LETNÍ PŘÍPRAVA - MFK F-M U19 : FK STAŘÍČ 2:2 ( 1:0 )

29.07.2018 18:06

PÁTEK 27.7. 2018 17:30

                         MFK F-M U19 : FK STAŘÍČ  2:2 ( 1:0 )
    

Branky :            6. Míček                         1:0        
                       51. Kaulinec ( Quitt )        1:1
                       72. Říha ( Musálek )          2:1
                       90 +1. Vlček                     2:2
                
Rozhodčí :  Petroš ml.
Diváci :  28
      
Smetana – Burda, Jukl, Jurek, Morys – Musálek, Vandas,Malý, Kolář -  Quitt, Kaulinec
Střídali : Svobodník, Říha, Kempa, Geryk    
Trenér : Martin Blahuta

                 Ne pod Okruhlou, ale ve Stovkách odehráli svěřenci trenéra Blahuty druhý špíl letní přípravy s nejstarším dorostem MFK F-M, které od léta trénuje Roman Vojvodík.
                Už v 6.minutě otevírá skóre utkání domácí Míček a vypadalo to na lehkou práci pro lipinské mladíky. Ale opak byl pravdou, naše obrana pracovala znamenitě a absolutorium zasluhují zejména Burda a Jukl, a co prošlo přes naše zadáky vyřešil brankář Smetana ke spokojenosti našich fandů. Směrem dopředu jsme zaznamenali pouze střely Kaulince, Svobodníka a Musálka. Střela Musálka zasáhla ruku domácího zadáka, ale rozhodčí Petroš ml. nepískal a video nebylo k dispozici :)
               I ve druhém poločase jsme byli kombinovanému týmu U19 a U18 rovnocenným  soupeřem, v 50.minutě se ještě Kaulinec neprosadil, ale výkop domácího brankáře Majera ( syn sedlišťského bosse a brankáře Dana ) vystihl Quitt, chytrou přihrávkou vybídl ke skórování Lukáše Kaulince a ten se v takových situacích nemýlí 1:1. A v 72.minutě nejpoctivější hráč letní přípravy Zdeněk Říha po přihrávce Musálka otáčí skóre utkání 1:2. Vyrovnání přichází až v nastaveném čase z kopačky Vlčka, vyrovnání mrzí o to více, že MFK dohrával utkání v deseti hráčích bez zraněného Romana Šťástky.  V  dalším týdnu nás čekají dva zápasy a to ve středu doma s U17 MFK F-M a v pátek v Sedlištích, oba začátky jsou shodně v 17:30.
Martin Blahuta: „ Chtěl bych poděkovat MFK, že jsme utkání mohli odehrát ve Stovkách, zradila nás kosačka :). Jsem rád, že jsme byli důstojným soupeřem a že po nedělní holomajzně s Kateřinicemi jsme hráli s velkým zápalem a kvalitně. Chci, aby se kluci fotbalem bavili, a to se ve čtvrtek na tréninku .... a v pátek ve Stovkách dělo."

Z WEBU MFK ....

  MATĚJ SVOBODNÍK A PATRIK BURDA ( PALKOVICE ) CHTĚJÍ PŘESTOUPIT DO FKS - JAK TO DOPADNE ?

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode