7.KOLO 1.B. - FK STAŘÍČ : LOKOMOTIVA PETROVICE B 5:4 ( 2:2 )

26.09.2019 19:18

SOBOTA 21.9. 2019 15:00

                            7.KOLO - 1.B. TŘÍDA „C“
                 STAŘÍČ : LOKOMOTIVA PETROVICE B 5:4 (2:2)

                                                      VIDEO Z UTKÁNÍ ....

Branky:    32. Kaulinec ( Trčka)              1:0
                35. Musálek (odražený míč)    2:0

                45. Madari ( penalta)             2:1
                45. Vala                                 2:2
                47. Zetek                               2:3
                60. Strakoš ( odražený míč)    3:3
                75. Madari ( penalta)             3:4
                82. Kaulinec ( Burda)             4:4
                86. Musálek ( Vegh)                5:4    

Rozhodčí: Machala – Měkýš, Pokorný
Diváci : 108                                        
            
Rybář  – Krpec, Kocich, Malý, Burda– Jukl, Strakoš, Musálek, Trčka  – Kaulinec, Musil
Střídání : 46.Musil – Vegh    67. Strakoš – Volný    80. Malý – Vlček
Trenér : Martin Blahuta ( jen určil sestavu) – koučovali : J.Baran a T.Kautský
                        Další bláznivý zápas viděla stovka diváků pod Okruhlou, nuda v zápasech hráčů FKS rozhodně není, v posledních třech utkáních ( Vendryně 5:3, Záblatí 3:4, a dnes s Lokomotivou 5:4) padlo neuvěřitelných 24 branek!!!
                       Bez trenéra Blahuty ( zájezd na Arsenal ) a opět se změnami v sestavě, jsme byli v prvé půli jasně lepším týmem a po brankách Kaulince a Musálka jsme ve 35.minutě vedli 2:0 a vše směřovalo k jednoznačnému vítězství, jenže neproměňování šancí a nepochopitelně nedisciplinovaný závěr poločasu a výsledek ? – ve 45.minutě snižuje z penalty Madari a za 52 sekund je srovnáno na 2:2, to zmatky v obraně trestá Vala.
                      Náhradní trenérská dvojice J.Baran – T.Kautský v poločase střídá, Musila nahradil Vegh. Jenže už ve 47.minutě hostující tým otáčí skóre utkání, brankář Rybář neudržel střelu ze 40-ti metrů a dorážka Zeteka je šokující pro naše skvělé fandy, během tří minut jsme třikrát inkasovali a Béďa Slanina hlásí stav 2:3!!! Po hodině hry je alespoň srovnáno, k odraženému míči se dostává Strakoš a vymetává šibenici, tato branka by mohla kandidovat na gól roku. Neuběhla ani minuta a Lokomotiva mohla jít znova do vedení, brankář Rybář však výborným zákrokem napravil své chyby u inkasovaných branek. Kanonýr Kaulinec pálí šance jak na běžícím páse a v 75.minutě přichází trest, nešťastník utkání Pavel Malý fauluje podruhé v zápase v pokutovém území a Madari opět z penalty s přehledem naklání misky vah na stranu L.Petrovice B 3:4. V 80.minutě posiluje náš realizační tým ofenzivu, Malého nahrazuje Vlček ( snad se už vrátí do sestavy natvalo) a v 82.minutě je srovnáno, přihrávku Burdy s potížemi zpracovává Kaulinec, ale nakonec si míč připravil pro gólovou střelu 4:4. Bojovnost a nadšení týmu FKS je nakonec odměněno vítěznou brankou, Vegh v 86.minutě čekal v pokutovém úzení na nejvhodnější okamžik, předložil míč Musálkovi a neskutečný obrat je dokonán 5:4!!!!!!! Závěr utkání jsme už takticky zvládli na jedničku a tak po gólových hodech a pro diváky atraktivním zápase se v tabulce posunujeme na čtvrtý flek, v neděli nás čekají venku Věřňovice a další boj o přední příčky v 1.B. třídě. Nezapomeňte: autobus pro fanoušky vyjíždí v neděli 29.9. ve 13:30 od kostela a ve 13:45 od kauflandu, hráči si vaší podporu určitě zaslouží!
Martin Blahuta: „ No tak tento zápas bych možná ani nepřežil, stačily mi SMS a volání, průběh byl neskutečný. Zápas hodnotím jen podle videa, závěr poločasu se jen tak nevidí.Dostat za 52 vteřin dva góly je trestuhodné. Ale cením si na všech hráčích touhu po vítězství, a všem s odstupem času děkuji za tři cenné body, které nás drží na špici soutěže. S pokorou a snad už s lepší defenzivou se pokusíme urvat body i ve Věřňovicích. Přeji si aby byl plný autobus našich fanoušků , ještě jednou díky všem!“

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode