FINÁLE POHÁRU - 1.UTKÁNÍ - TOŠANOVICE : TJ DOBRATICE 3:1 ( 2:0 )

08.10.2015 19:59

STŘEDA 7.10. 2015 15:30

FINÁLE POHÁRU – 1.UTKÁNÍ
TOŠANOVICE : TJ DOBRATICE 3:1 ( 2:0 )
Branky : 15. Judita                 1:0
               26. Kovács                2:0
               60. Kovács                3:0
               89. Hlaváč ( trestný kop ) 3:1
 
Rozhodčí : Závodný Vít - Klečacký Marek , Sikora Vladislav ....
Diváci : 88
Dobratice: Pohludka – I.Klesniak ( 46.L.Klesniak ) , Béla ( 68.Kohút ), Gongol ( 46. Světlík ) –Dobiáš, Lýsek, Kolář, Skotnica - Somr, Hlaváč, Causidis                                                                                                                       Trenér : Martin Blahuta
 
           Zbytečně vyhrocené finálové utkání okresního poháru ( jako v letní přípravě .... ) mělo zaslouženého vítěze, protože Dobratice své šance zahazovaly a Tošanovice chladnokrevně trestaly chyby naši defenzivy.V jarní odvetě tak budeme „honit“ dvougólovou ztrátu.
          Už po patnácti minutách mohlo být s Tošanovicemi zle, ale tři střelecké pokusy Causidise a střela Skotnici k brance nevedla, za to Judita v 15.minutě otevírá skóre utkání 1:0.Ve 21.minutě trefuje Causidis tyč, po rohu Hlaváče míří Dobiáš hlavou těsně vedle a po třech gólovkách v rozmezí pěti minut , ve kterých se objevili postupně Somr,Dobiáš a Hlaváč je stav utkání neuvěřitelných 1:0! A trest za naši koncovku přichází ve 26.minutě, kdy se prosazuje Kovács 2:0. Ve 36.minutě se konečně třepe síť .... za famózním Pieleszem, ale dvorní sudí Tošanovic Klečacký ( v postupové sezóně byl delegován 6x ze 13 jarních utkání Tošanovic ) mává ofsajd a regulérní branku tak hlavní Závodný neuznává! A když spaluje ve 43.minutě Causidis další gólovku a slibně rozvíjející Dobratický brejk utíná v čase 44:40 „rozhodčí“ Závodný poločasovým hvizdem, jde se do kabin za stavu 2:0!
        Do druhého poločasu vstupují Dobratice znovu tlakem, ale šancí ubývá a tak jen Somr mohl v 55.minutě vstřelit kontaktní branku, jenže po střeleckých koncertech v soutěži našim střelcům zvlhl střelecký prach.Naši hru vabank ze tří tošanovických šancí potrestal jen v 60.minutě znovu Kovács a stav je už hrozivý 3:0. A mohlo být i hůř,ale v 78.minutě trefují Tošanovice tyč! V 89.minutě dává naději pro náš celek z trestného kopu Hlaváč 3:1 a v nastaveném čase si to mohl Michal zopakovat, ale faul na Causidise už zůstal jako nespočet jiných zákroků nepotrestán! Domácí tak za svou produktivitu vítězí, ale o vítězi poháru se bude rozhodovat až na jaře!
 
Martin Blahuta:“ Kdybychom proměnili jen polovinu šancí tak jsme nemuseli řešit rozhodčí, ale teď už zase chápu jak Tošanovice postoupiliy z OP! Ovšem dnes hráli svěřenci trenéra Tvrdého skvěle dopředu a vítězství si zaslouží a já jim k tomu gratuluji! Jsem přasvědčen, že to na jaře otočíme a pohár zůstane v Dobraticích !"
 
WEB OBCE .... FOTOGALERIE ....
 

                                         FINÁLE 1.UTKÁNÍ - 07.10.2015 15:30

 
07.10.2015 15:30 2 Tošanovice X 8 Dobratice 3 : 1 tráva   zápis uzavřen delegace
 
KAREL MOŠKOŘ ZACHYTIL REGULÉRNÍ BRANKU DOBIÁŠE, KTERÝ SE NACHÁZÍ NEJEM MIMO SNÍMEK, ALE I MIMO MALÝ ČTVEREC ,VE KTERÉM NAOPAK  STOJÍ HRÁČ Č. 5 NEUGEBAUER ! PROČ ZVEDAL AR 2 KLEČACKÝ PRAPOREK, PROTOŽE ............ !
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode