6.KOLO 1.B. - ZÁBLATÍ : FK STAŘÍČ 4:3 (2:2)

17.09.2019 15:31

SOBOTA 14.9. 2019 15:00

                                6.KOLO - 1.B. TŘÍDA „C“
                            ZÁBLATÍ : FK STAŘÍČ 4:3 (2:2)

Branky:      9.  Socha                               1:0
                34. Kaulinec ( Trčka)                1:1
                36. Solich                                2:1
                45. Trčka ( Kaulinec)                2:2
                47. Pilch                                  3:2
                82. Pilch                                  4:2
                88. Kaulinec ( odražený míč)    4:3    
Rozhodčí: Revaj – Lobodinský, Banot
Diváci : 88                                        
            
Rybář  – Krpec, Musil, Malý, Burda– Jukl, Kocich, Musálek, Trčka  – Kaulinec, L.Baran
Střídání : 60. Kocich – Váňa    75. L.Baran – Petržela    85. Musil – Boor
Trenér : Martin Blahuta
                  Jen torzo hráčů FKS vyjelo na třetí venkovní zápas, ale tentokrát se vracelo s prázdnou! Po vítězství v Mostech 3:1, remíze v Nýdku 2:2, prohráváme  v Záblatí  4:3 a v tabulce jsme pátí. Naše venkovní porážka v mistrovském utkání přichází po dlouhých šesti měsících .... ( 30.3. v Palkovicích 1:2 ....), ale o alespoň bod jsme se rvali až do samého konce utkání.
                 Soupeř ze Záblatí na nás vletěl a už po 80 sekundách hry vedl tým trenéra Muceka na rohy 3:0, v páté minutě dostal ŽK stopér  Krpec a tlak byl obrovský. Zaslouženého vedení se domácí dočkali v deváté minutě, kdy se po dalším rohu dostal k míči Socha a za „16“ vystřelil přesně 1:0. Další šance domácích jsme přežili i díky štěstíčku, hráči Záblatí trefují v 11. a 23.minutě břevno Rybářovy branky. Ve 34.minutě je srovnáno, rozhodčí Revaj citlivě ponechal výhodu po faulu na Trčku, k míči se dostal Kaulinec a ten jen potvrdil proč je nejlepší střelec 1.B. třídy. Remizový stav vydržel pouhé dvě minuty než se trefil Solich 2:1. Do kabin ( náš tým do miniaturních kabin ani neodcházel ) se odcházelo za stavu 2:2, to se parádně trefil z voleje Trčka.
                 Šťastný remízový stav jsme ve druhém poločase udrželi pouhé dvě minuty, Pilch 3:2. Po inkasované brance jsme se neskutečně zvedli a vyrovnání viselo na vlásku, dvě gólovky měl Kaulinec ( 67. a 68.minuta ) a dva výborně zahrané rohy Trčky ( 69. a 70. minuta) jen s námahou vytlačil z brány golman Záblatí. V 78.minutě, trefují domácí potřetí v utkání břevno! Naše ofenzivní hra, která byla otupena zraněním Kocicha ( za faul bez míče se zraněním jen ŽK ?) místo vyrovnání inkasuje z kopačky Pilcha 4:2, to běží 82.minuta a na zvrat jsme měli i s nastavením  13.minut. V 88.minutě se k odraženému míči dostal Kaulinec a ten svou desátou brankou na podzim dává našemu týmu naději.O minutu později hráči Záblatí opět trefují břevno a závary před brankářem Hekelem už brankou nekončí a tak utkání zaslouženě končí vítězstvím zelených 4:3. V dalším utkání přivítáme doma poslední tým soutěže Lokomotivu Petrovice B, ale určitě toto utkání nepodceníme!
Martin Blahuta: Dnes jsme poznali rozdíl mezi OP a 1.B. třídou, ne na hřišti, ale v zákulisí. Ano přijeli jsme do Záblatí ve špatné kombinaci dresů, ale nemuselo se dělat takové dusno ze strany Zablatí, vlastně ne ani tak ze strany trenéra a vedoucího, ale hlavní pořadatel Gřibek Jan nás dokonce finančně vydíral. Ale zpět k zápasu, domácí vyhráli zaslouženě a já jim k tomu blahopřeji. Nebudeme se vymlouvat ani na to, že jsme byli oslabeni, že stav hrací plochy byl na této úrovni katastrofální. Přes porážku jsme odvedli bojovný výkon, který ocenili i naši fanoušci, kterým i za ty slova a fandění v zápase děkuji. “

ČLÁNEK ZE STRANY ZÁBLATÍ  ( PÝCHA ??? ) ....

FOTOGALERIE ....

                          NAŠE LAVIČKA V UTKÁNÍ V ZÁBLATÍ

                             CHYBĚLO NÁS OPRAVDU DOST !!!!!

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode