AS TRENČÍN : MFK F-M 5:2 ( 3:0 )

22.02.2015 18:36

SOBOTA 21.2.2015 14:30

AS Trenčín : MFK F-M 5:2 ( 3:0 )
Branky : 31. Holúbek                           1:0
              38. Rabiu                               2:0
              42. Holúbek                           3:0
              59. Jairo                                4:0
              66. Matúš ( Mehremič )         4:1
              84. Mehremič ( penalta )       4:2
              86. Edmond                           5:2
 
Prepsl – Švrček, Literák, Žídek. Mehremič – Vašenda, Ďuriška – Coufal ( 84.Folta ), Vaněk,Just ( 84.Pánek ) – Jurišič ( 46.Matúš, 68.Staško )
 
Trenčín od úvodních minut utkání dokazoval,že je právem podzimní vicemistr slovenské ligy. Tým plný legionářů zatlačil náš tým bez zraněných či nemocných Ilka, Taliána ,Bella, Zapalače, Hykela do hluboké defenzivy a byla jen otázka času kdy se prosadí i gólově. V 19.minutě jsme ještě přežili bez inkasované branky,to Jairo neproměnil penaltu za faul Žídka. Výborně hrající domácí otevřeli skóre až ve 31.minutě po skvěle zahrané standartce ,autorem branky byl nejlepší hráč na hřišti Holúbek 1:0. Až ve 36.minutě jsme se poprvé kloudně dostali na soupeřovu polovinu a byly z toho dva rohy zahrávané novou lipinskou akvizicí Vaňkem,po to druhém jsme se dostali i k zakončení,ale Vašenda netrefil bránu. Ve 38.minutě to už je 2:0, autorem branky je Rabiu. Do poločasu inkasuje Prepsl potřetí a to z kopačky Holúbka. Poločasový stav 3:0 je pro náš tým ještě milosrdný.
Po poločasovém mytí hlav přece jen nastalo v našich řadách ke zlepšení a ve 49.minutě se mohl po centru Mehremiče prosadit Matúš,ale stopéři Trenčína odvratili na roh. A Holúbek mohl v 52.minutě vstřelit svou třetí branku v utkání,ale Prepsl měl dobře postavené tyče. V 59.minutě je to už hrozivých 4:0, zaváhání Prepsla trestá Jairo. V 66.minutě i Lipina předvádí pohlednou akci, Coufal dobře vyvezl z vlastní poloviny míč, křižným míčem našel Mehremiče a ten skvěle odcentroval na Matúše ,který se v takových situacích nemýlí 4:1 . V 79.minutě Lobotka trefuje síť, naštěstí jen boční. V 84.minutě je to už přijatelných 4:2,to faul na Staška z penalty trestá s dávkou štěstí Mehremič ! Poslední slovo v zápase si bere Edmond a Trenčín zaslouženě vítězí 5:2 ! Velice poučný zápas a dobrá facka před Táborskem, ale soupeř byl opravdu vynikající ! Naše generálka se nekoná ve Stovkách ( původně doma Frýdlant ), ale opět na Slovensku, kdy nám bude na hlavním žilinském hřišti soupeřem druhý tým Žiliny hrající druhou slovenskou ligu a potom už hurá do Tábora.
Karel Orel : Pro naše hráče to byla obrovská škola, hráli jsme s vynikajícím mužstvem plný cizinců, kteří na tom byli velice dobře rychlostně,dynamicky a především v práci s míčem. Pokud si někteří naši hráči mysleli. Že jsou na tom fotbalově velmi dobře, tak jim soupeř nastavil zrcadlo pravdy. To znamená, že musí na sobě hodně pracovat, aby se těmto výborným hráčům vyrovnali nebo alespoň přiblížili. Jsem hodně rád za tuto konfrontaci.
Martin Blahuta : Už dlouho jsem neviděl,že by náš celek někdo tak přejel jako Trenčín, snad možná loni Trnava a v lize Budějovice ! Máme 14 dní na čem přemýšlet, hlavně ať se uzdraví marodi .
 
Z WEBU TRENČÍNA ....
FOTOGALERIE 1 ....   FOTOGALERIE + VIDEA  .... 
 
MAJITEL MLK TOURS MARIÁN KLABNÍK VĚNOVAL 22 TRÉNINKOVÝCH MÍČŮ A 12 ZÁPASOVÝCH - DĚKUJEME !
 
 AKCIONÁŘ MFK F-M PAN HLAVOŇ S KAPITÁNEM LITERÁKEM 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode