MFK F-M : REAL LÍSKOVEC 3:1 ( 1:1 )

23.03.2013 14:19

 

MFK F-M : LÍSKOVEC 3:1 ( 1:1 )
 
Branky: 25. Gulajev ( Pešek )         1:0
             45. Šrámek ( trestný kop ) 1:1
             76. Gulajev ( Pešek )         2:1
             89. Pešek ( Gulajev )         3:1
 
Prepsl  - Švrček, Coufal, Literák ( 46. Preči ), Žídek - Pešek, Wozniak ( 46.Cesnek ), Mozol, Ceplák – Gulajev,Molnár
 
Bohužel počasí vystavilo stopku prvnímu jarnímu kolu ( utkání s Prostějovem odloženo na 22.května v 17:00 – předběžně ) a tak se konala na umělce odveta s Lískovcem ! Real toto utkání pojal opět velice prestižně a dostal se už v 10.minutě po akci Dvořák – Ostrák do první šance zápasu,ale Prepsl šanci hostů zmařil. Nejfotbalovější okamžik celého utkání přichází v 11.minutě,to Pařenica chytrým lobem ze 40 metrů trefuje tyč ! Frýdek v tomto utkání nehraje dobře,ale ujímá se do té doby neviditelným Gulajevem vedení po přesném centru Peška – 25.minuta 1:0 ! Lískovec je dál aktivnější,naštěstí bývalý kapitán MFK F-M Němec netrestá nedorozumění mezi Literákem a Coufalem. V závěru první půle se do šance dostávají Gulajev a Mozol,ale střelecké pokusy končí v náručí opět pozorného Polacha . A mazáckým gólem z trestného kopu Šrámek zaslouženě stanovuje poločasový výsledek na 1:1 !
Do druhé půle přichází pouze 2 střídání na frýdecké straně : Cesnek s Prečim nahrazují ne zcela doléčené Wozniaka s Literákem, zbytek kádru posílí náš „B“ tým v utkání s Dětmarovicemi :  Hlaváč,Korneta,Prokeš,Juříček,Talián,Skotnica,Teplý,Bačík !
Druhá půle je přeci jen z naší strany lepší,ale koncovka není dokonalá,Molnár z dobré příležitosti pálí jen do golmana,Gulajem z ofsajdové,ale neodmávané pozice vytěžuje pouze roh,ale ani ty nejsou v dnešním utkání naší silnou zbraní ! V 76.minutě se prosazuje opět po spolupráci s Peškem- Gulajev a MFK F-M vede 2:1 ! V 83.minutě přidává svou třetí branku v utkání Gulajev,ale „Šráma“ uhádal ofsajd a tak stav 2:1 trval až do 89.minuty, kdy Pešek nadvakrát proměnil přihrávku od Gulajeva. Vítězství 3:1 nad naší možnou budoucí farmou viděl i trenér Třince Miroslav Kouřil a jestliže jsme se mu nechtěli předvést v tom nejlepším světle, tak se nám to dokanale podařilo:) !
Martin Blahuta : „ Vybrali jsme si slabší chvilku v pravý čas,vázla nám kombinace,útočníci nebyli vůbec nebezpeční a dokonce i obrana vyrobila spoustu chyb,které naštěstí soupeř nepotrestal.Snad už v příštím týdnu odehrajeme mistrák,proti Orlové,naše hra bude určitě vypadat jinak,dnešní výsledek by ale mohl zůstat:)!“
 
 NEZAPOMEŇ - úterý 26.3. 19:00 - 21:00 ON -LINE ROZHOVOR - RADEK GULAJEV ....
 FOTOGALERIE ....
 ROZHOVOR S RADKEM MYŠKOU ....
 ROZHOVOR S RADKEM GULAJEVEM ....
  
  
   
  
 Jak si dnes vedl náš B tým v KP :
  MFK F-M "B" : Dětmarovice 2:0 ( 1:0 )
  Branky : Bačík,Prokeš
  Hlaváč - Kovalík,Korneta,Junga,Prokeš - Javorek (46.Šigut ),Talián,Juříček,Skotnica ( 80.Kolář ) -
  Bačík,Teplý ( 87.Somr ) - trenér : Karel Orel
  
 
 Trenér B týmu Karel Orel může být po dnešním vítězství nad Dětmarovicemi 2:0 spokojen pouze z body,nikoliv však s hrou týmu !
 
    Dnes se mezi střelce zapsali Jiří Pešek ( za A tým ) a Jiří Prokeš ( za B tým ) !
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode