MFK F-M : NOVÝ JIČÍN 6:0 ( 4:0 )

09.03.2013 23:08

SOBOTA 9.3. 10:15 umělka Stovky

 

MFK F-M : NOVÝ JIČÍN 6:0 ( 4:0 )
VIDEO Z UTKÁNÍ ....
 
Branky: 13. Molnár ( Žídek )             1:0
             18. Švrček                           2:0
             23. Žídek  ( Ceplák )            3:0
             43. Teplý ( Žídek )               4:0
             55. Gulajev ( Mozol )           5:0   
             87. Gulajev ( Bačík )            6:0
 
Prepsl (61. Hlaváč) - Švrček, Coufal, Literák (61. Korneta), Žídek (61. Prokeš) - Pešek (61. Talián), Wozniak (61. Juříček), Mozol (61. Cesnek), Ceplák (61. Skotnica) - Molnár (46. Bačík), Molnár (46. Gulajev). Trenér: Milan Duhan.
 
Fanoušci se mohli opět přesvědčit,že zvěsti o dobré hře Lipiny jsou pravdivé ! Po výborném představení v Dubnici a v Kravařích ( tam chyběly pouze branky ) i dnešní utkání s divizním Novým Jičínem sneslo ty nejpřísnější kritéria ! Ustálená sestava ( otazníky visí nad sestavením útočné dvojice ) už ve 4.minutě Teplým po přihrávce Cepláka prověřuje pozornost brankáře NJ,ten však vytěsňuje na roh.O základní sestavu bojující Teplý v šesté a dvanácté minutě střílí těsně vedle. Ve 13.minutě už,ale Molnár po centru Žídka otevírá skóre předgenerálky na Prostějov – 1:0. Naši hráči hýří aktivitou a Švrčkův centr končí překvapivě v síti a v čase 18:28 vedeme 2:0. A jsme dál stoprocentní v proměňování šancí, Ceplákovu standartku posílá do sítě výborný hlavičkář Žídek – 3:0! Brankostroj se mezi 26. a 38. minutou zasekl, Teplý trefuje břevno, Molnár po akci Mozola pálí jen do gólmana a kapitán Literák hlavou míří těsně vedle. Diváci se další branky do poločasu přeci jen dočkali, Žídek posílá ostrý centr do „16“ a Teplý zvyšuje na 4:0. Mozol ještě před poločasovým hvizdem trefuje tyč. Hosté se za celý poločas nedostali za naši výborně pracující obranu, tým prostě šlape. 
Do druhého dějství se změnila pouze útočná dvojice a Bačík v 52.minutě střílí z voleje jen do středu brány. Bačíkův parťák Gulájev v 55.minutě zvyšuje už na 5:0 – další z pohledných akcí v tomto utkání. Po hodině hry dostávají příležitost se rovněž porvat o sestavu Hlaváč, Korneta, Prokeš, Talián, Juříček, Cesnek a Skotnica. V 63.minutě Bačík trefuje přesně, ale gólman vyráží, k odraženému míči se dostává Gulájev, ale blafák mu tentokrát nevyšel. O minutu později Gulájev pálí vedle. V 69.minutě moc nechybělo, aby se mezi střelce zapsal snad už doléčený Erik Talián, na to, že se letos dostal na hřiště poprvé, nevedl si vůbec špatně, ale to platí o všech střídajících hráčích, konkurence je opravdu velká. V 78.minutě chytře a dobře hrající Cesnek střelou z dálky protahuje brankáře hostí. V 87.minutě po přihrávce Bačíka,  Gulájev potvrzuje pověst zabijáka – 6:0. V 88.minutě ještě Bačík nedává tutovku, ale koho trenér Duhan pošle do útoku pro první jarní kolo ze čtveřice Teplý, Molnár, Bačík, Gulájev je záhadou. Soupeř si ani ve druhém poločase nevypracoval žádnou šanci a tak utkání končí za stavu 6:0 a mohlo to být i daleko víc, ale přesto je spokojenost na místě.  
 
Martin Blahuta : " Konkurence v týmu je obrovská,zdravá rivalita zvětšuje všem formu a je radost se teď na naší hru dívat ! Troufám si říct,že jsme silnější než na podzim !"
 
JAK TO VIDĚL DENÍK + ROZHOVOR S JAKUBEM TEPLÝM ....
 
FOTOGALERIE Z UTKÁNÍ : ....
ROZHOVOR S PETREM SOUKUPEM Z ON-LINE : ....
Třinec porazil .... a uzavřel kádr pro jaro .... !
Prostějovu se nedaří .... a prohrál i s .... !
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode