HUKVALDY : TJ DOBRATICE 4:1 ( 3:0 )

31.07.2015 18:39

ČTVRTEK 30.7.2015 17:30

 HUKVALDY : TJ DOBRATICE 4:1 ( 3:0) !!!!
Branky : 24. Vicher                            1:0   
              36. Šimíček                         2:0
              45. Kučera                           3:0
              46. Velart                            4:0
              88. Skotnica ( Pohludka )    4:1
Rozhodčí : Galásek
ČK : Causidis ( 85.minuta )
Diváci : 28
Hukvaldy : Sasín(46.Řehák)  - Ermis, Hubeňák, Z,Velart. Tobiáš  - Grufík, Vicher, Kučera, Košica - Matějka, Šimíček(46. M.Velart)
 
Dobratice : Pohludka  – Dobiáš, Béla, Lýsek, L.Klesniák  –Skotnica, Gongol, Šponiar,  Bortlíček – Kolář, Causidis  
Střídali : I.Klesniák, Světlík, Kohút                                
Trenér : Martin Blahuta 
 
       Ani ve třetím přípravném utkání nebyl kádr Dobratic .... pohromadě! Až příliš bylo znát, že týmu trenéra Blahuty chyběli Uherek, Škola, Somr,Hlaváč  a další členové kádru Tesarčík, Holinka,Březina!
Přitom to až do 16 minuty utkání nevypadalo na totální dobratický výbuch proti nováčkovi 1.B. třídy! Ve třetí minutě to z dálky neúspěšně zkoušel Kolář, v rozmezí 15 – 16 minuty se po rohu Causidise dvakrát do střelecké listiny mohl zapsat Lukáš Klesniák,ale ani hlavou ani nohou se neprosadil. Ve zbytku poločasu už bylo bohužel na hřišti jen jedno mužstvo a to Hukvaldy! Ty si vytvořily čtyři čisté gólovky a k tomu ještě po fatálních chybách vstřelili svěřenci trenéra Kalicha 3 branky a poločasový stav 3:0 byl tak pro náš tým ještě milosrdný! 
      Poločasové hromobití trenéra Blahuty si náš celek příliš k srdci nevzal, už po 18 sekundách zkušený Béla další hrubicí namazal Velartovi a stav už je hrozivý 4:0. Ve 47.minutě Světlík trefuje zařízení,ale bývalý brankář Staříče Řehák je pozorný! V 63.minutě trefují domácí tyč ! V 73.minutě děravá obrana Dobratic dovoluje soupeři další loženku, ale střelci Hukvald mají vychýlenou mušku. Závěrečná čtvrthodinka už patřila našemu celku,zvlášť díky jedinému hráči,který snese přísnější měřítko a to Patrikovi Lýskovi. V tomto utkání nevýrazný Causidis se ke střele dostává v 74.minutě,ale brankář Řehák vytěsňuje na roh.V 78.minutě vytáhl domácí golman fantastický zákrok po střele Koláře. I náš golman Pohludka se nenechal zahambit a v 80 a 81 minutě na brankové čáře čaroval. Aktivní Lýsek pálí z dálky jen do břevna! Pět minut před koncem utkání vykazuje sudí Galásek ze hřiště Causidise ( nesportovní chování a pokuta do hráčské kasy ), přesto Kolář trefuje tyč! Alespoň čestnou branku střílí v závěru Skotnica po asistenci golmana Pohludky. Po dobrém výkonu v Tošanovicích, výborném v Těšíně tak na Hukvaldech přichází facka v pravý čas. Snad už v neděli proti Dobré ve Lhotách se tým vrátí k lepší hře!
Martin Blahuta .... :“ Dnes jsem se nestačil divit jak se tým může herně tak změnit! Po dnešku zase vím, že musíme posílit ! Jen brankář Pohludka a Lýsek nezklamali,zbytek se musí hodně nad dnešním výkonem zamyslet ! Soupeř byl důraznější,rychlejší prostě lepší ve všech směrech, snad jen posledních patnáct minut utkání za něco stálo a to je hodně málo!“ 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode