Okresni pohár PALKOVICE : ŘEPIŠTĚ 2:1 ( 1: 0)

26.08.2010 17:13

 

PALKOVICE : ŘEPIŠTĚ 2:1 ( 1: 0)
Branky : 2.Lesniák ( Huška ) 1: 0
60.Lesniák ( penalta) 2:0
62. Číž ( penalta ) 2:1
Rozhodčí : Pokluda
Diváci : 47
Palkovice : Huška Jakub - Honěk,Závodný,Martínek,Biolek - Skurka ( 46.Patkaň ),Huška Jan,Lesniák,T.Vyvial ( 46.Galásek ) -Guzsi,Poledník (70.L.Vyvial)
Trenér : Martin Blahuta
Řepiště : Bernatík - Plonka,Kuboš,Honěk,Mikulenka -Urbiš,Kusák,Bezruč,Kružlík ( 63.Tofel ) Juhos,Číž
Trenér : Milan Svatonský

Oba trenéři dali příležitost hráčům , kteří nebyli v základních sestavách v mistrovských bojích, ale lépe se s tím vypořádali svěřenci trenéra Svatonského, ale nakonec se z postupu do druhého kola radovaly Palkovice.Už ve 2. minutě našel Huška Lesniáka, který se z hranice "16" trefil nejlépe jak to jen jde : vymetl šibenici 1:0 !Zbytek poločasu byly Palkovice pod obrovským tlakem, ale dvojka domácích Jakub Huška předváděl stejné kouzla jako v sobotu Smolík ! Po poločasovém mytí hlav Palkovice přece jen zlepšily hru a výsledkem byl faul na Hušku a kapitán Lesniák se z penalty málokdy mýlí 2:0 ! O 2 minuty později přesný rozhodčí Pokluda viděl netaktický faul domácího Hoňka a Číž snížil na 2:1.Řepiště ještě více zvýšily obrátky , vyrovnání viselo na vlásku , ale Palkovice cenný výsledek udržely až do konce !
Martin Blahuta : fotbal opravdu nemá logiku, podali jsme nejhorší výkon a přesto jsme opět zvítězili ! Hráči z lavičky si o místo v sestavě na Hukvaldy neřekli ! Můžu být spokojen pouze s postupem do 2. kola !

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode