6.KOLO OP PALKOVICE : BAŠKA 3:1 ( 0:0 )

18.09.2016 16:32

SOBOTA 17.9.2016 16:00

                                      PALKOVICE: BAŠKA 3:1 ( 0:0 )
Branky:    53. Kusý ( Huška )                     1:0
                75. Svobodník ( sam.akce )       2:0
                76. Huška ( T.Skurka )               3:0
                82.Bukovjan ( penalta )            3:1
Rozhodčí :      Síkora Vladislav – Karch, Somr
Diváci : 58 ( bída v hledišti + bída v prodeji bulletinů )  
Smolík – Honěk, R.Merta, J.Merta, Galásek – Závodný, Huška, Lesniak, T.Vyvial – Skalický, Kusý
Střídání :     46.J.Merta – T.Skurka
        56. Lesniak – Stavrovský
        65. T.Vyvial – Svobodník
        82. Kusý – Doležal
        89. T.Skurka – Farský

                                Palkovické „ škatule, škatule hejbejte se“ se sestavou pokračovaly i v domácím zápase s Baškou! Tentokrát pro změnu chyběli Musil, Kocúr, Habrnal, Burda znovu Magera a po vypršení  trestu se do stavu nemocných dostal Valas! A tak museli vypomoci i hráči, kteří už chtěli ukončit kariéru a to Roman Merta a jeho strýc Jarda Merta, se sebezapřením nastoupili Lesniak, Kusý a po týdenní pauze i Huška. Na lavičku usedli i dorostenci Svobodník se Stavrovským, T.Skurka, Doležal, Farský a Poledník.
                               V první půli to nebyl fotbal ke koukání a tak není divu, že toto derby zhlédla jen hrstka fanoušků ( změna termínu palkovických utkání třeba na nedělní dopoledne by stála alespoň za zváženou – konkurence druholigového fotbalu i hokeje, zápasů Staříče, Chlebovic atd. je až příliš velká ) ! První kloudnější akce utkání se udála až ve 24.minutě, ale Kusého přihrávku dobře nezpracoval Závodný a bylo po šanci. Střelecké pokusy Hušky, Skalického a T.Vyviala nemohly překvapit pozorného brankáře Bašky Kimla. A když i naše obrana v čele s nestárnoucím J.Mertou toho Bašce moc nedovolila odcházeli hráči do kabin za stavu 0:0 a fanoušci se museli jít občerstvit, protože taková holomajzna obou mužstev k vidění v Palkovicích dlouho nebyla!
                 Ovšem druhý poločas byl o něčem jiném, Palkovice vystřídaly, změnilo se rozestavení a výsledkem byla v 53.minutě výstavní branka Kusého po asistenci Hušky 1:0! Další oživení už výborné hry Palkovic přinesli mladíci Stavrovský a Svobodník ( škoda , že oba nebyli v Návsí !!! ) a právě Svobodník v75.minutě zvyšuje zaslouženě na 2:0. O minutu později T.Skurka vybízí ke skórování Hušku a je to už 3:0 a mohlo být i čtyři nula, ale Huška si při penaltě zahrál na Panenku, jenže golman Kiml zůstal stát ve středu brány. Na opačné straně se rovněž pískala přesným rozhodčím Síkorou penalta a tu Bukovjan proměnil 3:1.Závěr zápasu si už palkovjané s přehledem pohlídali a po třech porážkách si připisují 9druhé vítězství v této sezóně a se 7 body opět poskočili svěřenci trenéra Blahuty na 9 flek OP a toto postavení mohou vylepšit za týden znovu doma s Bukovcem!
Martin Blahuta: „ Asi si budu muset zvyknout na to, že každý zápas budeme hrát v jiné sestavě. Některé dnešní neúčasti jsou pro mě prostě nepochopitelné, ale na druhou stranu to, jakým způsobem nám dnes pomohli Jára Merta, s jakými trablemi nastoupil Jodek, Dan je prostě skvělé a snad ta parta začne zase tahat za jeden provaz jako na jaře. Za první poločas se jsme se divákům omluvili výkonem, hrou a výsledkem! Ten 1.poločas byl fakt děsný, ale celkově jsme si výhru zasloužili a snad nám dodá klid do dalších kol, teď doufám dlouho neprohrajeme!“

René Galásek : video rozhovor ....

FOTOGALERIE ....

                     OKO DIVÁKA - ZDENĚK ŠPAČEK ALIAS BIZI

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode