ŘEPIŠTĚ : PALKOVICE 8:0 ( 3:0 )

08.02.2016 13:09

NEDĚLE 7.2.201610:00

UMĚLKA VRATIMOV

ŘEPIŠTĚ : PALKOVICE 8:0 ( 3:0 )

Branky :           29. Neumann  1:0

                        33.Bobík          2:0

                        39.Voltr           3:0

                        50.Kontra        4:0

                        57.Reggi          5:0

                        62.Ščigel         6:0

                        82.Neumann    7:0

                       88.Ščigel           8:0

 

Smolík – R.Skurka ( 46.Chamrád – 57.R.Skurka ), R.Merta, J.Merta, Honěk – T.Skurka, Burda, Lesniák, T.Vyvial – Musil, A.Farský                     Trenér : Martin Blahuta

 

            Bez zájmu palkovických fandů, vedení ( až na předsedu J.Bílka ) ,členů realizačního týmu a dokonce i většiny hráčů se zrodil výsledek, který je kaňkou, na ne zrovna špatnou dosavadní zimní přípravu ....! Lídr OP Ostrava tým Řepišť byl od prvních minut jasně lepší, ale až do 29.minuty jsme odolávali a ještě jsme hrozili střelami z dálky ( Musil,Lesniák,Burda ), jenže bývalý hráč MFK F-M,Baníku Ostrava,Nového Jičína a posledně Čeladné Karel Neumann dorážkou překonal pozorného Smolíka poprvé a do poločasu ještě přidali po brance Bobík a Voltr a stav byl zaslouženě 3:0!

            Druhý poločas začal nadějně pro Palkovice, po skvělé akci T.Skurky se málem prosadil Musil. Jenže hned z protiútoku zvyšuje Kontra na 4:0. Aktivní Burda se snaží ze všech sil, ale jeho dva střelecké pokusy v 51 a 54. minutě brankou nekončí. V 57.minutě zahraniční akvizice Řepišt Reggi zvyšuje na hrozivých 5:0! Asi nejblíže k našemu čestnému úspěchu má ještě dorostenec Farský, ale jeho golová střela byla zblokována. V závěru ještě Smolík třikrát inkasuje ( 2x Ščigel a jednou Neumann ) debakl a ostuda v podobě výsledku 8:0 je na světě! Pokud se radikálně nezmění přístup většiny hráčů je možná zbytečné domlouvat další přípravné utkání, jejíž cílem bylo sehrát se a připravit se na jaro!

Martin Blahuta : „Bohužel ta situace je v Palkovicích neřešitelná, sice trénujeme v celkem dobrém počtu a myslím si,že i kvalitně, ale na většinu hráčů není spolehnutí. Snad si vše vyříkáme na soustředění, ale ani o tom, že se uskuteční nejsem moc přesvědčen, takový NEZÁJEM jsem ještě nezažil!

FOTOGALERIE ....

 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode