HORKÉ KŘESLO - JAN HUŠKA

20.10.2011 20:48

HORKÉ KŘESLO - ZRANĚNÝ JAN HUŠKA

 

 
 
 Tradiční otázka horkého křesla - proč PALKOVICE v sezóně 2010/11 nepostoupily ?

 Myslím, že hlavním důvodem bylo, že jsme nehráli fotbal, na který jsme tehdy měli, vlastně jsme ho naposled praktikovali, když tak vzpomenu na začátku přípravy v únoru- protože to byl, dle mě fotbal, který by asi stačil a hlavně jsme jsi ho užívali! Od té doby jsme vlastně na jaře neodehráli žádný zápas s s tou naší lehkostí a všechny zápasy byli skoro v křeči a důvod? Jako individuality jsme nepodávali optimální výkony i asi byl úzký kádr a chyběl Skalda a s ním by to horší být nemohlo :)
Důvodu je asi i víc, ale to už rozebírat tady nebudu !

 Bohužel i díky vašemu zranění se PALKOVICE nacházejí na 13. příčce - proč ?
 
 Jsou takové záludné otázky, na které se nedá snadno říct jen tak a tak, a proto jsme tam, kde jsme. Je to třeba podle mě pořádně jsi vy komunikovat uvnitř týmu, protože ja vidím hlavní problém v přístupu k zápasu, ale i na tréninku, prostě někteří bojují jen za sebe sama( "ja jsem přihrál na gol", "ja jsem nic nezkazil, co chceš?"), ale oni musím prostě dýchat jakoby jeden za druhého, ale holt, když někteří nemají fyzičku, tak se pak nedivím, že bojujou sami se sebou, prostě bez běhu budeš ještě víc běhat za balonem a nahánět soupeře, ale důvodu je zase několiko určitě !

Proč  PALKOVICE neuspěly v Metylovicích ?
 
 Brzké branky týmu nepomůžou, ale já jsem tam právě viděl jen sporadickou snahu si nějak pomoc na tom hřišti, téměř žádnou a hlavně minimální pohyb bez míče, když máme míč i vlastně když nemáme, prostě není kam přihrát!!! Ale holt asi na to nemáme momentálně, určitě ne s takovou bojovností.

 Co očekáváte od dnešního utkání s Pískem ?


 Po pravdě jsi to neumí představit co čekat, snad výhru :) Hlavně jsi přeji kolektivnější hru od nás a taky až to kluky baví, protože není nic horšího než jen lítat a myslet na konec, což bylo ve většině zápasu na podzim. Snad dorost vyhraje a nabudí je, a taky by mohli vytvořit aspoň nějakou povzbuzující atmosféru, co Patrik ?!
 
 
Zahrajte si na trenéra - postavte sestavu na Písek.
 

Trenér nemá snadnou pozici, když se na tom pořádně zamyslím, no to je jedno ,zkusím to, snad se někdo neurazí, ale doufám, že jo, ať mám pak co vysvětlovat  ! Smolík – T.Vyvial,Galásek,J.Merta,Honěk ( Andrle ) – Guzsi,R.Merta,Kusý,Brantal – Lesniák,Poledník

 Jaký je váš nejlepší zážitek z dob vašeho působení v Palkovicích ?
 
 Soustředění a každý zápas, který odehraji s chutí :)
 
 A otázka na závěr: sestavte ideální sestavu z dob vašeho působení...

Zase tak dlouho tu nejsem, takže bych to nebylo asi správné někoho jmenovat, ale musím vyzvednout Poldu, Jodka a hlavně Jaru Mertu, protože ti mi dali asi nejvíc a jsme rád, že jsem jsi s nimi zahrál a snad zahraju ještě na jaře !

JELIKOŽ HONZA MÁ NEJVĚTŠI ZÁŽITEK SPOJENÝ SE SOUSTŘEDĚNÍM - zde fotogalerie : https://martinblahuta.rajce.idnes.cz/Soustredeni/

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode