RAŠKOVICE : PALKOVICE 7:1 ( 2:0 )

22.02.2016 18:57

NEDĚLE 21.2. 16:00 UMĚLKA STOVKY

                                                             RAŠKOVICE : PALKOVICE 7:1 ( 2:0 )
Branky :     za Raškovice 1, 29, 64, 66, 68, 81, 86
                  90 .Farský    7:1

1.poločas : Smolík – Galásek, R.Merta, J.Merta, Kocúr – Burda, Magera, Huška, Varga – Musil, Andrle
2.poločas : Smolík – Galásek, R.Merta, Magera, J.Merta – T.Vyvial, Musil, Huška, R.Skurka -  Honěk, Kocúr                                                                                                                            

 V 60.minutě nastoupili : Farský, Dulava,Burda,Varga a zbytek utkání střídáno hokejově !

              Náročné soustředění ( 7 tréninkových jednotek + utkání .... ) bylo zakončeno ve Stovkách, kdy jsme sice výsledkově propadli, ale herně určitě ne !
             Už ve 24.sekundě se Raškovice ( 1.B.třída ) ujaly vedení po zaváhání krajního halfa Burdy a celé obrany 1:0! Ve třetí minutě mohlo být srovnáno, centr Musila nedokázal do sítě zasunout hlavou Varga. V 11.minutě Musil nevyužil zmatků v raškovické obraně. O pět minut později odražený míč od Hušky jen těsně minul bránu Raškovic. Ve 22.minutě po skvělé spolupráci Kocúr – Andrle – Huška nezakončil gólem tuto moderní akci Musil a přitom bychom si to určitě zasloužili. Bohužel ve 29.minutě Raškovice zvýšily na 2:0 a tak Palkovice hrály lepší fotbal, jenže góly střílely Raškovice! Kontaktní branku měl ve 42.minutě na kopačce Andrle, jenže nedal, a tak poločas skončil nezaslouženě 2:0.
           Do druhého poločasu nastoupila zcela jiná sestava Palkovic, ale i ta až do 60.minuty fungovala výborně. V 60.minutě odstoupili J.Merta, Galásek, Magera, Kocúr a bylo zle! Během 4 minut jsme třikrát inkasovali (64,66,68) a bylo po zápase. V závěru padly ještě tři branky (2x Raškovice 81,86) a konečnou podobu výsledku v poměru 7:1 stanovil před závěrečným hvizdem „Kema“ Farský! Další přípravný zápas se hraje v úterý 1.března v 18:30 ve Stovkách s dalším celkem 1.B.třídy Hukvaldama!
Martin Blahuta: " Až do 60.minuty jsem byl až na zbytečně inkasované branky a nevyužité šance maximálně spokojen! Dnešní utkání jasně dokázalo, jak jsou týmu prospěšní starší hráči J.Merta, Galásek, škoda jen, že své zkušenosti nepředá týmu Franta Musil, jeho reakce týmu moc neprospívají, snad se to v dalších utkáních změní. Jinak soustředění splnilo moje představy, kolektiv se stmelil a taky věřím, že do něho rychle zapadnou Kocúr s Vargou, byli v dnešním utkání vidět a do základní sestavy určitě patří, jen musí změnit přístup k fotbalu a docházku na trénink. I když to výsledkově nedopadlo dobře, jsem přesvědčen, že na jarní boje budeme dobře připraveni a pro mnohé nereálný cíl zachránit se, je splnitelný!"

FOTOGALERIE Z CELÉHO SOUSTŘEDĚNÍ ....

VELKÝ DÍK PERSONÁLU PENZIONU U FANDY ....






                                                                    


 
                                                                                                                                                  


 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode