GENERÁLKA - FRÝDLANT : MFK FRÝDEK - MÍSTEK 0:7 ( 0:4 )

05.08.2012 16:18

 

 

Frýdlant : MFK F-M 0:7 ( 0:4 )
 
Branky :   8. Švrček (Molnár )          0:1
              20. Neubert ( Molnár )       0:2
              26. Forster ( trestný kop ) 0:3
              33. Talián ( Literák )         0:4
              69. Staněk ( Sabó )            0:5
              72. Teplý ( Sabó )              0:6
              79. Neubert ( Literák )       0:7
 
Hlaváč ( 46.Prepsl ) - Švrček,Wozniák,Staněk,Literák - Talián,Cesnek ( 68.Sabó ),Forster (68.Chýlek ),J.Prokeš ( 60.Pešek ) - Molnár ( 60.Teplý ),Neubert  trenér: M.Duhan
 
  Stejně jako před jarní části si MFK F-M vybral pro generálku na mistrovské boje 1.BFK Frýdlant. Jestliže jarní souboj skončil překvapivě 1:1, tentokrát svěřenci trenéra Duhana potvrdili roli favorita a navíc si s chutí zastříleli. Už v 8.minutě trefuje Literák břevno,odražený míč získává všudybyl Molnár, nachází Švrčka a ten potvrzuje roli moderního krajního beka a umístěnou střelou otevírá skóre opět prestižního souboje. O základní sestavu bojující Förster nachází ve 13. minutě hlavu Neuberta, ale Jež ve frýdlantské svatyni je pozorný. V 16. minutě velice aktivní Molnár individuální akcí znova jen protahuje Ježe. Ve 20. minutě opět Molnár nachází Neuberta a Frýdek vede 0:2. Ve 26. minutě se parádně z trestného kopu trefuje Förster, trestný kop se kopal po faulu na Molnára, takže frýdecký útočník měl prsty ve všech třech úvodních brankách. Ve 33. minutě dlouhý aut Literáka skvěle zužitkoval Talián - jeho“rybička“ byla opravdu výstavní – 0:4.Do poločasu měl ještě 2 tutovky Molnár , ale asi si gólečky nechal na Kroměříž !
Namlsaný Frýdek začal i druhý poločas skvěle, ukázková akce po ose Literák – Molnár – Neubert – Talián už byla překombinovaná, zakončovat gólem měl už Neubert. V 54. minutě předložil Forster tutovku Neubertovi, ale ten selhává . Po hodině hry přicházejí postupně do hry střídající Teplý,Pešek,Sabó a Chýlek . A všichni střídající hráči až na Chýlka ( ten potvrdil roli žolíka v Petrovicích ) si výrazně řekli o místo v sestavě. Pešek v 65. minutě dalekonosnou střelou trefuje břevno, Sabó připravuje v 69 a 72 minutě branky pro Staňka a Teplého – 0:6 ! A nejkrásnější branka celého utkání přichází v 79. minutě „ domácí „ Literák sklepává pro Neuberta a ten z pomocí břevna a tyče vymetává šibenici ! Nakonec se i Chýlek mohl zapsat mezi střelce, ale po akci Teplého z dobré příležitosti míjí branku už náhradního golmana Rybáře ! Naše dobře pracující obrana ve složení - Švrček,Wozniák,Staněk,Literák (opět skvělý ) nepustila Frýdlant do žádné šance a tak boj o post 1 mezi Hlaváčem a Prepslem bude probíhat v týdnu na trénincích , ale tým trenéra Duhana potvrdil, že je na sezónu dobře připraven a to ještě dnes chyběli zraněný Mozol a Soukup !
 
Martin Blahuta ( asistent trenéra ) : „ Samozřejmě , že nemůžeme vítězství přeceňovat, ale jsem moc rád, že se  v dnešním utkání projevila kvalitní příprava, že si kluci zvýšili výsledkem i výkonem sebevědomí. Vítězství je dílem celého kolektivu, ale přece jen bych rád vyzvedl výkon Petra Literáka ,nejen v dnešním utkání, ale v celé přípravě ! Škoda, že dnešní dobrý výkon nepotvrdil střelecky Sláva Molnár, tak snad v Kroměříži ! A tam věřím taky ve vítězství, protože kolektiv je silný a já jsem moc rád, že jsem jeho součástí a tak moc děkuji za šanci, kterou jsem tady dostal !
 
OČIMA ROBERTA SCHEDLINGA ( FRÝDECKO - MÍSTECKO ) .......
FOTOGALERIE .....
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode