MFK F-M : UNIČOV 1:0 ( 1:0 )

17.01.2015 17:56

SOBOTA 17.1.2015 13:00

MFK FRÝDEK-MÍSTEK - SK UNIČOV  1:0 (1:0)
Branka: 38. Staško ( Šašinka ) 1:0
Rozhodčí: Vojkovský - Plevza, Bartek.
Diváci: 88.
 
1. poločas :  Prepsl - Ilko, Literák, Žídek, Mehremić - Ambrož, Ďuriška, Gašparík, Zapalač - Staško, Šašinka.
2. poločas :  Mihalek - Javorek, Literák, Coufal, Švrček - Talián, Lee Heesung, Binar, Just - Jurisić, Krčmařík. Trenér: Karel Orel.
 
        Do druhého přípravného utkání zimní přípravy vstoupili lépe domácí a už v 5.minutě trefil po závaru před uničovskou svatyní břevno Mehremič. V 10.minutě možná nová lipinská akvizice Michal Gašparík vyslal Šašinku do gólovky,ale ten podobně jako proti Bialsko Biala selhal. Uničov se postupně dostával z tlaku a mohl jít ve 20.minutě do vedení. Jenže faulující Prepsl skvěle zneškodnil pokutový kop Juřátkovi ! Frýdecko-místečtí fanoušci tak už v novém roce viděli tři penalty a pouze Mehremič svou penaltu proti Bialsko Biala sice až na druhý pokus proměnil.Naši hráči v prvém poločase zahrávali 8 rohových kopů a po jednom z nich ve 21.minutě sváteční střelec Literák netrefil po odraženém míči zařízení a to netrefil „Lity“ ani hlavou ve 24.minutě. Ve 26.minutě se o lipinský dres bojující Gašparík pokoušel z dálky překvapit brankáře hostů,ale ten vytěsnil jeho jedovku na roh. Ve 37.minutě hostující útočník se pokoušel překvapit Prepsla,ale ten výborným  zákrokem dokazuje , že je i díky trenérovi brankářů Láďovi Krabcovi  na začátku sezóny ve vynikající formě. A výtečnou střeleckou formu dokázal ve 38.minutě Staško,který se prosadil po spolupráci se Šašinkou 1:0. A spolupráce hroťáku ze 45.minuty se opakuje,jenže Staško tentokrát nemířil přesně a poločas tak končí 1:0,ale soupeř podal výborný výkon.
     Jestliže v prvním poločase se hrálo na obě branky,tak ve druhém už dominovali hráči v bílých dresech ! V 52.minutě našel dlouhým pasem Lee Javorka,ale ten trefuje pouze ochranou síť. Javorek v 54.minutě vybízí milimetrovou přihrávkou ke skórování Jurišiče,ale ten trefuje pouze tyč. V 62.minutě se opět Jurišič pokouší vstřelit branku,ale brankář Uničova je proti a kope se další roh.V 69.minutě se už početná skupinka našich fandů raduje ze druhé branky po spolupráci Binar - Just, jenže ta není uznána pro ofsajd a stav 1:0 trvá ! A trvá až do konce,protože další dvě šance Krčmaříka nebyly trestuhodně využity. A protože i míč po střele Švrčka skončil téměr v rybníce u Sauny končí utkání hubeným vítězstvím Lipiny v poměru 1:0! V dalším utkání přivítáme tým Jirky Hlaváče Hlučín a to ve středu 21.1. ve 13:00 ! V jaké sestavě tým trenéra Orla nastoupí je ještě nejisté o všech zkoušených hráčích se bude jednat v nejbližších dnech.
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode