8. kolo Dobratice : Palkovice 1:2 ( 1:1 )

02.10.2010 17:19

 

Dobratice : Palkovice 1:2 ( 1:1 )
Branky : 22.Musil ( Kaulinec ) 0:1
45. 1:1
80.Lesniák ( trestný kop ) 1:2
Rozhodčí : Malinovský,Z.Mudra
Diváci: 85 ( z toho 34 fandících FANDU z Palkovic ! )

PALKOVICE : Smolík - Závodný,Minarčík,J.Merta - Skalický ( 89.Marcina),Huška,Lesniák,Kusý ( 78.Patkaň ) - Guszi ( 75.Slípek ),Musil,Kaulinec
Trenér :M.Blahuta

Palkovice i tentokrát předvedly disciplinovaný výkon a jejich taktika opět zaslouženě slavila úspěch ! Už v 6. minutě kapitán Lesniák předložil tutovku Musilovi ale ten k nelibosti početné skupině palkovických fandú selhal ! Ve 22. minutě předvedli hosté ukázku moderního fotbalu : Huška našel kanonýra Kaulince a ten na zlatém podnose připravil lahůdku pro Musila a palkovjané jásají 0:1 ! V utkání jasně dominovali hosté, ale další 2 branky jim pro údajný ofsaid nebyly uznány ! A tak přišel trest : v čase 44:46 domácí štastně srovnali !
Ve druhé půli bylo utkání naprosto vyrovnané , ale štěstíčko se přiklonilo na stranu hostů , když kapitán Lesniák se v 80. minutě báječně trefil z trestného kopu a tak svěřenci trenéra Blahuty mají po 8. kole 3 bodový náskok na dvojici Lučina a právě Dobratice ! Stínem utkání je vyloučení hostujícího Guzsiho , který si pustil hubu na špacír v 75. minutě, kdy mu byla nepochopitelně neuznaná branka pro údajný ofsaid a rozhodčí Malinovský mu správně udělil ŽK za kritiku, v téže minutě ho trenér Blahuta střídal, ale na pokyn asistenta rozhodčího Z.Mudry byl Guzsi vyloučen z lavičky ! Hosté vyhráli naprosto zaslouženě a jsou už tak jediným neporaženým celkem OP !
Martin Blahuta : Vydřené, ale zasloužené body! Vyhecované utkání zvládl na jedničku rozhodčí Malinovský, ale oba asistenti rozhodčího asi nepoznají ofsaid ! Naopak vyloučení Guzsiho bylo naprosto správné a zasloužený trest ho nemine nejen ze strany DK , ale i ze strany našeho oddílu a vrhá špatné světlo na celé Palkovice .Klobouček dolů všem hráčům za předvedený výkon , jsem hrdý na celé palkovické mužstvo ! Body musíme nyní potvrdit doma s Řepištěmi !

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode