5.KOLO PALKOVICE : NEBORY 4:3 ( 0:1 )

18.09.2011 08:41

17.9. 2011 16:00

PALKOVICE : NEBORY 4:3 ( 0:1 )
Branky :
24. Medrok 0:1
47. Slípek ( odražený míč ) 1:1
54. Holeksa 1:2
58. Holeksa 1:3
64. Kusý ( Skalický ) 2:3
81. Lesniák ( Skalický ) 3:3
90. Musil ( Lesniák ) 4:3 !!!!!!!
 
" Rozhodčí " : Tatarka J., Suszka J., Mudra Z. 
Diváci : 50
 
Palkovice : Smolík - Galásek,Lesniák,J.Merta - Skalický,R.Merta,Kusý,Brantal ( 61. Závodný ) - Skurka ( 30. Slípek - 64. Habrnal ),Musil,Guzsi
                                                                                                                                             Trenér : Martin Blahuta
Nebory : Macura - Oborný,Brtus,Klus,Vranka - Mrozek,Slíž,Žajdlík,Medrok - Holeksa,Heczko ( 50.Sliwka )
                                                                                                                                             Trenér : Kuczinski
 
Palkovické hledání optimální sestavy pokračuje, tentokrát nastoupili svěřenci trenéra Blahuty v rozestavení 3 4 3 a už v 10. minutě trefuje Guzsi tyč a dorážka Skurky končí v náručí brankáře Macury.Ve 24. minutě ztrácí míč na půlicí čáře Skurka a hosté po rychlém bréjku otevírají Medrokem skóre utkání 0:1.Nevýrazného Skurku už ve 30. minutě nahrazuje Slípek, který se ve 32. minutě dostává po samostatné akci do šance, ale stav 0:1 trvá ! Ve 35. minutě zahrává Brantal "standartku ", nachází přesně hlavu Kusého, ale obránce Brtus vytěsňuje na roh, který se ovšem nepíská ! Poločas tak končí za stavu 0:1, sice správně ve 45. minutě, ale pan rozhodčí TATARKA zapomíná, že ve 24. minutě přerušil na 2 minuty utkání pro občerstvení hráčů !
Druhý poločas začíná pro domácí skvěle, už po 72 sekundách se ve skrumáží prosazuje střídající Slípek a je zaslouženě srovnáno ! Tlak Palkovic stále sílí, ale bohužel po 2 brankách Holeksy svítí na ukazateli skóre 1:3 a časomíra ukazuje 58 minutu ! V té chvíli by na Palkovice nikdo nevsadil ani pětník, ale domácí podali v závěrečné půlhodince heroický výkon ! V 64. minutě angličan Skalický zahrává roh a Kusý hlavou střílí kontaktní gól ! O 5 minut později znova Skalický ( pracuje v zahraničí ) napřahuje z 20 metrů a trefuje přesně k tyči, pomezní "SUDÍ " Suszka má praporek dole , " HLAVNÍ " Tatarka branku uznává, ale hosté reklamují postavení mimo hry Musila a SVĚTE DIV SE : branka není uznána - proč ? - protože dvojice TATARKA, SUSZKA škodí Palkovicím už poněkolikáté ! Utkání se dohrává ve velice vypjaté atmosféře,domácí hráče TATO VELKÁ KŘIVDA ještě víc nakopla a kapitán Lesniák v 81. minutě srovnává na 3:3 ! Zasloužený obrat v 90. minutě završuje hlavou Musil a radost palkovických hráčů a fanoušků je opravdu obrovská ! V závěru ještě J.Merta trefuje břevno, sudí Tatarka nastavuje pouhé 3 minuty ( po neuznané brance se nehrálo zhruba 5 minut + po zranění brankáře Macury a následném vystřídáni hráčem z pole dalších 5 ! ) a tak dramatické utkání končí ZASLOUŽENÝM vítězstvím PALKOVIC 4:3 !
 
Martin Blahuta : " Jsem rád, že jsme to za stavu 1:3 nezabalili, vítězství je o to cennější, že proti nám nestál jen soupeř, ale i dvojice sudích Tatarka a Suszka ! Mám zákaz od vedení Palkovic se vyjadřovat k výkonu rozhodčích ,takže to musím respektovat, ikdyž opravdu nerad ! Teď nás čeká derby s Kozlovicemi, nebudu měnit vítěznou sestavu, škoda jen, že v ní bude chybět Skalický, který nám dnes hodně pomohl, zvlášť směrem dopředu, jeho pomoc byla jen na jedno utkání ! Vítězství je dílem celého kolektivu a všem patří velký dík !

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode