8.KOLO 1.B. - VĚŘŇOVICE : FK STAŘÍČ 2:2 (0:0)

02.10.2019 16:09

NEDĚLE 29.9. 2019 15:30

                            8.KOLO - 1.B. TŘÍDA „C“
                     VĚŘŇOVICE : STAŘÍČ : 2:2 (0:0)

Branky:    72. Kaulinec ( Trčka)            0:1
                76. Čopík                            1:1
                79. Górniok                         2:1
                88. Burda ( přímo z rohu !)  2:2
    
Rozhodčí: Godfryd – Jantoš, Kovařík
Diváci : 138 ( z toho 25 našich fans – díky!!!)                                        
            
Vavříček  – Sluštík, Kocich, Musil, Krpec, Michna – Burda, Musálek, Trčka  – Vlček - Kaulinec
Střídání : 54.Vlček – Míček    80. Kocich – Kolář    
Trenér : Martin Blahuta

                Bez svého kapitána Petra Jukla nastoupili hráči FKS na horkou půdu ve Věřňovicích, které měly před tímto utkáním domácí bilanci 4 3 0 1 10:5  9 ( Sedliště 5:1, Oldřichovice 1:3, Raškovice 2:0, Petřvald 2:1) a v tabulce 1.B. třídy byli domácí sedmí se 12 body při skóre 15:13.
                Po hokejových výsledcích a 11 obdržených brankách v posledních třech utkáních, vsadil trenér Blahuta na defenzivní sestavu, a rozestavení 5 – 3 - 1 – 1. Už ve čtvrté minutě jsme si vytvořili gólovou příležitost, ale tu dvojice Vlček – Burda neproměnila v úvodní branku. Ani domácí Věřňovice svou šanci, v 11.minutě,  díky Vavříčkovi neproměnili a ve 26.minutě nás od pohromy zachránilo břevno. O minutu  později, Kaulinec hledal svým centrem Vlčka, ale ten se k zakončení nedostal. Ve 32.minutě,  jen málo chybělo k tomu, aby Kaulinec proměnil svůj brejk. Ve 41.minutě,  zakončoval Kocich hlavou těsně vedle po centru Burdy. V závěru se zbytečně vykartoval domácí Vlček a do druhé půle jsme šli s jedním mužem navíc.
                Naše přesilovka začala málem vlastní brankou Musila, ale po té jsme měli více ze hry. V 65. a 68.minutě,  jsme si vypracovali dvě dobré šance, ale ani Kocich a Míček ne a ne vstřelit branku. Ta přišla až v 72.minutě, kdy Trčka obral míč domácí stopéry, a gólovou přihrávkou vybídl ke skórování Kaulince, a ten se nemýlil 0:1.Vedení mohl v 74.minutě potvrdil Kaulinec, ale jeho střela měla sice razanci, ale ne směr, chyběly však jen centimetry. A přišel trest, nepokrytý trestný kop a roh, a v 79.minutě,  svítí na tabuli stav 2:1 a domácí pořadatelé posunuli čas na 84.minutu :). Naštěstí velice přesný rozhodčí Godfryd a AR1 Jantoš domácí kulišárnu  prokoukli a řídili se vlastními hodinkami. V 88.minutě  o spravedlivé remize rozhodl kuriózní brankou Burda, ten přímo z rohu s pomocí silného větru, překonal Vykydala, a už druhá venkovní remíza 2:2 nás dál udržuje v horních patrech tabulky, teď nás postupně čekají okresní zápasy ( Sedliště, Hnojník, Oldřichovice, Raškovice) a na závěr přivítáme Petřvald. Ve hře je tak 15 bodů a my jich chceme získat co nejvíce!
Martin Blahuta: „Museli jsme něco změnit, těch inkasovaných branek bylo v posledních zápasech fakt moc. Nebýt těch nepokrytých „standartek“, mohli jsme konstatovat, že se změny vyplatily, ale tak je naše defenziva dál na pováženou. Remíza, je asi nakonec zasloužená. Musím ocenit i fanoušky obou táborů, byla tady super atmosféra. Už dlouho jsem neviděl tak kvalitní výkon rozhodčího, na to že má 18 let, tak to klobouk dolů.Už se teď těším na zápas se Sedlištěmi, ten musíme určitě vyhrát! “

VZPOMÍNKA NA SEMIFINÁLE POHÁRU ....

ČLÁNEK Z WEBU VĚŘŇOVIC ....

FOTOGALERIE I VIDEA .... FOTOGALERIE Z ARSENALU ....

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode