7. kolo Palkovice : Lučina 1:1 ( 0:1 )

26.09.2010 17:18

 

Palkovice : Lučina 1:1 ( 0:1 )
Branky : 7. Hruška 0:1
46. Kaulinec 1:1
Rozhodčí : Liegerský,Malinovský,Šnyta
Diváci : 80
ČK : 89. Galásek - 65.Hánl,67.Mikulec
Palkovice : Smolík - Musil,Galásek,Minarčík ( 85.Habrnal ) - Skalický,Huška,Lesniák,Poledník ( 38.Guszi) - Marcina ( 25.Závodný ), Kusý, Kaulinec.
trenér" Martin Blahuta

Lučina: Chlebek - Dobřický, Hánl, Vrobel, Goroš - Gančarčík, Staufčík, Polášek, Krzyžánek - Hruška, Mikulec
trenér:Petr Wiecek

Před zraky předsedy OFS - FM, Zdenka Dudy se hrál v Palkovicích výborný útočný fotbal. Už v 6. minutě se potvrdilo známé fotbalové pravidlo NEDÁŠ - DOSTANEŠ , výborně hrajícího Kusého vychytal Chlebek a z brejku kanonýr Hruška svým 10. gólem otevřel skóre. "Na polovině hřiště se nepískal faul na Musila", čertil se na ligového rozhodčího Liegerského domácí trenér Martin Blahuta, který ještě do poločasu vystřídal nevýrazného Marciňu a Poledníka a poslal na hřiště Závodného a Gusziho a hra domácích se zlepšila ! Oba celky si dál vypracovávaly jednu šanci za druhou , ale domácí Kaulinec a Huška s Guszim své šance řešili nedobře. Ovšem ani hosté nezůstali pozadu, střely Poláška, Mikulce i Hrušky zázračně vychytal Smolík. Druhá půle začala útočnou smrští domácích a už po minutě se nejlépe v "16" orientoval Kaulinec. Palkovice dál tlačily svého soupeře, kterému zjevně docházely síly a navíc v 65 minutě byl vyloučen Hánl a o 2 nminuty později za likvidační faul na smolíka byl poslán pod sprchy Mikulec. Převaha se ještě více zvýraznila, ale domácí ne a ne vstřelit branku, nejblíže k tomu měl Guszi, ale i Chlebek čaroval. Smolný zápas pro domácí mohl ještě více zvýraznit Krzyžánek, ale Smolík je opravdu nejlepší golman široko daleko ! Rozhodčí Liegerský ještě po druhé žluté kartě vyloučil domácího Galáska a tak nadprůměrné utkáni nenašlo vítěze, ale oba celky by za předvedený výkon zasloužily 3 body !
Martin Blahuta ¨" Dvojitá přesilovka, která trvala 25 minut nám paradoxně ublížila,Lučina zalezla před pokutové území a my na to bohužél nenašli recept ! Opět musím pochválit kluky za bojovnost, chybělo nám štěstíčko v koncovce, ale musím uznat kvalitu soupeře a hlavně opět VYZVEDNOUT brankáře Smolíka , který je opravdu vynikající ! Ztracené body musíme teď přivézt z Dobratic a já v to věřím !!!!

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode