POSEZÓNNÍ UTKÁNÍ - MFK F-M U17: PALKOVICE 3:2 ( 1:1 )

26.11.2016 17:00

PÁTEK 25.11. 2016 18:00

                                        MFK F-M U17 : PALKOVICE

                                                                                MFK Frýdek-Místek
Branky:    4. Pavelka                             1:0
              31. Stavrovský ( sam. akce )   1:1
              51. Vrtný ( Kusý )                    1:2
              56. Vrubel                                2:2
              66. Akritidis Andreas               3:2
Rozhodčí :     Poledník
Diváci : 18

Valas – Závodný, R.Merta, Honěk, T.Vyvial – Skalický, Lesniak, Svobodník –.Skurka, Kusý, Stavrovský
Střídali : Vrtný, Minarčík

               Posezonní utkání na umělce ve Stovkách odehrály oba týmy v nevídaném tempu, ve velké kvalitě a štěstíčko se přiklonilo nakonec k domácím mladíkům, kteří po poločase 1:1, zvítězili 3:2!
            Už ve čtvrté minutě se nádherně trefil Pavelka a zdálo se, že U17 nás přejede :)! Jenže  naše silně omlazená sestava předvedla nadstandardní výkon, který byl ve 31.minutě korunovaný brankou taky dorostence Stavrovského 1:1. Do poločasu už branka nepadla,i když příležitosti byly na obou stranách, ale my jsme v koncovce selhávali a šance Lipiny bravurně likvidoval brankář Roman Valas!
           První možná zimní posila Palkovic Jan Vrtný ( zatím hostuje ve Staříči z Fryčovic ) po geniální přihrávce doléčeného Kusého v 51.minutě otáčí skóre utkání ve prospěch pátého celku OP Palkovic! Bohužel naše vedení trvalo pouze 5 minut než vyrovnal Vrubel. V 66.minutě  řecká akvizice v modrobílých barvách Akritidis Andreas zajišťuje znovu týmu trenéra Žižky vedení 3:2. Palkovice by si za svůj výborný výkon zasloužily aspoň remízu, šance ( Minarčík, Vrtný, Kusý ) na to byly, jenže gól už nepadl a tak 40-tý letošní zápas pod trenérem Blahutou končí porážkou 3:2!
Martin Blahuta : „ Už dlouho, jestli vůbec někdy jsem nebyl tak spokojen v přípravném utkání s výkonem všech hráčů jako dnes.Vyrovnali jsme se frýdeckým mladíkům ve všech směrech a přitom to co odtrénují hráči MFK za týden, to někteří naši hráči neodtrénovali za celý podzim.Asi to byl náš nejlepší podzimní výkon a přitom nás tolik chybělo. Dorostenci Stavrovský,Svobodník i Minarčík znova svým výborným výkonem dokázali, že by už měli přejít do mužské kategorie a zvýšit tak konkurenci v týmu, který teď šlape jak hodinky! Jsem moc rád, že se toto utkání odehrálo, ikdyž loni mě zápas v tomto termínu stál místo v Dobraticích .... ! Každé takové utkání ještě s tak kvalitním soupeřem a na tak kvalitním hřišti, to je velká zkušenost pro náš tým.

Jan Žížka ( trenér U17 ) : video rozhovor ....

FOTOGALERIE NEJEN Z TOHOTO UTKÁNÍ ....

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode