7.KOLO MFK F-M : TŘINEC 0:1 ( 0:0 )

13.09.2013 12:54

SOBOTA 7.9.2013 17:00

Frýdek-Místek - Třinec 0:1 (0:0)
VIDEO ....
DOHRÁNO ( od 30.minuty i  s názorem MALÍŘE a kriminálním zákrokem MOTYČKY ! ) ....
 
Branka: 55. Malíř 0:1
Rozhodčí: Nenadál - Hock, Arnošt. 
ŽK: Žídek, Vašenda - Lisický, Cigánek, Motyčka, Málek, Gulajev, Wojnar, Bruk, Gavlák, Malíř.
Diváci: 7246 !
Frýdek-Místek: Prepsl - Švrček, Silveira (86. Kovařík), Žídek, Coufal - Vrťo (77. Talián), Mozol, Šrom, Vašenda - Lukáš (63. Soukup), H. Prošek. Trenér: Duhan.
 
Třinec: Bruk - Lisický, Cigánek, Čelůstka, Joukl - Malíř, Motyčka, Málek (61. Wojnar), Ceplák - Gulajev (74. Hupka), Juřena (84. Gavlák). Trenér: Hajný
 
Derby před skvělou a těžko překonatelnou návštěvou 7246 fanoušků nevyhrál lepší celek,ale šťastnější ! A co jejvíce smutné pro náš tým,Třinci k tomu stačila jedna střela na branku a to v 55.minutě kdy po bréjku vedeným Málkem se prosadil kapitán Malíř ! Lipina byla po celé utkání lepším týmem,ale umřela na koncovku . V 11.minutě se po Mozolově standartce málem prosadil kanonýr Prokeš , ale brankář Třince Bruk začal vytahovat své nejlepší zákroky. Za dvě minuty opět aktivní Hynek Prokeš pálí z dobré příležitosti nad. Dirigent našeho mužstva Mozol pálí z trestňáku jen do Bruka. A další naše přichází v závěru poločasu,ale Prokešův volej vyráží Bruk na roh.
I druhý poločas začíná naší šancí,roh Mozola nedokázal do sítě dotlačit Silveira. Silveira se dostává do šance i po dalším z mnoha závarů,ale ani Thiago,ani Prokeš,Šrom a Soukup nenašli střelecké štěstí a tak utkání končí nezaslouženým vítězstvím svěřenců trenéra Hajného 0:1,ale i přes porážku drží náš tým první místo v tabulce,protože z čela tabulky klopýtla Karviná i Ústí.Našim hráčům nelze upřít snahu,bojovnost i fotbalovost,jen ta koncovka,ale kdo by čekal , že po 7.kole FNL budeme mít bilanci : 7 4 2 1 16:6 14 +2 ! Dnešní ztracené body se pokusí Lipina získat zpět už příští neděli ve Vasdorfu !
Martin Blahuta: " Samozřejmě jsme všichni věděli,že porážka musí jednou přijít,ale proti Třinci se to nemělo stát.Předešlí domácí soupeři přijeli hrát fotbal,ale Třinec jen bránil a některé jejich zákroky si zasloužily nejen 9 Žk ! Zvlášť zákrok Motyčky byl na kriminál ! Chtěl bych z našeho celku vyzvednout výkon Michala Švrčka, málo který hráč by nastoupil s takovým zraněním ! No nic je třeba vyhrát ve Vasdorfu a zůstat tam ,kde se momentálně nacházíme ! Chválit diváky je už nosení dříví do lesa, jsou fakt skvělí !
 
JAK TO VIDĚL WEB. FANOUŠKŮ
Známé fotbalové rčení Tomáše Pospíchala o tom, že fotbal nemá logiku, se tentokrát potvrdilo ve Stovkách. Třinec do Frýdku dojel s jasnou taktikou, jejímž jediným cílem bylo slavit po 90 minutách jeden bod. Třinečtí po celý zápas soutěžili o to, kdo odkopne balón dál a kdo si po nějakém ostřejším zákroku dříve zaslouží žlutou kartu. Nějakým nedopatřením soupeř zápas dohrál v plném počtu a navíc se mu v 55. minutě povedlo z jediné střely na bránu vstřelit vítězný gól. Lipina měla celý zápas územní převahu. Šanci ke vstřelení gólu měl několikrát především Hynek Prokeš. Gólu v třinecké síti se však více než sedm tisíc diváků tentokrát nedočkalo. 
 
FOTOGALERIE ....
JAK DERBY VIDĚL DENÍK  ....  JAK TO VIDĚL WEB FNL .... A WEB. TŘINCE ....
ROZHOVORY : Ondřej Prepsl .... - Radek Coufal .... Milan Duhan .... Jan Žídek ....
                      Pavel Hajný ....
                      Pavel Malíř ....  zvlášť věta : Proti Frýdku jsme se dopředu netlačili a stačilo to. Někdy jsou zápasy, kdy stačí jen bránit. Frýdek takto hraje od začátku sezóny. Oni odkopávají balóny a vpředu z toho útočníci dávají góly. Využili jsme frýdeckou taktiku proti nim.“ pobavila !
Tak tady ukázka jak hraje Lipina od začátku sezóny : Bohemians ....
                                                                                   Karviná ....
                                                                                  Táborsko ....  no prostě všechny branky po nakopávaných balónech !
 
SOUHRN 7.KOLA - LIPINA STÁLE PRVNÍ ! .... A FANOUŠCI TAKY PRVNÍ .... !
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode