7.KOLO MFK F-M : MSK BŘECLAV 3:0 ( 1:0 )

20.09.2012 08:14

STŘEDA 19.9.16:30

 

MFK FRÝDEK – MÍSTEK : MSK BŘECLAV  3:0 ( 1:0 )

Branky: 24. Neubert ( Forster )        1:0

             49. Literák ( Švrček )          2:0  

             65. Chýlek ( odražený míč ) 3:0

Rozhodčí: Priesol – Cieslar, Nesrsta. ŽK: Cesnek, Chýlek, Neubert – Filip, Šilinger, Michal.

Diváci: 487.

Frýdek-Místek: Prepsl – Švrček, Wozniak, Literák, J. Prokeš – Talián (56. Chýlek), Mozol, Cesnek, Pešek (9. Förster) – Neubert, Molnár (63. Soukup). Trenér: Milan Duhan.

Břeclav: Prokop – Krejčí, Michal, Filip, Levčík – Navrátil, Málek, Cupák, Simandl, Šilinger (77. Matůškovič) – Sasín (74. Nevídal). Trenér: Milan Valachovič.

Před utkáním : .....

Jak to viděli na on-line :  .....

Jak to viděl frýdecký deník : .....

Výsledkový servis 7.kola MSFL : ......

Fotogalerie z utkání : ......

Opožděný dárek k 65 – tým narozeninám dostal František Vojvodík (vedoucí mužstva ) od hráčů v podobě vítězství a od klubu převzal už před utkáním lipinský dres s číslem 65 a dárkový koš, František je opravdu dobrá duše týmu a tradiční pozápasový doutníček si po zaslouženém vítězství vychutnal !                                       

Břeclav po vítězství ve ZlíněB  5:1 přijela namlsaná a toužila i po dalším vítězství ! Svěřenci trenéra Valachoviče v úvodu utkání potvrzovali pověst nejlépe střílejícího týmu MSFL ( 17 branek v 6 kolech ) a dostávali se do šancí – 7. minuta Navrátil , 12. Šilinger a 14. opět Šilinger , ale nový muž mezi frýdeckými tyčemi Prepsl byl velmi pozorný ! Frýdek se do prvního střeleckého pokusu dostal až v 16. minutě, ale nebezpečná střela Forstra šla těsně vedle – to už na hřišti chyběl zraněný Pešek ! A právě střídající Forster skvěle našel Neuberta a ten se hlavou prosadil, na světelné tabuli svítí 24.minuta a stav 1:0 ! Jen o minutu později Molnár předložil Taliánovi míč jak na stříbrném podnose, ale Talián udělal vraždu č.1 v tomto utkání ! Ve 29.minutě trestňák Forstra končí nad. Po hluchém období přichází v závěru tutovka Šilingera, kterou maří výborný Prepsl ! Poločas končí rohem Břeclavi , který odvrací do bezpečí Literák a dokazuje, že Frýdek má naopak nejlepší obranu v MSFL ( po dnešním 7.kole – 6 obdržených branek ! ).

Petr Literák hlavičkou končil první poločas a druhý začal taky hlavičkou , která skončila v síti, po milimetrově přesném centru Švrčka – 2:0 ! V 53.minutě vražda č.2 – vrahem je Neubert, i to se dá nedat – z malého čtverce sám před bránou metr vedle ! Hosté se nechtějí smířit s porážkou, ale naše obrana je pozorná,dovoluje jen střelbu z dálky a Navrátil v 61.minutě těsně míjí ! Trenér Duhan posílá na hřiště čerstvé síly ( Chýlek,Soukup ) a náš tlak sílí a je korunován krásnou brankou Chýlka 3:0 ! Závěr zápasu se zbytečně přiostřuje, je plný emocí a v 75.minutě přichází vražda č.3, Chýlek skvěle uvolňuje Mozola a ten běží od půlící čáry sám na golmana Prokop, ale ten jeho blafák chytá ! Skvělou tečku utkání mohl udělat opět Mozol, ale jeho chytrý lob ze 40 metrů končí těsně vedle, je dobojováno a jde se slavit významné jubileum našeho FRANTIŠKA – ještě jednou blahopřejeme !

Milan Duhan: " Kromě úvodních 15 minut utkání, kdy jsme soupeře pustili do 2 šancí jsme měli utkání pod kontrolou. Po vstřelené brance jsme se uklidnili a hráli svoji hru a byli ve všem lepší než soupeř, vítězství mohlo být i výraznější, ale už teď se musíme soustředit na Hlučín a ten porazit a zůstat ve hře o příčky nejvyšší ! " 

Martin Blahuta :" Doufám, že mi ten vítězný obleček :) ( kraťasy + tričko ), vydrží až do 17.listopadu !Dali jsme 3 krásné branky a doufám,že jsme si nějaké nechali i na Hlučín ! Bylo to zasloužené vítězství,ale na můj vkus až zbytečně tvrdé a to z obou stran !

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode