8.KOLO OP HRÁDEK : PALKOVICE 1:2 ( 1:0 )

04.10.2016 20:46

NEDĚLE 3.9.2016 15:30

                                   HRÁDEK : PALKOVICE 1:2 ( 1:0)
Branky:    15. Rusz                                1:0
                57. T.Skurka ( Huška )            1:1
                84. Svobodník ( T.Skurka )     1:2
        
Rozhodčí :     Kielar – Folvarčný, Ježek
Diváci : 50  
Smolík  –  Závodný, Blahuta ( 46.T.Skurka ), R.Merta, Galásek – Skalický, Huška, Valas, T.Vyvial ( 90.Farský ) – Kusý, Habrnal ( 46. Svobodník )             trenér : M.Blahuta

                      Po nečekaném domácím zaváhání s Bukovcem nás čekal zápas v Hrádku, trenér Blahuta nečekaně nasadil i sám sebe a taktické pokyny byly stanoveny jasně : KONEČNĚ NA PODZIM NEINKASOVAT!“ Jenže už v 15.minutě snad po jediném zaváhání palkovické obrany Smolík lovil míč ze sítě 1:0. Ve 26.minutě mohlo být srovnáno, jenže stoperská spolupráce Blahuta ( dobře zahraná standartka ) - R.Merta ( hlavička minula šibenici jen o milimetry) gólem neskončila.Brankou neskončily ani dvě dobré příležitosti Habrnala a tak poločasový stav 1:0 neodpovídal dění na hřišti.
                  „Musel jsem něco do druhého poločasu změnit,ikdyž se mi ze hřiště moc nechtělo, tak jsem přepustil společně s Tondou, místo pro rychlíky T.Skurku a M.Svobodníka a změny se vyplatily“ komentoval dnes hrající kouč Blahuta. Už v v 57.minutě bylo zásluhou Tomáše Skurky srovnáno na 1:1.V 65.minutě už z pozice dirigenta naší skvělé hry Kusý vybídl k další brance Skurku, jenže ten selhal. Nejlepší hráč na hřišti Svobodník se v 75.minutě už radoval z branky, jenže stopér Turoň ( je s podivem, že si za své nešetrné zákroky během celého utkání vysloužil jen ŽK ) Matějův lob vyhlavičkoval z brankové čáry na roh. I náš golman Smolík nás v 80.minutě podržel po šanci Pszolka. A domácí brankář ještě v 81.minutě po střele Kusého nekapituloval, ale v 84.minutě to zaslouženě přišlo, střídající útočná dvojice Skurka – Svobodník si v plném běhu vyměnila párkrát míč a otáčí stav utkání na 1:2 pro dnes výborně hrající Palkovice! V nastaveném čase ještě Skurka zazdil miliónovou šanci, ale i tak se radujeme společně s našimi fanoušky ( tentokrát jich moc nebylo ) s cenné výhry 1:2 a z posunu na sedmý flek OP! V dalším kole přivítáme doma Chlebovice a můžeme v tabulce stoupat výš a výš!
Martin Blahuta: „ Nesmírně cenné vítězství, o kterém jsem za celé utkání nezapochyboval! Rád bych do konce podzimu získal 10 bodů, to znamená doma bodovat naplno ( Chlebovice, Staříč, Písek) a venku u aspirantů na postup ( Oldřichovice, Hukvaldy ) aspoň jednou překvapit!"


Mělo to být poslední utkání v dresu Palkovic 9.2. 2013 ....  -  NEBYLO !

Martin Blahuta naposledy nastoupil 21.6.2013 právě v Hrádku .... a mělo to být loučení s hráčskou kariérou  -  NEBYLO !

FOTOGALERIE ....

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode