9.KOLO - INTER PETROVICE : FK STAŘÍČ 4:2 (2:1)

12.10.2020 06:17

NEDĚLE 11.10. 2020 15:00

                       1.B. TŘÍDA SKUPINA C  2020/21 – 9. KOLO
                         INTER PETROVICE : FK STAŘÍČ 4:2 (2:1)

Branky:      5.Czyš                         1:0
                25.Kačinský                   2:0
                32.Kaulinec (Malý)         2:1
                57.Musálek (tr.kop)        2:2

                75.Szkuta                      3:2
                82.Dvořák                      4:2
ČK : 26.Madecký    
Rozhodčí:  Boček – Starý, Picmaus
Diváci : bez diváků
        
Smetana – Malý, Jukl, Kocich, Krpec  –  Burda, Musálek, Velička, Matula – Kaulinec, Kocián
Připraveni:  Kolář,Király, Jurek, Volný, Baszyňski
Střídání:  55.Kocián – Kolář        62.Malý – Jurek        85.Burda - Volný
Trenér:  Martin Blahuta

                                  Kdo měl ruce a nohy nastoupil do autobusu a vyjel k poslednímu utkání před „covid“ pauzou do Petrovic. Dál však chyběli klíčoví záložníci Vandas, Trčka a Míček.
                                 Utkání hrané bez diváků nezačalo pro Staříč příliš šťastně, chybu ve středu hřiště už v páté minutě potrestal nejlepší hráč na hřišti kapitán Czyš, jeho lob byl fantastický 1:0. A Inter hrozil dál, v deváté minutě však čaroval dvakrát brankář Smetana. Ovšem ve 25.minutě už byl „Koty“ bezmocný po střele Kačinského 2:0 a vypadalo to na druhou porážku venku . Z této branky jsme se naštěstí rychle otřepali a po průniku Kaulince ,byl náš kanonýr faulován před „16“, rozhodčí nejdříve vytáhl pro brankáře Madeckého ŽK, ale po protestech byl golman Interu vyloučen. Po pěti minutách od této události se postavil k trestňáku Velička a bohužel trefuje jen břevno. Kontaktní branka přece jen přišla už minutu po té, Malý vysunul Kaulince a ten prostřeluje náhradního brankáře  ??? ( v zápise o utkání není zapsáno střídání po vyloučení ....) a jsme zase ve hře o důležité body. Do poločasu se ještě oba brankáři vyznamenali, Smetana ve 44 minutě a Sztefka ??? v nastavenénm čase vychytal jak Kaulince tak Musálka, ufff to byly gólovky na vyrovnání.
                                Do druhého poločasu trenér Blahuta vysunul na hrot Musálka ( Kocián se před vystřídáním Kolářem zasunul do zálohy) a začala „jízda“ za vyrovnáním. To přišlo v 57.minutě, kdy se z trestného kopu z 20 metrů trefil ukázkově Musálek 2:2. A mohl přijít i dokonalý obrat, ale Kaulincovi zmařil velkou šanci brankář bez čísla na dresu a závary před brankou Petrovic jsme nedotáhli do konce. A tak osud utkání si vzal do rukou domácí kapitán Czyš, který dvěma golovými přihrávkami v 75. a 82.minutě rozhodl o šťastném vítězství Interu. Naše podzimní trápení je tak asi u konce, zbývající 4 kola se asi hrát nebudou a naše bilance je tak 12.místo - 9  2 1 6 18:30 a pouhých 7 bodů! Sice jsme vstřelili 18 branek ( Kaulinec 10, Musálek 4, Jukl 2, Trčka a Míček po jedné), ale 30x inkasovali( Smetana13, Kocián 12, Rusek 5). Co bude dál, se uvidí, ale to že nás na jaře čeká těžký boj o záchranu je jisté.
Martin Blahuta: „Zaspali jsme úvod utkání, a to nás ještě Lukáš Smetana několikrát podržel. Po brance Musálka jsem věřil ve vítězství, bohužel rozhodl rozdílový hráč v utkání a to jejich kapitán. Problémy se sestavou byly moc velké, ti chybějící hráči prostě scházeli, zvlášť na tomto terénu, kdy nám chyběla rychlost Míčka a Trčky. Přes 4 inkasované branky byl naším nejlepším hráčem Smetana a to by tak při naší přesilovce nemělo být! Sedm bodů z devíti utkání je hrozně málo, nejvíce chybí body se Sedlištěmi a Nýdkem. Nesmíme nechat nic náhodě a dál se připravovat, kdyby náhodou se soutěž ještě rozjela, ale moc tomu nevěřím! “

FOTOGALERIE Z PODZIMU 2020 - ČERVENEC .... SRPEN .... ZÁŘÍ .... ŘÍJEN ....

  

KÁDR FKS SE MĚNIL CELÝ PODZIM, ZRANĚNÍ PŘIBÝVALY ....    
    

    




 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode