6. KOLO PALKOVICE : KOZLOVICE 1:2 ( 0:1 )

25.09.2011 01:00

24.9. 2011 16:00

PALKOVICE : KOZLOVICE 1:2 ( 0:1 )
Branky :
44. ! Harabiš  0:1
46. ! Krpec     0:2
55. Kusý ( Guzsi ) 1:2
Rozhodčí : Mudra J., Zeman P., Mankovecký T. 
Diváci : 180
 
Palkovice :Smolík - Závodný,Lesniák,Galásek - Skurka,J.Merta,R.Merta,Brantal ( 75.Habrnal ) - Kusý ( 85Slípek ) - Guzsi (80.Honěk ),Musil
                                                                                                                            Trenér : Martin Blahuta
Kozlovice : Škarabela - Žáček,Hruška,Vaverka,Eliáš -Ermis,Bednář,Zeman,Slanina - M.Krpec ( 88. Kocián ),Harabiš ( 82.Vlčák )
                                                                                                                            Trenér : Petr Tichavský
O osudu nadprůměrného utkání OP rozhodla branka Harabiše do šatny a branka kozlovického střelce Martina Krpce už v 52. sekundě druhé půle ! Lídr tabulky Kozlovice od úvodních minut dokazovaly, že jsou právem v čele tabulky. Zvlášť dvojice Zeman - Krpec hrozila především ze střední vzdálenosti. Palkovice po z mrtvýchvstání proti Neborům předváděly nejlepší výkon podzimu - zvlášť dvojice R.Merta a J.Merta zcela vygumovala už zmiňovanou dvojici kozlovických hvězd Zeman - Krpec a libéro " Jodek " Lesniák dodával týmu Palkovic klid. Palkovice si zasloužily jít do vedení, ale ani Kusý ve 30. minutě si nepřišel na kozlovickou jistotu -  brankáře Škarabelu. Nejlepší hráč na hřišti R.Merta bohužel pro domácí fandy trefuje jen boční síť a tak se schyluje k bezbrankovému poločasovému stavu, ale Harabiš je proti a ve 44. minutě snad po jediném zaváhání palkovické obrany otevírá skóre utkání 0:1 !
Druhá půle začíná jako konec prvé - brankou hostů - 0:2. Palkovice neskládají zbraně, dostávají Kozlovice pod obrovský tlak a a v 55. minutě po akci Guzsiho, kdo jiný než střelec Kusý snižuje na 1:2 ! Převaha domácích sílí a Guzsi ma na kopačce zasloužené vyrovnání, ale Škarabela je proti, stav 1:2 trvá i po šanci Krpce a skvělém zákroku Smolíka - prostě proti sobě nastoupili nejlepší golmani OP. Další přiležitost domácích nedotahuje do úspěšného konce znova Kusý, série rohů a standartek Palkovic bohužel nekončí kýženým gólem a tak na obě strany výborně pískající J.Mudra končí utkání za stavu 1:2, ale nevyhrál lepší celek nýbrž šťastnější ! Kozlovická neporazitelnost trvá, vedení v tabulce taky, ale PALKOVICE jsou rozhodně na cestě vzhůru !
Petr Ticháček ( trenér hostů ) : " Dnešní utkání bylo z naší strany míň povedené,opět po vedení 0:2 ,přišla branka soupeře a o drama bylo postaráno ! Takže máme tři povinné body, ale proti výbornému soupeři.Teď nás čekají 3 domácí utkání v řadě ".
Martin Blahuta ( trenér domácích ) :" Po dnešní porážce jsme se dostali na spodní příčky tabulky, kde zvlášť po dnešním výborném výkonu rozhodně nepatříme.Nejraději vždy vyzvedávám celý kolektiv, nejinak tomu je i dnes, ale v superlativech musím ocenit zvlášť výkon Romana Merty,Závodného,Lesniáka,J.Merty,Kusého. Pokud přistoupíme ke zbývajícím utkáním podzimu tak jako dnes tak už nemůžeme prohrát, o tom jsem naprosto přesvědčen ! Přes porážku jsem hrdý na kluky a po smíšených pocitech po utkání s Neborama jsem rád , že jsem trenérem Palkovic ! Zasloužili jsme si vyhrát ! Potěšili mě domácí fandové, kteří ocenili náš výkon ! Nezbývá mi nic jiného než soupeři k vítězství pogratulovat a popřát jim mnoho úspěchů v boji o návrat do 1.B třídy - loni jsme taky měli po 6. kolech 18 bodů, jó to nám ještě přálo štěstíčko !

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode