OP - 19.KOLO - FK STAŘÍČ : JANOVICE 3:2 (0:1)

10.04.2024 09:36

SOBOTA 6.4. 2024 15:00

                             OKRESNÍ PŘEBOR 19.KOLO
                         FK STAŘÍČ : JANOVICE 3:2 (0:1)

Branky:    43. Boor
                     0:1
                55. Míček (Malý)        1:1
                63. Pešek (Matula)     2:1
                69. Jukl (Musálek)      3:1

                89. Roháček Jan         3:2
Rozhodčí: Pokluda – Němec, Šašinka
Diváci: 88
Kocián - Jukl, Malý,Rusz, Király – Matula, Musálek, Pešek D, Slíva – Kuča, Slíva
Střídání : 51.Velička – Míček      60.Kuča – Kurečka  70.Slíva - Berek
                 80. Király, Matula – Velička, Slíva    
Trenér: Martin Blahuta    
                                 Pod Okruhlou se po dlouhém čase servírovala óda na fotbalovou radost, sice hráči FKS po třetí v řadě prohrávali v poločase 0:1, ale díky mimořádnému výkonu ve druhém poločase se prodlužuje naše jarní série bez porážky a tentokrát to odnesl tým trenéra Hořínka Janovice po výsledku 3:2.
                                Téměř kompletní kádr Staříče (chyběl jen Janota) od prvních minut utkání hrál vyrovnanou partii s lídrem OP, Janovice sice měly více ze hry a v 16 minutě Hamrozi mohl otevřít skóre utkání, ale bývalý hráč Janovic náš brankář Kocián jeho střelu lapil. Ve 33 minutě trefuje Sedlák tyč a bohužel pro domácí se dvě minuty před poločasem prosazuje Boor, ten zase působil v dorostenecké kategorii právě ve Staříči. Poločasový stav 0:1 je tak asi zasloužený, ale i šťastný.    
                              Ovšem poločasová „HECOVAČKA“ v kabině    změnila ráz druhého poločasu, kosmetické změny v sestavě se vyplatily, Velička se posunul na pravou zálohu, Matula naopak na levou, v 51 minutě šel na plac rychlonohý Míček a po čtyřech minutách pobytu na hřišti Martin skóroval 1:1. V 63 minutě se po ose střídajícího Kurečky -  Matuly se do prázdné brány prosazuje Pešek 2:1, to byla akce! A je tady další změna skóre, Musálek centruje před bránu Polácha a všudybyl Jukl hlavou zvyšuje už na 3:1 a na tribuně je veselo, jak už dlouho nebylo. A to ještě před třetí brankou o minutu dřív nechal Míček vyniknout Polácha! Janovice se nechtěly spokojit s nepříznivým stavem, v některých chvílích měli hosté drtivý tlak, ale naše obrana pracovala znamenitě a i útočník Kurečka v závěru zápasu hodně naší přetížené obraně pomáhal a skvěle! Těsně před koncem hrací doby snižuje Roháček na 3:2. Hru vabank hostů mohl potrestat střídající dorostenec Berek i Musálek, ale Polách nechal Janovice stále ve hře.Ve hře nechal hosty nastaveným časem i rozhodčí Pokluda, ale nakonec foukl do píšťalky v čase 95:38 a mohla propuknout veliká radost nejen na střídačce, mezi hráči i fanoušky, ale i v Nošovicích! Nošovice se mohly posunout do čela tabulky, ale po remíze v Písku jsou jen druzí! A Staříč? Ten pokračuje ve famózní jarní jízdě a v jarní tabulce je na druhém místě s bilancí 4 3 1 0 10:7 10 + 4! A teď nás čeká derby zápas v Chlebovicích, který rozhodně náš tým nepodcení! Krásné fotbalové odpoledne bylo završeno po zápasovou losovačkou bulletinů, prostě fotbalová radost ve Staříči!
Martin Blahuta: „Máme deset jarních bodů, je jasné, že výsledky mohly být i odlišné, ale tento tým chce být na jaře nejlepší a zatím se to daří. Vytvořil se dobrý bojovný tým, který táhne za jeden provaz, a třeba v tomto utkání nám pomohli všichni střídající hráči Míček brankou po čtyřminutovém pobytu na hřišti, Kurečka po třech minutách byl u druhé branky a mladý Berek taky hru oživil. Ještě jednou díky všem, kteří se podíleli dnes na našem vítězství! Strašně bych si přál, abychom další utkání v Chlebovicích rozhodli v náš prospěch dříve, aby se dostalo i na Imrička, Hromádku a třeba i na dorostence aby zažívali mužský fotbal!



 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode