ROZHOVOR PŘED DERBY S MICHALEM ŠVRČKEM

11.03.2014 12:01
8 otázek pro Michala Švrčka a Pavla Eismanna před derby MFK OKD Karviná : MFK F-M
( Bohužel P.Eismann nakonec neodpověděl ,ikdyž rozhovor potvrdil )

 
1. Michale a Pavle jak se těšíte na nedělní derby ?
Michal Švrček :  Na zápas se už všichni těšíme,těch přípravných zápasů už bylo dost a derby v mistráku je úplně něco jiného,půjde tam o důležité body.
Pavel Eismann : 
 
2.Oba jste se potkali už v MSFL při utkáních MFK F-M : Třinec,jak na tyto utkání vzpomínáte a zvlášť na vaše souboje ?
Michal Švrček : Moc rád na ty zápasy nevzpomínám,protože jsme je oba prohráli.Byly to zápasy o první místo a myslím že tomu odpovídala jak kvalita utkání tak divácká kulisa.Na konkrétní souboje už si nevzpomínám,ale v obou zápasech nás Pavel hodně zlobil.
Pavel Eismann :
 
3.Podzimní souboj ve FNL vyzněl jednoznačně pro MFK F-M a přitom utkání mělo jednoznačného favorita MFK Karviná ! Proč ?
Michal Švrček : Karviná v tom utkání byla jasný favorit,druhou ligu už hraje dlouho,má kvalitní kádr,zázemí,… Nám se podařil začátek zápasu kdy jsme dali rychle dva góly,to Karvinou hodně zaskočilo,pak jsme přidali další dva góly a bylo rozhodnuto, i když soupeř snížil a měl ještě nějaké šance vítězství už jsme si pohlídali.
Pavel Eismann :
 
4. V letošní zimní přípravě , v Tipsport Lize opět Frýdek Karvinou porazil 3:1  . Jak byste zhodnotili toto utkání ?
Michal Švrček : Sice jsme vyhráli,ale výsledku bych nepřikládal velkou váhu.Do zápasu jsme šli z plné zátěže (rovnou po soustředění) ,oba týmy zkoušely plno nových hráčů,ale přesto to byl povzbuzující výsledek do další práce.
Pavel Eismann :
 
5. Jak probíhala zimní příprava, jsou vaše týmy silnější než na podzim a jaké jsou změny v kádrech ?  Největší posílení a největší ztráta ve vašich týmech ?
Michal Švrček : Příprava proběhla podle plánu,absolvovali jsme dvě soustředění a už se chystáme na první mistrák.Jestli jsme silnější se ukáže až v zápasech,ale já věřím že ano.Největší ztráta byla asi když se zranil Michal Šrom a posila bude Petr Zapalač.
Pavel Eismann :
 
6. V před generálkách a generálkách Frýdek prohrál v Trnavě 0:5 a porazil Orlovou 3:0 , Karviná vyhrála překvapivě v Senici 2:0 a remizovala v H.Králové 0:0 . Co vám tyto utkání ukázaly ?
Michal Švrček : V Trnavě se nám nepovedl hlavně druhý poločas a ukázal naše nedostatky v obraně a v zápase s Orlovou tam chybělo snad jen více vstřelených gólů.
Pavel Eismann :
 
7. Ve Stovkách bylo při utkání FNL téměř 6000 vynikajících fanoušků, kolik očekáváte diváků v Karviné a na co byste je pozvali a co jim chcete vzkázat ? S jakým výsledkem budete spokojeni a pokuste se tipnout výsledek a střelce branek J ?!
Michal Švrček : Nevím kolik se čeká diváků,ale určitě jich dorazí hodně.Chtěl bych fanoušky pozvat na kvalitní zápas a věřím že jich z Frýdku dorazí tolik,že se budeme cítit jako doma.Do Karviné jedem určitě bodovat a tip si nechám pro sebe  !
Pavel Eismann :
 
8. A poslední osmá :) otázka , zhodnoťte svůj rozhovorový protějšek !
Michal Švrček : Pavel je rychlý,technický hráč se spoustou gólových asistencí !
Pavel Eismann :
 
 

© 2010 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode