ON-LINE ROZHOVOR S TRENÉREM MFK F-M MILANEM DUHANEM

24.07.2013 19:40

ON-LINE ROZHOVOR - 23.7.2013 - MILAN DUHAN 

Vítám u on-line rozhovoru trenéra MFK F-M Milana Duhana. Rád bych ti za web. položil taky pár otázek  
1. Sestav ideální sestavu z tvého působení na Stovkách ( 2011/12,2012/13 a začínající 2013/14 )
2. Jaký termín domácích utkání ti více vyhovuje - sobota 10:15 nebo sobota 17:00 ?
3.Máš možnost pozvat do příštího on-line rozhovoru někoho z nových posil. Kdo to bude a proč ? A polož mu již nyní 3 zákeřné otázky.
4.Kolik očekáváš fanoušků na utkání s Bohemkou ?
Dekuji Martine za pozvani.
1. Vsechny co jsem zde trenoval si zaslozi byt v tech sestavach, ve kterych jsme hrali.
2. Vyhovovalo mi 10:15h
3. Pokud by u nas hral Dalibor Vasenda, tak bych volil jeho.
A nyni ty otazky :
1. S jakym cilem zde prichazis?
2. Na jakem postu se nejlepe citis?
3. Co Ti dalo a vzalo pusobeni v FC Banik?
4. Pokud prijde vice nez 2000 divaku byl bych spokojen.
 
Byl jste se podívat na nějaký zápas bohemky,popř. v čem jsou její přednosti?
Velice rychli mladi hraci v utoku a na krajich. Jen v tom zapase chybel Senkeryk, ktery asi proti nam nastoupi.
 
Pane Duhane jak jste spokojený s práci Martina Blahuty? :-)
S praci M. Blahuty jsem velice spokojen. Ma fotbal velice rad a dela pro neho vice nez maximum. Takovi lide jsou pro tento klub ti pravi a melo by jich zde delat co nejvice.
 
Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli je normální že kouč U-19 p.Krabec při tréninkových jednotkách a zápasech nadává svým svěřencům do k....ů a používá i jiné vulgarismy proti klukům. Myslím si že s takovou to ty kluky, kteří mají 17,18 let přestane po chvíli bavit když je někdo bude urážet jen proto , že jim to třeba zrovna nejde na hřišti. Jinač přeji mnoho štestí v sobotním uzkání i celé druholigové sezone. 
Takovy vyraz v jeho koucinku jsem nezaznamenal. Sleduji ho uz dlouho a toto jsem opravdu nikdy z jeho ust neslysel. Jeho vyraz je obrovsky temperamentni a jsem prevedcen, ze je to nejlepsi mozna volba pro hlavniho trenera SCM a U19. Take pevne verim, ze se mu podari tyto kluky dostat na vyssi uroven tak, jak to predvedl v minulem roce u muzstva U15. Bohuzel moc casu nemame a napravovat chyby predeslych je v tomto veku tezsi naz v prave zminovane kategorii zakovske.
 
Jak to tady sleduji tak nechépu všechny rádoby fandy,kteří chtějí úspěch trenérů,hráčů očernit,jak v mužích tak v dorostu ! Je třeba spíš poděkovat jak trenárovi Duhanovi,Orlovi,Blahutovi tak Mrázkovi a Němcovi za to co s týmy za 2 roky udělali a nakonec i postoupili ! Je třeba rovněž poděkovat fanouškům a v sobotu se ukáže jestli jsme ti praví a to ukáže hned sobotní zápas ! Rád bych taky poprosil o zrušení odkazů na stránkách MFK a zrušení rádia na tomto webu. A teď konečně k otázce - bude mít město potažmo klub na 2 tak vysoké soutěže a proč si k tomu přibral ještě farmu ? Vždyť ty hráše nemůže uživit ! Pane Duhane, vím,že jste odpovídal že na téma Wozniak nebudete odpovídat,ale i mě to opravdu zajímá ! Nepřeci nechcete ať se o vás povídá,že se nesnesete se staršími hráči. Budeme vám držet palce nejen v sobotním utkání ale i v celé sezóně !
Dekuji Vam za nazor.
Jak jsem jiz psal nize o tomto je pro me ztrata casu psat.
 
Dobrý večer předem Vám chci pogratulovat k postupu a popřát hodně stěstí ve 2.lize. Chtěl jsem se zeptat kdo z příchozích hráču z dorostenecké kategorie má největší predpoklady a proc? děkuji a Hodně štěstí
Dekujeme za Vasi gratulaci.
Myslim si, ze nejvetsi predpoklady ma Taomas Hopp a to jak po strance mentalni, tak po strance fotbalove. Spise bych ho ale videl na kraji obrany, nez v jeho stredu, kde ma mensi limit v jeho vysce.
 
Ať to v sobotu vyjde, máme dát jedničku  
Moc bych si to pral a udelame pro to maximum.
 
Budete hrat proti bohemce ve složení 5 - 3 - 2 nebo klasicky 4 - 4 - 2 ?
Toto bych rad neprozrazoval. Doufam, ze to pochopite. Dekuji.
 
Dobrý večer, na nic se ani nechci zeptat, jen popřát hodně štěstí! Pokud je někdo "skutečný fanoušek" svého klubu, měl by týmu, potažmo trenéru, věřit, a ne hledat problémy, jako někteří zde diskutující. Dlouho jsme čekali na soutěž, která F-M náleží, tak si tu sezonu všichni užijme! Takže v sobotu v modrobílém na Stovkách!!
Dekujeme moc za Vasi prizen a rozumny nazor.
Ja se za ty dotazy nezlobim. Myslim si totiz, ze oni dotazujici jsou neinformovani a slysi jen nejake stripky z dobre informovanych zdroju.
 
Dobrý den, Nemyslíte, že by bylo fér dát více šancí hochům, kteří si to "vykopali", než těm kteří přisli jako posily. Samozřejmě některé posty skoro všichni hráči opustili, ale na některých zůstali a přišla jim konkurence. Přeci si to kluci uhráli a odmakali a někteří přisli k hotovému, ikdyž už mužstvo buď opustili, a nebo se jako odchovanci nevrátili, aby pomohli....Nikde není řečeno, že i méně zkušené mužstvo, které si sedí a šlape toho uhraje více...
Tu sanci maji, jsou v muzstvu a maji sanci hrat. Pro nas jako trenery je povinnosti vybrat tech 11 nejlepsich v danou dobu z tech vsech, kteri jsou v muzstvu k dispozici.
 
Dobrý večer chtel bych se zeptat jestli jste neuvazovali o prichoud nejakeho ostrileneho a zkuseneho hrace jako byl drive treba wozniak v msfl? Take bych se chtel zeptat co presne bylo za jeho odchodem? Diky a apreju at se dari ve FNL
Meli jsme jednoho takoveho v hledacku, bohuzel z toho seslo.
Jak jsem zminoval nize o tomto psat je nyni uz ztratou casu.
 
K předchozí otázce a proč hrál za farmu proti Heřmanicím spolu s Hynkem Prokešem a nastoupí oba v zakladu proti Bohemce?
V pripravnych utkanich registrace neni potrebna a v souteznich ano. Pevne verim, ze se nam toto v tomto tydnu podari dotahnout do konce.
 
Zdravím, které týmy podle vás letos postoupí a které sestoupí z FNL?
Postoupi Hradec a Budejovice.
Nikomu bych sestup nepral a pevne verim, ze se tomu vyhneme.
 
Ma nekdo z dorostencu smlouvu ?  
Ne nema.
 
 
Dobrý den, pane Duhane. Proč ste ,,vyhodili" maséra Pavla Kocicha a přesunuli ho k dorostu. A dosadili tam čistě z protekce a známosti pana Krabce? Asi v tom nebyly profesní důvody, mám pravdu?
O kvalitach Ladi Krabce nema cenu vubec polemizovat. Pro dorostenecke kategorie maser a fyzioterapeut byl potreba uz davno. Toto reseni je zdaleka pro vsechny zucastnene nejlepsi. Skoda, ze v techto pripadech nekteri vidi pouze negativni souvislosti a ne prinosne pro vsechny v klubu, kterych se to tyka.
 
Když se tak dívám na SOUPISKU která byla na jaře tak mi v ní chybí wozniak,teplý,gulajev,bačík,ceplák,cesnek,skotnica ! kdo vám z nich bude chybět nejvíce ? co to vedení předvedlo za divadlo když wozniaka nejdříve odstavilo z pracovních důvodů a potom z výkonostních důvodů   jak to tedy vidíte vy ?
Tezko rict. Doufam, ze nam chybet nikdo nebude a ze nove prichozi tyto hrace plnohodnotne nahradi.
O tomto s Vami zminovanym hracem se nechci vubec zdrzovat.
 
Taky vám blahopřeji k postupu,ale máte z postupu radost,když to je vlastně administrativní cestou ?
Máte přehled kolik se už prodalo permanentek ? Proč nezůstal úspěšný kádr více pohromadě a kolik je změn v realizačním týmu ? Proč nepokračoval úspěšný trenér Mrázek u U19 ? Zatím moc děkuji za odpovědi, určitě nebyly poslední  
Dekejeme za uprimne blahoprani.
Postup je odmenou za odvedenou tvrdou praci vsech zainteresovanych v klubu. Radost z neho je opravdu obrovska. Neni to zadne koupeni souteze, jako to bylo kdysi u Karvine, nebo jinych tymu. Je to z legislativniho hlediska zcela spravedlive a normalni.
O prodeji permanentek prehled nemam. O zmenach v kadru jsme psal jiz nize a to same o treneru U19. Zmeny v realizacnim tymu obsahuji vymenu maseru mezi Pavlem Kocichem, ktery se zaradil na stejnou pozici u dorosteneckych muzstev a k nam prichazi velice zkuseny odbornik Lada Krabec, ktery zde chce Pavlovi a daslim predat sve zkusenosti, ktere jsou obrovske jak z ligove, tak reprezentacni kopane. Lada Krabec se bude rovnez starat i o pripravu brankaru v obou muzskych muzstvech misto Svati Schafera, ktery se bude venovat brankarum v kategoriich U16 a U17.
 
Zdravím pane duhane chtěl bych se vás zeptat jaký cíl si dávate pro letošní sezonu v 1 nfl se kterým umístěním budete spokojený. děkují za odpověd přejí vám osobně hodně štěstí hodně vítězných zápasu at dosahnete takového umístění se kterým budete spokojený.věrný fanoušek frýdku-místku.
Dekujeme velice za Vasi prizen.
V nadchazejici sezone bychom byli urcite spokojeni s umistenim, ktere by nam dalo jistotu ucasti ve FNL i pro pristi rocnik 2014/2015.
 
1) Mel jste nekoho zajimaveho hledacku posil,ktereho jste chtel velmi moc privezt,ale nepodarilo se to?
2) Na muj vkus chybi v tymu nejaky veteran co ma odkopano neco v 1.lize a prinesl by tymu zkusenosti,nemyslite?
3) Je velmi tezke ziskat o klubu detailnejsi informace o hospodareni klubu,s jakym rozpoctem budeme operovat v 2.lize,povedlo se privezt noveho sponzora a ci pridali vice stavajici? Snazilo se vedeni zkontaktovat nekoho z velkych hracu v okoli? Drive se napr.verejne mluvilo o podpore HMMC v pripade postupu vyse, probehly nejake schuzky? Prece jen je to obrovska firma u F-M s velmi kladnym vztahem k fotbalu... Staci se podivat jakym zpusobem dotuje Skoda velmi bohatou Mladou Boleslav v 1.lize
Hodne uspechu v 2.lize preju!  
Dekujeme za prani.
1. Meli jsme v hledacku jednoho zkuseneho hrace z regionu, ktery dnes hraje v jednom prazskem klubu.
2. Timto hracem bychom toto vyplnili, bohuzel z tohoto transferu seslo.
3. O techto vecech moc nemam prehled. Myslim si vsak, ze nejaky generalni partner z tohoto regionu klubu velmi chybi a moc by mu pomohl.
 
Uvažovali jste o Juniorské lize pro mládež?
Pro nas byla prioritni nejvyssi muzska soutez pro nase mlade hrace. Spojeni s farmou je pro nas idealni.
 
Dobrý den, chci se zeptet na pár otázek...
1) jaké podle vašeho názoru čeká lipinu umístění v NFL?
2) jste spokojen s novými posilamí v kádru?
3) Která dvojice se Vám nejvíce zamlouvá do základní sestavy (Hynek Prokeš, Soukup, Lukáš)
4) jaké si myslíte že má Kuba Teplý šanci se prosadit ve velké konkurenci jihlavy?.....jinak hodně štěstí ve 2 lize, ..blahopřeju k postupu! :D      
V prve rade dekujeme za balhoprani a nyni k otazkam.
1. Byli bychom radi za kazde umisteni nad 14. misto.
2. To se uvidi az v samotne soutezi.
3. Petr Soukup ma deficit, ze se vratil z FC Banik po zraneni ve spatnem stavu. Kazdym dnem je to lepsi, ale zatim to jeste neni ono. Takze zatim je dvojice Prokes, Lukas prioritni.
4. Zalezi na nem samotnem. Nedokazu posoudit, jaka je tam konkurence.
 
Zdravim Milane v prve rade congra k vytouzenymu postupu,kde uz bylo na case,nekam to zase posunout i po ty sportovni strance.Co by jsi rekl vzit jako snajpra na hrot Roberta Raka https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Rak
dvakrat nejlepsiho strelce Corgomn ligy v dresu Nitry(mozna info by ti mohl dat i Pavel Hapal,kterej ho tam vedl..)uz hraje v Rak,jen nizssi soutez,ale na sezonu by podle mne byl vynikajici,skoda,ze Hynkovi chybi vetsi zaujeti,jink vyber mista timing ma dobrej,proste hrozna skoda toho zaujeti,jinak by mohl bejt uplne nekde jinde,zato zase musim pochvalit Soukyho-ten to ma dany,zase trosku chybi to druhy-no je to jen muj pohled-chtel,jsem hodit do placu jen Tip.Tak,at se dari..mozna trochu vic odstupu a tvrdy ruky... 
Diky za gratulaci a tip. A taky vse dobre.
 
Chtěl bych se Vás zeptat jako sportovního manažera klubu: myslíte si, že se dá pořádně trénovat dorost s jedním trenérem v počtu přes 20 hráčů? Je pravda, že starší dorostenci budou na všechny zápasy jezdit v den zápasu a případně i vlakem? Budete něco dělat pro lepší reprezentaci těchto hráčů, už nyní skoro jako jediní vypadají při tréninku a přejezdu na zápasy jako soubor dobrovolníků, kteří hrajou za oddíl SK Vojkovice - hold slušný oddíl....
Pokud je trener dobry da se trenovat kazde muzstvo jen jednim trenerem. V den zapasu budou jezdit i muzi A na mistrovske utkani a budou jezdit take vlakem. Takto jezdi i muzstva GL v muzske kategorii. Je to rozhodne pohodlnejsi a financne vyhodnejsi. Dale si myslim, ze urcity materialni standart pro nase dorostence je vytvoren. Samozrejme budeme delat vsechno pro to, aby se i tento hlavne pro treninkove vybaveni zlepsil.
 
Dobrý večer pane Duhan, chci se zeptat za jakou finanční nebo hráčskou kompenzaci přestoupil Jakub Teplý do Jihlavy? Děkuji za nevyhýbavou odpověď  a přeji vydařenou sezónu v FNlize
Dekujeme. Odesel za tabulkovou hodnotu pro muzstva GL a hostovani Honzy Dobrovolneho do konce roku 2013.
 
Dobrý den,sledoval jsem vaše přípravné zápasy a musím říct,že se mi líbily nové posily,konečně to vypadá že všichni bojují jako jeden muž tak snad to vydrží i do 2.ligy  ještě jsem se chtěl zeptat proč neangažujete takové hréče jako Kovář nebo Přecechtěl z Orlové? jsou to hráči z regionu a oba proti nám výborně zahráli,navíc Kovář nám vžfy v minulosti střílel goly.děkuji za odpověď a přeji hodně zdaru v nové sezoně
Take doufam, ze budeme ve FNL bojovat vsichni za MFK F-M jako jeden muz a ze tomu budou odpovidat i vysledky. U Vami zminovane dvojice hracu si myslim, ze to jsou opravdu skveli fotbaliste, kteri stoji za uvahu a v nasich uvahach jsou uz delsi dobu. Dale si myslim, ze tito hraci musi hrat v zakladni sestave, ale kdybychom je angazovali, tak na misto Kovare u nas je Mozol a v utoku byl Teply s vracejicim se Soukupem. Za Tepleho jsme vedeli, ze se bude vracet Prokes a tim padem nebude misto pro Precechtela. Spise se s Orlovou jednalo o Silveirovi, ktery je dneska u nas a vice hracu z Orlove by jsme nedostali. Nicmene v budoucnu je to mozne.
 
Za jak dlouho si myslíte že se kluci sehrajou ? A jak to vidíte že dopadnete na konci sezóny ? Jinak Hodně štěstí ! a Lipina do toho !    
Nekdy si muzstvo sedne hned a jindy k tomu nedojde nikdy. Myslim si, ze hraci pokud jsou dobrymi, si dokazou vyhovet a pevne verim, ze takove hrace mame nyni v muzstvu. Pral bych si, aby jsme byli na konci sezony na 14. a lepsim miste, ktere by znamenalo ucast ve FNL i pro pristi rocnik 2014/2015.
 
Dobry den,proc jste neprodlouzili smlouvu radku gulajevovi,myslim si ze by mel na druhou ligu nebo ne
Po projednani hracskeho kadru s vedenim klubu jsme u Radka Gulajeva vyhodnocovali jeho prinos po strance sportovni a financni. Ani v jedne strance jsme jeho prinos nevideli na takove urovni, ze bychom meli zajem o jeho dalsi pusobeni v nasem klubu.
 
Dobry den, chtel jsem se zeptat, jak se kluci maji sehrat, kdyz porad co pul roku obmenujete sestavu a ted dokonce prislo cca.8 novych hracu a na pripravu jste meli jenom 3 tydny?
Dekuji za odpoved
Toto souvisi s odchody a spokojenosti s hraci v minule sezone. I pres vynikajici sezony a spokojenosti hracu u nas v klubu, cili nikdo by nechtel odejit, tak by mel v tymu byt alespon maly pohyb hracu smerem ven i dovnitr. Pomaha to udrzovat zdravou konkurenci mezi hraci.
 
Dobrý den chtěl jsem se zeptat jak jste spokojen s klukama, kteří vyšli dorosteneckou kategorii a začli s Vámi letní přípravu. Děkuji a přeji mnoho zdaru v 2 lize.
S nekterymi jsme velice spokojeni a nekterymi bohuzel mene. Jedno je fakt a to ten, ze prichazeji s nedostatecnou prupravou na muzsky fotbal. Doufam, ze zmenou v treninkovem procesu a pristupu k hracum v dorosteneckych kategoriich tento deficit pro budoucnost fotbalistu v MFK F-M odstranime. Je to dulezite hlavne pro rychlejsi a plynulejsi prechod do muzske kategorie.
 
Dobrý den, chtel bych se zeptat na dalibora vasendu, ktery za nas nastoupil v jednom z pripravnych zapasu, jak to s nim vypada, nebo kde bude pusobit? A dale jestli jste neuvazoval jeste o nekom z FCB? Diky a snad se nam bude ve druhe lize darit.
S Daliborem jsme domluveni, ale bohuzel s FC Banik jeste ne. Doufam, ze uz zitra budeme spolu jednat a uzavreme dohodu o hostovani Dalibora u nas v MFK F-M. Meli jsme zajem jeste o jine hrace, ale bohuzel jednani s FC Banik v jednom obdobi ustala a obnovila se teprve nedavno.
 
Dobrý den.Bude Honza Žídek nastupovat ve stoperské dvojici,jako v přípravě?
Honza Zidek je hrac, ktery je vyuzitelny na vice postech v sestave. Jestli bude prvni utkani hrat ve stoperske dvojici, nebo na levem obranci dneska nevim, protoze je v jednani jeden hrac, ktery jeste neni administrativne doresen.
 
Proc jste se nedomluvili s trenerem Petrem Mrazkem na pokracovani u dorostu ?
Po projednani trenerskych postu mladeze na vykonnem vyboru MFK Frydek-Mistek tento rozhodl o tom, ze panu Mrazkovi smlouva na dalsi obdobi nabidnuta nebude. Duvodem byla nespokojenost s plnenim jeho pracovnich povinnosti ve funkci hlavniho trenera SCM.
 
Jak vidite anbice naseho prvoligoveho dorostu ? diky za odpoved
Ambice pred sezonou jsou stejne u U19 a muzu A. To je zachovani prislusnosti v obou soutezich i pro pristi rocnik 2014/2015.
 
Zveřejníte platy hráčů jako to udělal pan Hrdlička v Teplicích?
Nemyslim si, ze bychom to udelali. Pokud by bylo rozhodnuti jen na me, urcite bych to udelal. Myslim si, ze by timto zverejnenim ubylo dost smyslenosti o ohodnoceni hracu.
 
Pane trenére je třeba celému týmu,realizačnímu týmu poděkovat za postup   Ale jak jste tvrdil,že kádr zůstane pohromadě tak to asi nebude zcela pravda, že ?
Dekujeme. K Vasi otazce. Nemyslim si, ze by kadr nezustal pohromade. Odesli hraci, kterym zde koncilo hostovani, anebo sli za lepsim. Za ne musi prijit nahrada, coz se stalo. Zaklad muzstva je ale porad stejny.
 
co si mislite jak budete hrat 2 ligu děkují 
Dobry vecer, velice bych si pral, aby nase muzstvo hralo dustojnou roli v teto soutezi a obohatilo ji.
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode