek , Minarčík - Kusý ( 70. Patkaň ),Lesniák,Huška,J.Merta - Kaulinec ( 82. Habrnal),Musil,Guzsi (74. Slípek )
Trenér : Martin Blahuta
Frýdlant B : Fišer - Mucha,Baňka,Jaskula,Vašut - Žáčik(,55.Meisner ),I.Somr,Štěrba,Velička( 57. Hurný) - Hrtánek ( 42.Peml ), K.Hradil
Trenéři : Rozkydal + Žižka

V souboji neporažených postrádal trenér domácích M.Blahuta 4 hráče z vítězné sestavy z Hukvald ( Skalický,Biolek,Závodný,Poledník ) , přesto podaly PALKOVICE úžasný výkon a zaslouženě uštědřily rezervě Frýdlantu debakl !!! V 1. půli se prosadil pouze Kaulinec a střely hostujících K.Hradila a I.Somra bravůrně zneškodnil Smolík ! Ovšem ve 2. poločase předvedly PALKOVICE koncert a po brankách Kusého a 2x Hušky a Musila potvrdily , že to z útokem na 1:B třídu myslí vážně ! Debakl hostů zmírnil na 3:1 Hradil, ale šance na dobrý výsledek trvala pouze minutu, kdy nejlepší hráč na hřišti Huška zvýšil na 4:1.
Z.Jaskula ( stopér hostů ) : domácí vyhráli zaslouženě , my můžeme pouze litovat šancí Hradila a Somra , ale ty zázračně vychytal domácí brankář a za stavu 2:0 se dala pískat penalta, ale ta by asi na výsledku nic nezměnila , protože Palkovice hrály opravdu dobře !
M.Blahuta : vynikající výkon, vynikající výsledek, vynikající pocit z dobře odvedené práce všech hráčů, kterým děkuji za to , že jsem prožil nejkrásnější den na trenérské lavičce ! Bylo to opravdu nadprůměrné utkání

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode