DOBRÁ : TJ DOBRATICE 0:1 ( 0:1 )

03.08.2015 17:52

NEDĚLE 2.8. 17:00 HŘIŠTĚ LHOTY

DOBRÁ : TJ DOBRATICE 0:1 ( 0:1)
Branky : 35. Skotnica ( odražený míč ) 0:1
Rozhodčí : Čuba
Diváci : 40 !!!
Dobratice : Tesarčík (46. Pohludka ) – Dobiáš, Klesniák L., Lýsek, Světlík ( 46.Gongol ) – Skotnica ( 75.Šponiár ), Uherek ( 77.Kohút ), Šponiár ( 60.Kolář ), Kolář ( 46.Březina ) – Causidis, Somr                                                                       Trenér : Martin Blahuta 
 
          Až ve čtvrtém přípravném utkání na sezónu 2015/16  udrželi gólmani Tesarčík a Pohludka čisté konto a brankou Skotnici zaslouženě porazili účastníka 1.B. třídy Dobrou 0:1! Na hřišti ve Lhotách už v 7.minutě agilní Kolář připravil šanci pro Skotnicu,ale brankář Dobré vytěsňuje na roh. Parádní akce po ose Lukáš Klesniák – Somr – Causidis brankou nekončí i díky nekvalitnímu terénu. Dobrá zahrozila až v 16.minutě, ale trestňák domácích netrefuje branku pozorného a už doléčeného Tesarčíka. Návrátilec z dovolené Somr připravuje už druhou gólovku v zápase,ale po Causidisovi se netrefuje ani Kolář. Dobrá ve 30.minutě netrestá chybu Šponiara a stav 0:0 trvá. To už ovšem neplatí ve 35.minutě, kdy po „trmě vrmě“ se prosazuje Skotnica 0:1.Vyrovnání mohlo přijít ve 37.minutě, další trestňák ovšem Tesarčík skvěle vyráží na roh. Poločas tak končí před zraky asi 40 fandů vedením Dobratic v poměru 0:1.
Začátek druhého poločasu hodně připomínal nešťastné utkání na Hukvaldech, Dobrá už po 20 sekundách netrestá chybu Lýska. Až v 59.minutě i zadáci Dobré chybují,pohotový Somr,ale těsně míjí zařízení. V 60.minutě opětovně přichází na hřiště Kolář a z pozice středního halfa připravuje šance pro Somra ( ještě ve spolupráci Causidise ) , Lýska a Březinu, ale ani jednou se z toho gól neurodí a když i Causidis svou další střelou posílá míč mimo tyče končí utkání hubeným skórem 0:1 ! Je to zasloužená odměna za zodpovědný výkon a celý tým smazal tak propadák z Hukvald. Už v úterý se představí svěřenci trenéra Blahuty poprvé doma a soupeřem jim bude  U19 Frýdku – Místku.
Martin Blahuta :“ No dnes to bylo o něčem jiném,zodpovědnost,pracovitost,bojovnost to zdobilo celý tým a vítězství je proto naprosto zasloužené a kdyby se hrálo na lepším terénu věřím,že by bylo výraznější, ikdyž soupeř taky prokázal svou kvalitu! "
Boris Causidis ( vedoucí mužstva ) : Hráči v minulém utkání poznali, že nikdo jim zadarmo nic nedá a přistoupili zodpovědně k plnění pokynů trenéra a bylo to na projevu mužstva hned vidět. Nerovný terén nedovoloval mnoho, ale i tak jsme viděli řadu pěkných momentů na obou stranách. Soupeři přistoupil k utkání v přátelské atmosféře, nedošlo k žádným zraněním, trenéři si zkusili různá rozestavení a obsazení jednotlivých postů, utkání splnilo svůj účel.
 
FOTOGALERIE KARLA MOŠKOŘE .... A JEŠTĚ PÁR FOTEK I Z TRÉNINKU ....
A jak to viděl web obce ....
Předseda TJ DOBRATICE: ing.Břetislav Bortlíček
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode