6.KOLO 1.B. HUKVALDY : ODRY 1:2 ( 0:1 )

29.09.2017 19:50

ODLOŽENÉ UTKÁNÍ - ČTVRTEK 28.9.2017 15:30

                               HUKVALDY : ODRY 1:2 ( 0:1 )
    
Branky:    14. Paszko                0:1
                60. Paszko                0:2
                79. Vicher ( Galus )   1:2
                                
Rozhodčí :  Szkuta Petr – Bednář, Szkuta Pavel
           
Sasín  –  Ermis , Procházka ,Hubeňák, Niemczyk -  Chamrád, Vicher, Plichta, Gold –  Volný, Galus
Střídání :  37. Chamrád – Tomek       59. Volný – Mlčoch
                78. Hubeňák – Grufík        88. Niemczyk – Velart

                                 Veledůležitý „špíl“ o 6 bodů mezi tříbodovými Hukvaldami a Odrami ( oba týmy porazily pouze Kopřivnici ) začalo lépe pro hosty, ti vstřelili už v osmé minutě branku, ale ta nebyla pro ofsajd uznána. Ve 14.minutě se skóre už měnilo, po zahraném rohu se prosazuje Paszko 0:1. Už doléčená dvojice našich „hroťáků“ Volný – Galus se dostává do zakončení v 15 a 21.minutě , ale střely míjí branku golmana Mališe. K vyrovnání mají nejblíže střelci Gold a Volný, ale při střele Volného se zaskvěl Mališ a hlavička Golda míjí zařízení. Oživit naší špatnou hru přichází už před poločasem Tomek, ale poločas už končí výsledkem 0:1.
                        „Takhle se nehraje o body“ to znělo kabinou, měníme rozestavení na 4 – 3 – 3 a v 59.minutě opět střídáme, bojujícího, ale nevýrazného Pepu Volného nahrazuje Mlčoch a Ermis se posunuje do útočné trojice. Jenže uběhlo jen pár sekund po střídání, Marek Mlčoch v souboji o míč podklouzl a Paszko     svou druhou brankou v utkání zvyšuje na 0:2. Galus v rozmezí deseti minut mohl výsledek otočit, ale v 62.minutě neproměňuje penaltu .... , v 64.minutě ho vychytal hrdina utkání brankář Mališ a v 73.minutě smolař dne Galus trefuje břevno! Kontaktní branka Vichera přichází v 79.minutě,  a tak bylo ještě dost času na to alespoň vyrovnat. Nejblíže k tomu měl Tomek, ale zakončení brejkové situace bylo nepřesné. Závěrečný drtivý tlak už vyšel vniveč a tak pátá porážka v řadě je už varující! Teď nás čeká anglický týden neděle ( Tichá ) – středa ( Mořkov ) - sobota ( Vlčovice ) a do nekonečna nemůžeme spoléhat ( Hukvaldy 6 1 0 5 9:17 3 – 9 ) na to , že Fryčovice ( 7 0 2 5 6:25 2 -7 ) a Vlčovice ( 6 0 1 5 4:17 1 -8 ) nebudou bodovat!
Martin Blahuta: „ Proč jsme začali hrát až za stavu 0:2 je pro mě nepochopitelné. Vsadil jsem v tomto utkání na zkušenost, věřil jsem, že s návratem Galuse a Volného příjdou i branky, ale na obou pro nás klíčových hráčích byl vidět tréninkový i herní výpadek. U všech hráčů jsem postrádal pohyb a větší nasazení, jsem hodně zklamaný.“

Jiří Tobiáš ( předseda oddílu ) : V utkání jsem viděl 2 rozdílné poločasy a výkon našeho týmu. V tom prvním viděli všichni přítomní, že Odry byly ve všech směrech lepším týmem. Ne však svou kvalitou, ale naprosto špatným pohybem našich hráčů bez napadání soupeře. Soupeř měl mnoho prostoru na zpracování míče, kvalitní rozehrávku, ze které plynuly velmi rychlé útoky v počtu až 4 hráčů soupeře. Naše občasná rozehrávka naopak potřebnou přesnost neměla a tak poločasový výsledek beru jako přijatelný. Škoda střely Pepy Volného z jedné z mála kolmých akcí, kterou však brankář soupeře zlikvidoval. Do druhého poločasu došlo ke změnám, které přinesly oživění. Do hry se více dostal dlouho absentující  Martin Galus. Velké oživení pak přineslo střídání Martina Tomka, který hýřil pohybem a atakoval soupeře již při rozehrávce zezadu. Tým také skvěle dirigoval kapitán Vicher a ostatní hráči se přidali. Soupeř však hrál dále svou hru a byl velmi nebezpečný. O možnosti lepšího výsledku pak bohužel rozhodla situace, kdy byl v dobrém čase zápasu faulován výborně hrající Martin Galus. A přesto, že staré pravidlo říká, když jsi faulován ve vápně, nekopej penaltu, se k této přes jiné pokyny trenéra postavil a nedal. Kontaktní branku tak po velkém závěrečném tlaku dal až kapitán Vicher. Do konce zápasu pak v závěrečných minutách již k vyrovnání nedošlo. Můj postřeh, špatný pohyb v prvním poločase a velké chyby našich zkušených zadáků, které nás už v několika zápasech stály možná velmi důležité body. Pozitivum - návrat zraněných hráčů s vírou, že se postupně rozehrají k dřívějším výkonům a současně se tak uklidní hra celého týmu a začne produkovat kvalitní hru, na kterou jistě má. Jinak zápas s Odrami byl dle mého vzhledem ke zlepšené hře ve druhém poločase remízový, i když Odry podaly sympatický a obětavý výkon.

FOTOGALERIE ....
WEB. FOTBAL U NÁS ....

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode