LETNÍ PŘÍPRAVA 2018 - FK STAŘÍČ : KATEŘINICE 4:6 ( 4:2 )

23.07.2018 11:47

NEDĚLE 22.7.2018 10:00

                            FK STAŘÍČ : KATEŘINICE 4:6 ( 4:2 )
    
Branky FKS :    21. Kaulinec ( Říha )           1:1
                       30. Kaulinec ( sam.akce )    2:2
                       37. Quitt ( L.Baran )            3:2
                       45. Quitt ( Morys )               4:2
                  
Rozhodčí :  Ostřanský
Diváci :  28
      
Smetana – Burda, Michna, Krpec, O.Baran – Musálek, Vandas, L.Baran – Svobodník, Říha, Kaulinec
Střídali : Morys, Kolář, Quitt        
Trenér : Martin Blahuta
     
            Po čtyřech tréninkových jednotkách v letní přípravě jsme doma přivítali soupeře z OP NJ tým Kateřinic. Bohužel porucha kosačky J zapříčinila, že utkání se odehrálo ve ztížených podmínkách na vysoké trávě.V utkání nastoupili dva zkoušení hráči Palkovic Burda a Svobodník,  a právě bývalý dorostenec vítěze OP z Palkovic Svobodník připravil už v páté minutě gólovku pro Musálka, ale ten i z důvodu ….. selhal. Ve 12.minutě chyboval v rozehrávce Vandas a hosté brankou Kabáta trestají 0:1.A znovu Svobodník připravuje další gólovku v 19.minutě pro Kaulince, ale stav 0:1trvá až do 21.minuty, kdy Říha vybízí ke skórování Kaulince 1:1.Remizový stav trvá pouze 4 minuty než hosty posílá do vedení Lihotský 1:2.Než trenér Blahuta udělá první změny v sestavě ( 30. Baran – Morys, Říha – Quitt, Musálek – Kolář ) srovnává Kaulinec na 2:2. Do poločasu otáčíme skóre utkání dvěma brankama Quitta na 4:2, ale skóre mělo být výraznější, jenže své šance neproměnili Kolář a Kaulinec.
          Po skvostném gólu Quitta v závěru první půle na 4:2 nic nenasvědčovalo tomu, že ve druhém poločase uvidí přítomní diváci totální zmar FKS! Kateřinice 4 brankami( 65,71,75,87) uštědřili lekci hráčům Staříče, a ti snad dostali facku v pravý čas.V dalším utkání letní přípravy přivítáme v pátek v 17:30 tým trenéra Romana Vojvodíka MFK F-M U19 a doufejme, že nedopadneme jako Tošanovice, které od lipinských mladíku vyfasovali 12 branek .... .
Martin Blahuta: „ Nebudu dělat z tohoto zápasu nějaké závěry, je doba dovolených a grilovaček, porušit životosprávu se nevyplácí ani před přípravným utkáním. To, že chyběli …. , bylo prostě vidět, a že si kluci v přípravě trochu mákli .... a chyběli jim síly ve druhém poločase nebudu řešit. Pokud chceme v OP hrát důstojnou roli jako v závěru loňského ročníku musí kluci změnit přístup k fotbalu!"

OKO DIVÁKA PALKOVIC ZDEŇKA ŠPAČKA ALIAS BIZIHO : To jako myslíš vážně, že jsi nám kromě Svobodníka ukradl i Burdu ??????? bývalý kamaráde ?? Ano Zdenku každý přesun z Palkovic je krádež a do Palkovic přestup nebo hostování.
 




 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode