8.KOLO VARNSDORF : MFK F-M 1:0 ( 0:0 )

16.09.2013 08:18

NEDĚLE 15.9.2013 17:00

VARNSDORF : MFK F-M 1:0 ( 0:0 )
Dohráno - 2.liga od 41.minuty ....
TISKOVKA ....
VIDEO ....
Branka: 87. Schubert 1:0 !!!
Rozhodčí: Kocourek – Dobrovolný, Machálek. 
ŽK: Zbrožek, Fendrich – Lukáš.
ČK: 1. Porcal (Varnsdorf).
Diváci: 675 ( z toho 6 našich fanoušků – děkujeme ! )
Varnsdorf: Porcal – Tvaroha, Zbrožek, Kouřil – Breite, Mach (3. Fendrich), Kotiš, Končal (81. Šraga) – Volf, Schubert, Mikinič (62. Just). Trenér: Frťala.
Frýdek-Místek: Prepsl – Švrček, Literák, Židek, Coufal – Vrťo, Mozol, Šrom (83. Talián), Vašenda – Lukáš, H. Prokeš. Trenér: Milan Duhan.
 
Po domácím zaváhání s Třincem naše hráče čekal v letošním ročníku trápící se Varnsdorf ! Ve 48.sekundě vyloučil rozhodčí  Kocourek domácího brankáře Porcala za hraní rukou mimo pokutové území,když zabránil Hynkovi Prokešovi v gólové šanci.Početní výhodu mohl využít z trestného kopu Mozol,ale trefuje pouze zeď.Ve 21.minutě se ocitl v šanci Šrom,ve 28.minutě Lukáš,ale stav 0.0 trvá i při odchodu do kabin.
Začátek druhé půle měli lepší domácí,ale naštěstí už v 10 sekundě náš brankář Prepsl předvedl výborný zákrok proti střelci Varnsdorfu. Skóre se konečně mohlo měnit v 60.minutě, dobrou střelu Mozola jen před sebe vyrazil náhradní brankář Fendrich,ale Šrom se k dorážce nedostal. Jedna šance bílomodrých střídá druhou,ale Lukáš,Žídek,Literák nedokázali protlačit míč do sítě ! Naše střelecké trápení pokračuje,samostatný nájezd neproměňuje v 67.minutě Lukáš,míč těsně míjí břevno a po utkání si Honza Lukáš sype popel na hlavu :“ porážku beru na sebe,kdybych šanci proměnil tak si vezeme domů 3 body“ ! Špílmachr Mozol má v 73.minutě další ideální parketu z trestného kopu,ale opět jen trefuje zeď a zahráváme snad dvacátý roh v utkání,ale standartky nejsou naší silnou zbraní ! O naše vítězství se mohl zasloužit obránce Tvaroha,Lukášův centr si málem srazil do vlastní sítě ! Tlak našeho týmu sílí,Mozol střelou z dálky jen protahuje brankáře Fendricha ! Bohužel, když už  238 minut nedáme branku tak nemůže vyhrát ! A tak si Lipina vypila kalich hořkosti až do dna,v 87.minutě se všech sil bojující domácí,potrestali chybu Švrčka a Varnsdorf slaví první domácí vítězství v sezóně ! MFK F-M tak trestuhodně ztratil body,přišel o vedení v tabulce a zklamal šestici našich fanoušků,kteří vážili tak dlouhou cestu ! O přízeň diváků tak musíme zabojovat v sobotu 21.9. kdy přivítáme nebezpečný Sokolov !
 
JAK TO VIDĚL WEB. FANOUŠKŮ : 
Bez vstřeleného gólu lze těžko pomýšlet na vítězství. Po marném bušení do třineckých zavřených vrat se střelecký prach nepodařilo vysušit ani do zápasu ve Varnsdorfu. Zápas ovlivnila již 1. minuta, kdy domácí gólman hasil brejk Hynka Prokeše jen faulem před pokutovým územím za cenu červené karty. Tento moment vzal Varnsdorfu vítr z plachet a plán na první domácí vítězství v sezóně dostal velkou trhlinu. Bohužel Lipina během 90 minutové přesilovky nevyužila žádnou ze svých šancí a navíc v závěru utkání byla za svou bezzubost potrestána inkasovaným gólem. Střelecká impotence trvá 238 minut.
 
JAK TO VIDĚLI NA ON-LINE .... JAK TO VIDĚL WEB. FNL ....  JAK TO VIDĚL DENÍK ....
SOUHRN 8.KOLA - KLESLI JSME " AŽ " NA 4.MÍSTO ....
FOTOGALERIE ....
 DNES 16.9.2013 SLAVÍ VEDOUCÍ MUŽSTVA FRANTIŠEK VOJVODÍK 66-TÉ NAROZENINY - BLAHOPŘEJEME !
 
 
    TAK TO BYLA KRÁSNÁ STRÁNKA TELETEXTU ČT !

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode