FK FOTBAL TŘINEC : MFK F-M 0:0

24.01.2015 23:55

SOBOTA 24.1.2015 13:00

FK FOTBAL TŘINEC : MFK FRÝDEK-MÍSTEK 0:0 
Rozhodčí: Vojkovský - Cieslar, Kaloč
Diváci: 50.
Frýdek-Místek: Prepsl (46. Mihalek) - Švrček (46. Ilko), Literák, Žídek (46. Javorek), Mehremić (70. Švrček) - Talián, Ďuriška (46. Coufal), Wojnar (46. Just), Zapalač - Jurišić (46. Šašinka), Staško (70. Jurišić). Trenér: Karel Orel.
 
Oba týmy jsou v plné přípravě a podle toho i utkání vypadalo. Třinec nenasadil nejlepší sestavu a našemu týmu chyběli zraněný Vašenda,Schroner,Matúš a Hykel.Testovaný Gašparík si plnil trenérské zkoušky a tak trenér Orel vyzkoušel dalšího novice Petra Wojnara. Moc šancí v utkání nebylo k vidění , snad jen po Zapalačovém rohu se mohl prosadit v 11.minutě Literák,ale jeho hlavička mířila nad Brukovu svatyni. V největší šanci utkání se ocitl malý velký muž v třineckém dresu Joukl,ale jeho střela po smrtícím brejku skončila pouze na boční síti.Ve 27.minutě ,dvě minuty po šanci Joukla se k zakončení dostává náš nejlepší hráč Literák,ale obrana Třince odvrací na roh. Víc toho k vidění v první půli nebylo a tak stav 0:0 nemohl nikoho překvapit.
Druhý poločas se už hrál za umělého osvětlení,ale lepší fotbal se ani tak nehrál. Šašinka se sice ve 47.minutě prosadil proti třinecké přesile,zpětnou přihrávkou našel Taliána,ale ten nemířil přesně.O dvě minuty později trestňák Zapalače nachází hlavu Literáka,ale brankář Třince Bruk je na místě. Zapalač v 62.minutě českou uličkou vybízí ke skórování Šašinku,ale Bruk vytěsňuje jeho střelu na roh. A v 67.minutě opět Zapalač nachází Literáka,jenže ani tentokrát z toho nic nebylo . Ani náznaky šancí na obou stranách k ničemu nevedly a tak stav 0:0 už byl konečný po závěrečném hvizdu přesného rozhodčího Vojkovského. V týdnu už čeká naše chlapce pouze tréninkový proces,ve čtvrtek i s výstupem na Lysou horu a v sobotu opět venku sehrajeme už pátý zápas v zimní přípravě v Orlové !
Martin Blahuta : „ Tak snad ten nešťastný Třinec porazíme v jarních záchranářských bojích ! Dnes to nemělo z naší strany hlavu ani patu,pozitivní je jen,že jsme opět neinkasovali a znovu tomu velel Petr Literák,byl opět výborný !
 
FOTOGALERIE R.SCHEDLINGA ....
FOTOGALERIE 2 ....
ROZHOVOR S LUKÁŠEM ĎURIŠKOU ....
 
Sebastián Coufal se narodil 22.1.2015 ve 21:00  - 51cm a 3400gr.
                                       GRATULUJEME !
 MARTIN UVÍRA JE NA TESTECH VE ZLATÝCH MORAVCÍCH 
VENCA MOZOL DNES PŘESTOUPIL DO TEPLIC !....
 


 

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode