9.KOLO MFK F-M : BANÍK SOKOLOV 1:1 ( 1:1 )

21.09.2013 22:47

SOBOTA 21.9.2013 16:30

Frýdek-Místek - Sokolov 1:1 (1:1)
VIDEO ....
DOHRÁNO ( 2.liga od 37.minuty ) ....
 
Branky: 19. Literák ( H.Prokeš )    1:0
             30. Šamánek                     1:1
Rozhodčí: Houdek - Zeman, Fišer.
ŽK: Vašenda, Švrček - Dvořák I, Čada, Hruška
Diváci: 3214.
Frýdek-Místek: Prepsl - Švrček, Coufal, Žídek, Literák - Vrťo, Mozol, Šrom, Lukáš (90. Talián) - Vašenda, H. Prokeš. Trenér: Duhan.
Sokolov: Dvořák I - Hofmann, Vondráček, Hruška, Dříždal (36. Blažek) - Vrtělka, Čada - Hrubý, Kobylík, Dvořák II (19. Vaněček) - Šamánek (77. Jurdík). Trenér: Jindra.
 
Zářijová výsledková , střelecká i herní mizérie pokračovala i dnes v zápase dvou týmů,které v srpnu vévodily druhé lize ! Trenér hostů Jindra totálně překopal sestavu,za to trenér Duhan sázel na osvědčené složení a po výsledku 1:1 je těžko odhadnout ,kdo je více spokojen !
Lipina po 257 minutách střílí branku,po standartce Mozola a jemné teči Hynka Prokeše se v 19.minutě prosazuje kapitán Literák a Stovky a 3214 fanoušků jásají 1:0 ! Sokolov se v dnešním pro oba celky důležitém utkání snaží o vyrovnání,ale Šamánek a Kobylík nejsou úspěšní ! Ve 30.minutě neúspěšně vyváží míč z vlastní poloviny Mozol a odkop zadáků Sokolova končí na kopačkách Šamánka,který potvrzuje ,že je v dnešním utkání nejlepší hráč na hřišti a chladnokrevně překonává Prepsla,který může pouze pouze konstatovat : „ Už třetí utkání jsem nemusel prakticky zasahovat,ale Třinec,Vardsdorf i Sokolov využili svou jedinou šanci v utkání a my máme jen bod ! „ Poločas tak končí remízovým stavem,ale fotbal se hrál jen průměrný !
Ovšem za průběh druhého poločasu si Lipina vítězství zasloužila,ale bohužel štěstíčko ,které nás provázelo v úvodu druhé ligy se k nám odklonilo zády a tak po devátém kole je naše bilance plusových a minusových bodů v tabulce pravdy na nule a to je na nováčka soutěže výborná bilance ! Teď nás čeká mimořádně těžká série: venku České Budějovice,doma Ústí,venku Hradec a Most,ale v silách svěřenců trenéra Duhana je opět se dostat do plusových hodnot !
Milan Duhan:“ Narazili jsme dnes na nejlepšího soupeře v dosavadním průběhu druhé ligy,proto dnes bod je cenný a hráčům za něho děkuji a těší mě že jsme ho získali po dobrém výkonu !“
Martin Blahuta :“ Konečně jsme vstřelili branku,škoda ovšem té inkasované,byla naprosto zbytečná ! Kdybychom po celé utkání hráli tak jak v závěrečné dvacetiminutovce tak jsme nemuseli jen remizovat,přesto 15 získaných bodů není naší špatnou vizitkou !
 
 ROZHOVOR S TRENÉREM DUHANEM .... ROZHOVOR S TRENÉREM SOKOLOVA ALEŠEM JINDROU ....
 FOTOGALERIE  5+2 .... FOTOGALERIE ....
 JAK TO VIDĚL DENÍK .... JAK TO VIDĚL WEB. SOKOLOVA .... A WEB FNL ....
 SOUHRN 9.KOLA 2.LIGY - UŽ JSME ČTVRTÍ ....
 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode