PŘIPRAVNÉ UTKÁNÍ NOŠOVICE : PALKOVICE 3:2 ( 0: 1 )

29.07.2011 23:02

pátek 29.7. 2011 18:00

NOŠOVICE : PALKOVICE 3:2 ( 0:1 )
Branky :
4. Honěk ( Poledník )  0:1
56. Šebesta               1:1
61. Šebesta               2:1
82. Brantal ( Slípek )   2:2
92. Šebesta               3:2
 
Palkovice : Musil - T.Vyvial ( 30. Závodný ),R.Merta,J.Merta - Skurka,Huška,Kusý,Brantal - Slípek ( 46.Kašajík ),Honěk,Poledník ( 62. Slípek )
                                                                                                                                            Trenér : M.Blahuta
 
Bez tradičních opor  a hráčů kádru: Galásek,Guzsi,Habrnal,Huška Jan,Lesniák,Marciňa,Patkaň,Smolík nastoupili svěřenci trenéra M.Blahuty k prvnímu přípravnému utkání sezóny 2011/12 na hřišti ve Lhotách proti účastníku OS týmu Nošovic. Už ve 4. minutě po geniální přihrávce Poledníka otevřel skóre utkání už zcela uzdravený Honěk 0:1. V palkovické svatyni nastoupil Musil ( Smolík i Huška dovolená ) a po mnoha chybách naší defenzivy doslova čaroval a poločasová nula na jeho kontě byla zasloužená ! Naši hráči v 1. poločase naopak " zazdili co mohli " : Skurka 2x,Honěk 2x a po jedné šanci nevyužili Brantal,Kusý atd.
Nošovice během 5 minut vývoj utkání otočili a Palkovice dál zahazovaly jednu šanci za druhou ! V 82.minutě  Brantal alespoň vyrovnal a když v 90. minutě Huška 2x trefil tyč, přišel trest z kopačky Šebesty a domácí brankou v 92.minutě ( trenéři Adamík a Blahuta se domluvili sehrát 2.půli - 50 minut ) vítězí 3:2 !
 
Martin Blahuta : " Sice jsme ještě během letní přípravy netrénovali střelbu, ale zahodit opravdu minimálně 15 šancí je trestuhodné ! Mladíci ( T.Vyvial,Skurka,Brantal ) se dnes sami přesvědčili , že mužský fotbal je daleko rychlejší a přechod do mužů bude složitý ! Naopak " matadoři " ( Poledník,J.Merta ) znova dokázali , že tým je ještě nutně potřebuje ! Provizorně chytající Musil byl výborný, ale jeho zkrat v závěru utkání raději nebudu komentovat ! Do prvního mistráku nás čeká ještě hodně práce , ale taková malá facka přišla určitě vhod ! Musíme tým posílit, už se na tom pracuje, snad ve středu s Frýdlantem se objeví 2 potřebné posily !

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode