5.KOLO MFK F-M : TÁBORSKO 3:0 ( 2:0 )

25.08.2013 12:30

SOBOTA 21.8.2013 17:00

MFK FRÝDEK MÍSTEK : TÁBORSKO 3:0 ( 2:0 )
VIDEO  .... 
DĚKOVAČKA   ....
Z VÍTĚZNÉ KABINY ....
Branky:  11. Prokeš ( Lukáš )         1:0
              21. Prokeš ( penalta )     2:0
               62. Mozol ( Lukáš )         3:0
Rozhodčí: J. Kalenda - Pilný, Vaňkát.
ŽK: Lukáš, Literák, Silveira - Toma, Sladký, Šiml.
Diváci: 5 320.
Frýdek-Místek: Prepsl - Švrček, Silveira, Žídek, Literák - Vrťo, Mozol (90.+1 Talián), Šrom (83. Dobrovolný), Vašenda - Lukáš, H. Prokeš (86. Soukup). Trenér: Duhan.
Táborsko: Toma - Sladký, Mráz, Cíferský, Kotrba - Šiml - Presl (68. Kočí), Javorek, Šimák, Potočný (46. Vukadinovič) - Strnad (80. Musiol). Trenér: Nádvorník.
 
Pouze na pár hodin ztratila Lipina první místo v NFL ( Sokolov dopoledne porazil Vansdorf 1:0 a se 12 body vedl tabulku ) a jestliže řada odborníků pořád nechce uvěřit,že náš tým je schopen tuto vítěznou sérii udržet, tak po vítězství nad Táborskem  3:0 se s námi musí začít počítat ! Do sestavy se vrátil doléčený Silveira a ve Zlíně chybějící Šrom. Návštěva asi byla ovlivněna nepříliš vydařeným utkáním s Třincem,ale přesto bylo v ochozech 5320 diváku,kteří opět odcházeli nadšeni z výkonu valcířů !
Infarktový úvod utkání,39 sekunda a po nezvyklé chybě brankáře Prepsla se hostující Potočný ocitl před prázdnou brankou,ale naštěstí nepochopitelně trefil pouze boční síť ! I hostující golman Toma v 11.minutě chyboval,ale náš kanonýr Hynek Prokeš to dokázal potrestat,když prakticky z nulového úhlu otevřel skóre už třetího domácího utkání ve druhé lize ! Ve 14.minutě výborně hrající Šimák si udělal z našich hráčů slalomové tyčky,ale jeho akce končí pouze rohem. Ve 20.minutě důrazný Lukáš ( v neděli slaví 25-té narozeniny – blahopřejeme ) si vykoledoval faul v šestnáctce a nařízenou penaltu bezpečně proměnil H.Prokeš a po jeho už páté brance v letošním ročníku vedeme trochu šťastně 2:0 ! Doléčený Silveira pálí z trestňáku těsně vedle a v závěru poločasu při nás stálo štěstíčko, hosté se ocitli ve čtyřech dobrých příležitostech , ale jejich koncovka byla žalostná a s přispěním už pozorného Prepsla  odprovázeli fandové naše borce do kabin za stavu 2:0,ale mohlo to být i jinak !
Druhou půlku Lipina zvládla takticky i herně podstatně líp než tu první a v 57.minutě se řítila dvojice Prokeš – Lukáš do gólové příležitosti,ale Hynek vhodný okamžik k přihrávce prováhal.A Prokeš se o minutu později mohl do střelecké listiny zapsat po třetí,ale v čisté ložence selhal, že by se mu nechtělo platit do hráčské kasy za hattrick ? V 63.minutě neskutečně ustál fauly hostujících zadáků špílmachr Mozol a podél golmana Toma zvyšuje na 3:0 pro MFK F-M ! Táborsko už nemá síly na zvrat,ikdyž šance Šimáka po gólu přímo volala ! Závěr zápasu si užili hlavně diváci,mexické vlny obíhaly Stovky a z kotle se ozývalo :“ TAK JSME PRVNÍ NO A CO „ ! V první zářijový den hrajeme na Žižkově a poté přivítáme doma znovu Třinec, fotbalová pohádka pokračuje , protože nám se daří  !
 
JAK TO VIDĚL WEB. FANOUŠKŮ 
Neproměněnou tutovicí hned na konci první minuty hosté urazili paní Štěstěnu a ta se v dalším průběhu utkání jednoznačně přiklonila na domácí stranu. Hosté nezachytili hned první rychlý protiútok Lipiny. Hynek Prokeš z úhlu trefil přesně a když se o deset minut později prosadil při penaltě podruhé, nabral zápas co do výsledku "tradiční" scénář. Hosté ze všech tří druholigových soupeřů, kteří zatím navštívili Stovky, působili nejfotbalovějším dojmem. Neproměnili však své šance a byli zaslouženě Vencou Mozolem po hodině hry potřetí ztrestáni inkasovaným gólem. Bez ohledu na další výsledky, Lipina zůstává další týden v čele FNL!
 
FOTOGALERIE 1 .... FOTOGALERIE 2 ( 5 plus 2 ) ....
ROZHOVOR S KAPITÁNEM ....
SOUHRN 5.KOLA ....
JAK TO VIDĚL WEB. TÁBORSKA .... JAK TO VIDĚL WEB FNL .... SESTAVA 5.KOLA NFL ....
DOHRÁNO  ( 2.liga od 36.minuty ) ....
 
                   
           JEŠTĚ PÁR VĚT K POHÁRU S TŘINCEM ....
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode