MFK HAVÍŘOV : MFK F-M 4:7 ( 1:2 ) !!!

02.02.2013 14:22

 

 

MFK HAVÍŘOV : MFK F-M 4:7 ( 1:2 )
 
Branky :   22. Coufal ( Mozol )                0:1
                35. Koubek                            1:1
                37. Mozol ( trestný kop )        1:2
                53. Mozol ( odražený míč )     1:3
                54. Teplý ( Racko )                1:4
                58. Teplý (odražený míč )       1:5
                63. Coufal vlastní                  2:5
                73. Mozol ( Cesnek )              2:6
                85.                                       3:6
                86. Teplý ( Racko )                3:7
                88. Koubek ( penalta )           4:7       
 
Hlaváč – Švrček,Coufal,Korneta,Žídek – Racko,Mozol,Cesnek,Skotnica –  Molnár,Teplý   trenér : Milan Duhan                 
 
Po páteční večerní přestřelce s Valašským Meziříčím, přišla ještě větší kanonáda v sobotním dopoledni na umělce menších rozměrů v Havířově , který bude na jaře bojovat o udržení v divizi ! Náročný týden ( 7 tréninkových jednotek + 2 utkání )se sice zakončil výrazným vítězstvím,ale inkasovat 4 branky je až příliš na tým s druholigovými ambicemi. Do první šance utkání se tradičně dostal Teplý až v 17.minutě,ale branky si nechal až na 2.poločas. Vedení nad Havířovem jsme se ujali po rohu Mozola a hlavičce Coufala ve 22.minutě. Zaváhání Švrčka potrestal ve 35.minutě Koubek 1:1 ! Remizový stav dlouho nevydržel, protože Mozol prostě trestňáky umí 1:2 ! Poločasový hvizd nerozhodčího ( trochu ostuda,že utkání nebyl přítomen jediný sudí ! ) a stav 1:2 ! V tomto utkání trenér Duhan nestřídal, volno dostali staří pardálové Wozniak , Literák,Prokeš,Prepsl a nemoc zachvátila Peška,Bačíka,Gulájeva,Juříčka a zraněni jsou stále Forster,Talián a Ceplák !
Ve druhé půli upravuje Mozol na 1:3, o minutu později v 54.minutě zvyšuje Teplý na 1:4 a v 58.minutě znova Teplý už na 1:5 ! V 63.minutě se znova prosazuje Coufal,ale radost z toho nemá ani on ani brankář Hlaváč,branka je totiž vlastní 2:5 ! A brankové dostihy pokračují : Mozol a Teplý dovršují hattrick a na straně domácích se trefují Stachel a znovu Koubek a hokejový výsledek je na světě : 4:7 a to ještě své šance zazdili Teplý,Molnár,Racko a Skotnica trefil tyč ! V úterý nás čeká další soupeř,tentokrát druholigové HFK s Martinem Biolkem v sestavě !
 
Milan Duhan : " V utkání na menším hřišti jsme odehráli po velice náročném týdnu dobrou partii. Mrzí mě, že jsme dostali 4 góly, které byly po laxnosti hráčů a to samé se dá říct o nevyužitých šancích. Do příštích utkání se tento přístup i s narůstající únavou musí u všech hráčů zlepšit !
 
PS : pokladník týmu Michal Švrček si po tomto utkání mnul ruce ( snad pokladna se neztratí jako na Spartě viz. .... - zapni audio :) ) 2x hactrick ( Teplý,Mozol ), 2 branky z toho jedna vlastní Coufala ,kapitánská páska Racka ! A dodatečně je třeba poblahopřát lednovým oslavencům :
3.1. Martin Cesnek - 29
12.1. Jarda Juříček - 20
24.1. Martin Bačík - 24
26.1. Erik Talián - 21
a pozor v utkání s Opavou 29.1.oslavil 35 - Radim Wozniak ! Rozhovor s Radimem Wozniakem  .... ! A pro Radima .... !
FOTOGALERIE ( ne moc povedená ) : ....

NEZAPOMEŇTE NA ON-LINE ROZHOVOR S JANEM ŽÍDKEM ....

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode