6.KOLO MSFL ZÁBŘEH : MFK F-M 1:0 ( 1:0 )

17.09.2012 07:52

16.9.2012 16:30

 

SULKO ZÁBŘEH : MFK FRÝDEK MÍSTEK 1:0 ( 1:0 )

Branka: 30. Heidenreich 1:0

Rozhodčí: Ogrodník. ŽK: Kostorek, Komárek, Michalčák - Staněk, Mozol, Literák.

Diváci : 400

ZÁBŘEH: Procházka - Rajnoha, Komárek, Linek, Heidenreich – Šalamoun - Michalčák (80. Krejčí), Pospíšil, Šichor, Kostorek (57. Kulíšek) - Bačík (76. Furik). Trenér: Balcárek.

FRÝDEK-MÍSTEK: Hlaváč - Švrček, Wozniak, Literák - Talián, Staněk, Mozol, J. Prokeš (82. Teplý), Pešek (70. Förster) – Molnár, Neubert (65. Chýlek). Trenér: Duhan.

Před utkáním : ......

        MFK F-M šel do utkání s jediným cílem a to zvítězit a udržet se dál na dostřel Třince, který dopoledne zvítězil v Olomouci B 2:1 a jelikož zvítězily i další celky co mají zájem o postup, ocitla se Lipina před nedělním odpoledním utkáním na 5. místě a tak to bohužel i v 18:23 zůstalo !

         Domácí Zábřeh těsně před utkáním posílil o Heidenreicha ( Tatran Prešov ) a Komárka ( Sigma Olomouc ) a vzhledem k postavení v tabulce nemělo Sulko rovněž na vybranou – muselo zvítězit ! A bohužel ve 30. minutě právě Heidenreich prostřeluje ze 30 metrů děravou zeď a Hlaváč reaguje pozdě 1:0 ! Do té doby byla k vidění jen karetní partie na obou stranách a nemastné – neslané střely v podání Neuberta ( 8 ), domácího Šichora ( 15 ),Mozola ( 20 ) a Peška ( 28 ) ! Poločas tak končí vedením Zábřehu 1:0 a domácí fandové jsou určitě spokojeni alespoň s výsledkem, za to naši skalní ani s tím ne !

      Druhý poločas má Frýdek více ze hry, ale šance nepřicházejí, jen Wozniák pálí ze 30 metrů dobře, ale těsně vedle, to běžela 59. minuta  a o největší šanci tohoto utkání ( jasná penalta ) nás o minutu později připravil rozhodčí OGRODNÍK, který přehlédl ruku domácích v pokutovém území ! Penaltu potvrdili i objektivní fanoušci Zábřehu, ale na to se nikdo ptát nebude ! Trenér Duhan postupně oživuje hru třemi střídajícími hráči ( Chýlek,Forster,Teplý), ale čistou gólovku jsme si nevypracovali, znova to byly jen náznaky šancí, v 63 Molnár, v 69 Mozol a v 74 Forster a ty jistil pozorný brankář Zábřehu Procházka : Naopak domácí v závěru mohli i zvýšit, ale proti byl i náš golman Hlaváč , který vytěsnil nad břevno střely Bačíka a Šichora ! Druhá porážka v soutěži a pokles v tabulce až na páté místo, ale teď nás čekají 2 zápasy doma ( středa Břeclav a v sobotu Hlučín ) a věřme v zisk 6 bodů a v posun tam kam patříme – na špici tabulky !

Milan Duhan : " Neodehráli jsme špatný zápas, bohužel jsme dostali gól z trestného kopu a chyběl nám potřebný klid,hráčská invence v řešení finálních situací . "

 Karel Orel : „ Zápas rozhodla střela nové posily Zábřehu z trestného kopu ze 30 metrů, která prošla naší zdí. Takže naše chyba. Víc šancí si domácí nevypracovali. My jsme nehráli špatně, bylo tam nasazení a poměrně i dost kombinačních akcí, ale bohužel jen po šestnáctku . Tam to domácí dobře zahušťovali a nedali nám moc prostoru . A když se nám podařilo dostat míč před branku, tak u něj byli první hráči Zábřehu ! Takže tam si myslím byla příčina naší porážky, malý důraz v předfinální a finální části naší hry !

Martin Blahuta : Porážka přišla v nejméně vhodnou dobu, naši největší soupeři šťastně vždy o branku vyhráli a trochu nám odskočili,ale máme před sebou 2 domácí zápasy, které věřím, že zvládneme ! Máme problémy dávat branky, vždyť jsme v 6 kolech dali jen 9 a to je průměr jedna branka za hodinu hry, přitom šancí jsme měli spoustu, ale dnes jsme se do nějakých tutovek ani nedostali a proto je dnešní výsledek takový jaký je,bohužel !

Názory fanoušků po utkání - na snímku stojí vedle sebe Tomáš i Stáňa :) .......

Tomáš Kozel ( Sparks ) : " Pokud bude hrát Lipina bez útoku, můžeme hrát tak max. 1.A. třídu - Souki na hřiště !"

Stanislav Pobuda : " Lipina dnes nestačila po taktické stránce i štěstí chybělo u odražených balónů ! Nebyla to naše hra po zemi, ale hra na náhodu,nevyužili jsme svou kvalitu a díky tomu jsme prohráli ! Jinak hráči bojovali a dali do toho vše !

Vaše názory můžete psát zde : ....

Výsledkový servis - 6. kolo MSFL zde ......

Zatím pár fotek : ....

Jak viděl utkání šumperský deník ......

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode