ANKETA HRÁČ PODZIMU 2014

02.12.2014 15:16

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ O NEJLEPŠÍHO HRÁČE MFK F-M

PODZIM 2014

1. JAN ŽÍDEK - 24 ....

Zidek Jan.jpg

2. PETR LITERÁK - 14

Literak Petr.jpg

3. MATĚJ MIHALEK - 5

Mihalek Matej.jpg

3. VÁCLAV MOZOL - 5

Mozol Vaclav.jpg

5. MARTIN MATÚŠ - 4

Matus Martin.jpg

6. - 12. ERIK TALIÁN - MARTIN PRIBULA - PETR ZAPALAČ - RADEK COUFAL - MICHAL ŠVRČEK - MARTIN UVÍRA - DALIBOR VAŠENDA - 1

Talian Erik Pribula Martin Zapalac Petr Coufal Radek Svrcek Michal Uvira Martin Vasenda Dalibor

STATISTIKA - PODZIM 2014

https://www.lipinafm.cz/images/blank.png

Brankářihttps://www.lipinafm.cz/images/blank.png

MINhttps://www.lipinafm.cz/images/blank.png

OZhttps://www.lipinafm.cz/images/blank.png

ZShttps://www.lipinafm.cz/images/blank.png

ŽKhttps://www.lipinafm.cz/images/blank.png

ČKhttps://www.lipinafm.cz/images/blank.png

INKhttps://www.lipinafm.cz/images/blank.png

NULhttps://www.lipinafm.cz/images/blank.png

22

Mihalek Matej

1080

12

12

2

0

13

5

1

Prepsl Ondřej

360

4

4

0

0

8

0

 

 

#https://www.lipinafm.cz/images/blank.png

Hráči v polihttps://www.lipinafm.cz/images/blank.png

Posthttps://www.lipinafm.cz/images/blank.png

MINhttps://www.lipinafm.cz/images/blank.png

OZhttps://www.lipinafm.cz/images/blank.png

ZShttps://www.lipinafm.cz/images/blank.png

ŽKhttps://www.lipinafm.cz/images/blank.png

ČKhttps://www.lipinafm.cz/images/blank.png

BRhttps://www.lipinafm.cz/images/blank.png

10

Mozol Václav

Z

1410

16

16

0

0

1

6

Literák Petr

O

1350

15

15

4

0

0

5

Źídek Jan

O

1350

15

15

4

0

0

2

Švrček Michal

O

1344

16

15

2

0

1

13

Talián Erik

Z

1257

15

14

4

0

1

3

Uvíra Martin

O

1170

13

13

1

0

0

14

Matúš Martin

Ú

1087

13

13

5

0

5

8

Zapalač Petr

Z

1086

16

13

3

0

0

12

Pribula Martin

Z

1062

15

13

1

0

0

15

Vašenda Dalibor

Z

868

13

9

2

0

1

16

Halaška Milan

Ú

564

13

5

0

0

1

7

Ilko Pavol

O

562

7

7

3

1

0

4

Coufal Radek

O

288

7

3

0

0

0

19

Uškovič Dušan

Ú

253

7

3

0

0

2

 

Silveira Thiago

O

171

5

2

0

0

0

9

Hykel Tomáš

Z

168

8

1

0

0

1

17

Milunovič Marko

Ú

161

5

1

1

0

0

 

Adi Mehremić

O

90

1

1

1

0

0

11

Ďurica Martin

Z

85

2

1

1

0

0

 

Soukup Petr

Ú

40

2

0

0

0

0

 

Ďuriška Lukáš

Z

26

1

0

1

0

0

 

Gavlák Tomáš

Ú

6

1

0

0

0

0

 
O KAŽDÉM NĚCO – MFK F-M PODZIM 2014

Matěj Mihalek - Do sezóny vstoupil jako jasná dvojka za Prepslem, ale ve Vlašimi dostal příležitost , kterou chytl za pačesy a vychytal 5 nul ! Podával spolehlivé výkony a tým během podzimu několikrát podržel ! O post jedničky přišel po Třinci,ale jestli o ní bude Matěj bojovat v zimní přípravě je otázkou, protože Lipina je pro něho zřejmě jen přestupní stanicí do ligového týmu !

Ondřej Prepsl – Nejlepší hráč Lipiny postupové a záchranářské sezóny prožil v Lipině nejhorší svou sezónu! O post jedničky přišel nečekaně po jednom nepovedeném utkání na Sigmě , ještě odchytal domácí špíl s Táborskem,ale po té zahříval jen lavičku ! Ovšem tuto nečekanou pozici vzal jako velký profík ,tvrdě na sobě pracoval a za to se v posledním kole do lipinské branky vrátil a jen 5 minut ho dělilo od další druholigové nuly ( loni jich bylo 8 ! ). Zápas se s Olomouci mu nevyšel podle svých představ,ale na jaře bude určitě zase oporou svého týmu !

Václav Mozol – Odehrál všechny utkání, ale vstřelil pouze jednu branku a to ještě přímo z rohu! Byl na zkoušce v maďarském ligovém týmu Kecckemeti, zatím neuspěl, ale je jen otázka času kdy bude pobíhat po ligových hřištích,po těch druholigových běhá dobře, ale zatím si kazí dojem zbrklými přihrávkami a nepřesnou střelbou,ale kdyby v týmu na jaře nebyl byl by to pro Lipinu velký problém!

Petr Literák – Top hráč,který se netají úmyslem už končit svou kariérou,ale učitel z 1.ZŠ bude ještě dlouho příkladem pro všechny hráče MFK F-M. Společně s Žídkem vytvořili až na utkání s Karvinou  vynikající stoperskou dvojici a právem se perou v hlasování fanoušků a hráčů s Žídkem o nejlepšího hráče Lipiny na podzim 2014. Bez Petra si nikdo nedovede obranu Lipiny vůbec představit!

Jan Žídek – Stejně jak Literák chyběl v sestavě pouze jednou díky kartám . Odehrál vynikající podzim, začal sice na pozici defenzivního záložníka,ale post stopéra mu evidentně vyhovuje více. Ve hře hlavou nemá ve druhé lize konkurenci a i proto se asi schyluje k ligovému angažmá, to bude pro Lipinu těžká ztráta, ale Honza si ligový dres zaslouží, přejme mu to!

Michal Švrček – Lipinská stálice na pravé straně se letos přesunula na levou stranu,ale protože je Michal obounohý ,nedělalo mu to problém! Až na utkání ve Vlašimi odehrál všechny utkání v základní sestavě a patřil vždy k těm lepším hráčům. Nesmírně skromný a pracovitý kluk by si taky zasloužil ligový dres,ale dobře ,že je Michal v Lipině,kdo by se lépe staral o hráčskou pokladnu,která se i díky jeho pozornosti ( fotky v novinách,rozhovory,podhuštěné míče J a další možné i nemožné sazebníky J ) plní!

Erik Talián – Pro některé fanoušky jsou jeho výborné výkony překvapením, ne však pro trenéry. Do sezóny pod trenérem Goffou vstoupil jako náhradník,ale už v závěru utkání s Opavou ukázal všem, že lavice náhradníku není pro něho. Největší bojovník týmu, není pro něho žádný míč ztracený, brzo mu bude lipinská kabina malá! Pokud bude ke svým povinostem přistupovat tak jak přistupuje a vyhne se svým občasným úletům ( loni před druholigovou sezónou během tréninku odešel a chtěl skončit) čeká ho dlouhá a úspěšná kariéra!

Martin Uvíra – V utkání v Ústí se zranil a už na podzim nenastoupil. Do té doby byl součástí výborné naší obrany, výborný hlavičkář,hází dlouhé auty. Končí mu hostování z Opavy a jeho další působení v lipinském dresu je nejisté!

Martin Matúš – U fanoušků hodně oblíbený střelec pěti druholigových branek, zvlášť ty z Ústí mají cenu zlata! Kvůli zranění chyběl v posledních dvou kolech a CHYBĚL! Věřme , že otec tří dětí v Lipině zůstane i na jaře a jeho vstřelené branky pomůžou MFK k záchraně ve FNL !

Petr Zapalač – Střídal na podzim skvostné zápasy s těmi podprůměrnými! Jeho největším problémem je přemotivovanost, strašně moc chce týmu pomoci,ale ne vždy se to daří! Byl našim nejlepším hráčem v utkání s Olomoucí a tak snad to Petr přenese i do jarních bojů, i když i on se netají  tím,že by rád vyzkoušel znovu ligové angažmá, uvidíme!

Martin Pribula – Jeho výkony jsou jako na houpačce, výkon v Ústí to byla fantazie , byl i zraněný a možná i proto zůstal za očekáváním  ! V letní přípravě se zdálo, že bude hlavní postavou naší zálohy,ale nebyl! Tak snad na jaře!

Dalibor Vašenda – Bylo velkým překvapením, že se s ním v začátku sezóny moc nepočítalo! Byl tak říkajíc na odpis,ale ihned jak nastoupil na své obvyklé místo defenzivního záložníka začal být lídrem týmu a znovu mu uškodilo až když začal koketovat s angažmá v USA!  Znovu vypadl ze sestavy a znovu se to ukázalo jako velká chyba! Trenér Orel mu znovu dal důvěru proti Znojmu,Dalibor sehrál vynikající zápas, vstřelil důležitý vítězný gól, a jestli to byl poslední v dresu Lipiny ukážou nejbližší dny, protože je o něho právem zájem!

Milan Halaška – Milan je hráčem ligového Brna,přišel do Lipiny až v průběhu sezóny s pověstí střelce, které bohužel nenaplnil! Vstřelil pouze jednu branku a to ještě v nešťastném utkání s Karvinou! Jestli nějakou přidá na jaře se neví,protože jeho hostování končí!

Pavol Ilko – Další z letních slovenských posil, Pavol začal proti Opavě v základní sestavě, v závěru utkání byl vyloučený a možná i tím ztratil místo v sestavě, které si sice v závěru i díky zraněním a vykartování  znovu získal,ale chyba u druhé branky v Třinci ho znova posadila na lavičku náhradníků. O místo v sestavě se snad porve v zimní přípravě!

Radek Coufal Radek doplatil na přetlak obránců a až na utkání ve Zlíně,doma s Mostem a Olomoucí sedával na lavičce náhradníků! Když ovšem nastoupil, podal zodpovědný výkon!  Končí mu smlouva, ale zasloužil by si její prodloužení, je perspektivní a využitelný nejen na stoperovi,ale i na defenzivním halfovi!

Dušan Uškovič Velkou část sezóny promarodil ( svalové zranění) a i proto nastoupil pouze třikrát v základní sestavě a vstřelil dvě branky .Fanoušky očekávaná útočná dvojice Matúš – Uškovič si tak spolu příliš nezahrála a při frýdeckém systému na jednoho hroťáka se jen ztěží může Dušan prosadit! Jeho působení v Lipině na jaře je velmi nejisté!

Thiago Silveira – Taky hráč, kterému končí smlouva, ale zasloužil by si její prodloužení! Na podzim sice nastoupil pouze dvakrát v zakladní sestavě ( ve Vlašimi a doma s Mostem ),ale obrana v těchto utkáních neinkasovala a i to snad Thiagovi pomůže k nové smlouvě!Je to hráč,který je v kolektivu hodně oblíben pro svou dokonalou češtinu J a v kabině by chyběl!

Tomáš Hykel – Ještě ne osmnáctiletý mladíček získává zkušenosti s mužským fotbalem! Už dokonce nastoupil i v základní sestavě a nevedl si vůbec špatně a má na svém kontě i jednu druholigovou branku! Jeho čas může přijít, ale vede k tomu ještě dlouhá cesta a záleží jen na něm!

Marko Milunovič – Do letní přípravy nastoupil později (problémy s vízy), začal trénovat s farmou a až při nedostatku útočníků se zapojil do A týmu a čekal na příležitost. Ta přišla v Třinci, ale přes veškerou snahu  a bojovný  výkon  se prodloužení smlouvy asi nedočká, ale nepředbíhejme!

Adi Mehrenič – Přišel do týmu až v průběhu podzimu společně s dalšími 2 balkánskými hráči, ale jediný Adi zůstal a dokonce v posledním utkání nastoupil v základní sestavě a nevedl si vůbec špatně! Levo nohý obránce si řekl o smlouvu , a vypadá to , že ji i dostane!

Martin Ďurica – Už s ním byla ukončena smlouva, byl to asi kdysi výborný hráč,ale v Lipině už nebyl!Byl to pro Lipinu drahý omyl!

Petr Soukup – Dodnes miláček lipinských fanoušků je po operaci kolene a už bez smlouvy! Po Petrovi zůstanou už jen vzpomínky,  kdy v útoku řadili společně s Hynkem Prokešem v MSFL ! Snad se Petr po zranění ještě dostane do své bývalé formy, která mu zajistila i ligové starty v dresu Baníku. Fanoušci na něho určitě nikdy nezapomenou a nikdy neříkej nikdy, třeba ještě Stovkama bude znít: “ Souky gól“ !ˇ

Lukáš Ďuriška – Až v posledním utkání se ukázal frýdecko-místeckým fanouškům a mohl se stát hrdina!  To by ovšem musel proměnit své dvě šance, které po gólu přímo volaly! Jinak celý podzim byl na seznamu zraněných ( po operaci tříselné kýly ) a tak co bude s Lukášem na jaře se uvidí !

Tomáš Gavlák – Do sestavy Lipiny se neprosadil a vrátil se zpět do Třince, kde se rozstřílel.  Vstřelil po svém návratu do týmu ocelářů 4 branky,ale další už nepřidal – utrhl si achilovku!

 

 

 

 

 

 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode