8.KOLO MFK F-M : HLUČÍN 0:0

22.09.2012 22:01

sobota 22.9.2012 10:15 

MFK FRÝDEK MÍSTEK : HLUČÍN 0:0

 

Rozhodčí: Drozdy – Ogrodník, Cieslar, ŽK: Cesnek – Bogdaň, Barcal, Čelůstka, Coufal. Diváci: 610.
 
Frýdek-Místek: Prepsl – Švrček, Staněk, Literák, J. Prokeš – Talián (62. Chýlek), Cesnek, Förster (70. Teplý), Mozol – Neubert, Molnár (58. Soukup). Trenér: Milan Duhan.
 
Hlučín: Šteiniger – Barcal, Čelůstka, Coufal, Dressler – Dostál (58. Ondrušík), Skřehot (77. Mucha), Binar (37. Bogdaň), Hanus, Lukáš – Krčmařík. Trenér: Pavel Hajný
 
PŘED UTKÁNÍM: .....
JAK TO VIDĚLI NA ON-LINE : ......
JAK TO VIDĚL FRÝDECKÝ DENÍK : .......
FOTOGALERIE : .......
VÝSLEDKOVÝ SERVIS - 8.KOLO MSFL ......
 
Co je to platné , že MFK F-M má nejlepší obranu v MSFL, že má většinu utkání pod kontrolou,že v každém utkání je 70 minut jasně lepší,že si až na Zábřeh vytváří hodně šancí,že soupeře přehrává fyzicky,když vlak z MSFL do stanice 2.liga pomalu ujíždí a přitom tým trenéra Duhana tolik chce,ale umírá na neproměňování šancí, přesně jako dnes !
Nepříjemný pohled do ochozů Stovek ( jen 610 fanoušků ), nepříjemný pohled na hřiště ( chyběl zraněný Pešek a především nemocný lídr obrany Wozniák ) a nepříjemný pohled na konečný ukazatel skóre 0:0 ! Úvod utkání byl překvapivě ve znamení převahy Hlučína, už ve 4.minutě chyboval Švrček,ale Dostál toho nevyužil ! Frýdek se postupně vymaňuje z tlaku svěřenců trenéra Hajného ( roky ve Válcovnách hrával ) a  po dobré akci Forstra Talián poprvé v utkání selhává ! V 17.minutě Krčmařík prověřuje Prepsla, ale ten dál drží své čisté konto ! Nabuzený Mozol ( Hlučín je jeho mateřský oddíl ) trefuje až ve 25.minutě poprvé svatyni hlučínského golmana Šteinigera ! Ve 30.minutě trápící se Talián získal zdánlivě ztracený míč,střílí přesně pod břevno,ale brankář hostů vyráží nad břevno ! V závěru poločasu po sérii rohů se neprosazují zkušení Staněk a Literák,zvlášť " LITY " má k brance blízko,ale bohužel těsně míjí a poločas tak končí 0:0 !. 
Druhý poločas už má LIPINA místy až drtivý tlak a je jen otázkou času , kdy Mozol a spol . otevřou skóre ! Běří 55.minuta a Stovky už křičí gól,ale Neubert opět dokázal co vše se dá nedat, Mozol připravuje MARTINOVI NEUBERTOVI tutovku,ale ten z metru hlavou míří nad břevno ! V 60.minutě po ojedinělé akci hostů Švrček hasí střelu Čelůstky ! V 69.minutě se naposledy v utkání dostávají ke slovu hosté, ale pozorný PREPSL zachraňuje na dvakrát před Hanusem a Ondrušíkem ! Závěr utkání mají valcíři drtivý tlak,ale postupně Chýlek,Teplý a Mozol nedokáží vstřelit kýženou branku a tak spravedlnost je v tomto důležitém utkání slepá ! Ne to není konec nadějí frýdecko-místeckých hráčů, vždyť je stále ve hře 66 bodů !
 
Milan Duhan : "Ze začátku utkání měli více ze hry hostující hráči.Od poloviny poločasu jsme se dostali do hry,ale naše hra byla křečovitá. Špatně jsme dnes pracovali s míčem a nedařila se nám finální fáze. Ve druhém poločase jsme svou vůlí se snažili zápas rozhodnout, měli jsme 3 stoprocentní šance,které jsme trestuhodně zahodili.Dnes jsme , ale po fotbalové stránce nehráli optimálně. Na druhou stranu je třeba hráčům poděkovat za enormní úsilí a vůli těžký zápas zvládnout !
Martin Blahuta : " Při pohledu na tabulku MSFL je třeba vlít hráčům krev do žil, v tabulce první PROSTĚJOV jsme přehráli ve všech směrech, druhý TŘINEC přehrajeme až 10.11.( po vítězství dojdu pěšky domů ),třetí Břeclav jsme rozsekali jen 3:0,šesté Slovácko B jsme porazili zaslouženě 2:1,prostě ten tým na to má, máme nejlepší obranu v  MSFL ( 4x čisté konto ) a pokud začneme proměňovat naše gólovky musíme už na konci podzimu být první a já v to pevně věřím ! "

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode